width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 16.

2008. augusztus 16., szombat

A júdaista mindig ellenség

A júdaista mindig ellenség

A velük szemben meglevő "utálat" (ami inkább elutasításnak nevezhető) arra vezethető vissza, hogy a médián keresztül folytatott népbutítást, hangulatkeltést és véleményformálást ez az embertípus végzi a maga érdekeinek megfelelően. Aki ezt meglátja és megérti, az eleve hitetlenkedve fogad minden információt, amit a zsidók vagy a zsidókhoz kapcsolódó intézmények. médiák, társaságok stb. közölnek.

A budapesti zsidók undok módon rivalizálnak a magyarokkal. Fölényeskedve, és persze hamisan érzékeltetik, hogy mekkora értéket teremtettek. Nagyon sok embert meg tudnak sérteni ezzel, és erre tudatosan játszanak rá.

Nem természetes folyamat eredménye, hogy ennyi zsidó van a vezető rétegben. A zsidós jogászklikk szándékosan nem engedi meg a magyarok jogos önvédelmét és a teljesen életszerütlen arányosság elvét követelik meg, mert a zsidók a cigányokat akarják szövetségesükké tenni a magyar etnikummal szemben. A magyar jogászok a természetes igazságérzetüket és a józan eszüket használják, és nem idealista szabadkőműves- liberális utópiákat kergetnek.
.
A magyarok nyugodtan szeretnének élni, a rosszindulatú zsidókkal való rivalizálás, és a cigányterror nélkül.

Első lépésnek megteszi, ha mindenfajta befolyásolási kísérletet elutasítunk, ami a zsidóktól ered.

Éppen ez a kizárás a fő értelme annak is, hogy ez a blog íródik. Egyszer kell csak rájönni, kik alkotják a nemzetellenesség hálózatát, akikre nem szabad szavazni, akiknek a szavára nem szabad adni, akikben nem lehet megbízni. Félaktív rezisztancia ahogy én látom. ÉS MŰKÖDIK !!!!! :-)

Az antiszemitizmus nem előítéletesség, hanem egy teljesen jogos önvédelemi reakció a zsidók aljasságaira, és mindent ellopni akarására. Amit meg nem tudnak valamiért ellopni, azt megpróbálják tönkretenni.

Ahogy a zsidók segítik egymást, azt korrupciónak és kontraszelekciónak nevezik. Etnikailag nem pártatlanok. Túlzottan egymást segítik be a vezető poziciókba.

Attól, hogy valakik 88-89-ben eljátszották a nagy ellenállókat, és ebből politikai tőkét kovácsoltak, még lehetnek eszméletlen nagy mocskok (ugyebár az szdsz is ebből lett) és azok is.

A Habsburg elnyomók szövetségesei voltak a magyarok ellen. Ezért engedték őket ide a habsburgok, és ezért erőszakolták ki a zsidók egyenjogúsítását. Azelőtt külön törvények voltak, hogy a zsidók gátlástalanságát kordában lehessen tartani. De nem, a szabadelvűek "emanczipálták" őket. Emiatt nőhettek a magyarok fejére. Istóczy Győző akkor élt, és sokat írt a zsidókról. XII röpirat címmel volt egy kiadvány, aminek ő volt a főszerkesztője.

A zsidók ma kizárólagos politikai hatalomra törekedtek, ez joggal váltott ki ellenérzéseket.A mai magyar parlamenti pártokat pedig cinikus zsidók működtetik, tehát az "ellenzékiek" is csak ugyanolyan megélhetési politikusok, mint a többi politikai párt tagjai. A rendszerváltás zsidó politikai színjáték volt. Felosztották a politikai oldalakat. A lényeg minden pártnál ugyanaz : korrupt módon élősködni az országon.

Még a mi oldalunk intézményeinek többségének élén is ők ülnek.

Aki a zsidó fajhoz tartozó az ha megkeresztelkedet, akkor is zsidó marad.

Lásd: Erdő Péter, Paskai László, Várszegi Asztrik. Utóbbinak épp ebben a hónapban hallottam pár beszédét. Filoszemita, és hamiskás beszédek voltak.

Ezek valójában a zsidókhoz húznak, egy kis katolikus mázzal, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb. Bár ennek ellenére, egyre jobban kilóg...

Ezekre mondta találóan Jean-Marie Le Pen: "Lustiger párizsi hercegérsek megkeresztelkedése lehet, hogy eggyel több katolikust jelent, de nem jelent eggyel kevesebb zsidót."

Amig a politikát és a gazdaságot titkos módon a budapesti zsidók irányitják, addig semmi garancia arra, hogy a magyar többség érdekében szülessenek döntések. Csak a morzsa jut nekünk.
.
Szétprivatizálták a a gazdaságot, alig maradt termelő üzemünk, nem számitottak humánus szempontok, hogy hány 100 ezer munkanélküli lesz.

Ilyen ellensége nem volt még az országnak mint a zsidó. Mások nyíltan támadtak de a zsidók alattomosan beépülve bomlasztanak és gyötörnek.

Ha Magyarország sikertelen, az nem a magyar emberek bűne, hanem a vezető rétegé. A zsidó kufármentalitás része, hogy a közhatalmat a magánvagyon gyarapítására használják fel. És ha a vezető rétegben magas a zsidók aránya, akkor joggal lehet ebből a megfelelő következtetéseket levonni.

Egy etnikai kisebbségnek nincs joga állandóan azon szervezkedni, hogy az országot irányítsák. Ne csodálkozzanak, ha a nagy erőlködésnek koppanás lesz a vége. XD

A zsidóságot, amióta más népek országaiban diaszpórában élve létezik, a világon már nagyon sok uralkodó volt kénytelen vagy elüldözni, vagy külön törvényekkel megfékezni, és ez így ment már többezer éve. Amikor már ezek az eszközök sem segítettek, jöttek a pogromok. Vajon ennek nincs valami alapja? De van, a pogromok általában valami égbekiáltó zsidó gaztett után törtek ki, jogos felháborodásként. Pl. keresztény gyerekek tűntek el. Nálunk a Solymosi Eszter zsidók által történt meggyilkolása volt egy ilyen eset például.

Az az abnormális állapot, ami ma van, ami amiatt alakult így, mert a zsidók megalapozták a hatalmukat a pénzügyek területén. Mert amíg nem volt meg ez a hatalmas lobbierejük, addig a helyükön kezelték őket.

A reform szó definíciója a következő: háttérhatalmi törekvések keresztülvitele mindenáron. A zsidó háttérhatalom feladata, hogy a világ országai mindig el legyenek adósítva, hogy a „szegény" zsidó bankár jó magas kamatra kölcsön tudjon adni a szintén zsidós nemzetáruló kormányoknak, és a profit a nemzetközi valutaalap (zsidó maffiózó szervezet), vagy az Usa nemzeti bankjába kerüljön (ami a Rotschildok magántulajdonában van)

Mennyi pénz, mekkora szervezettség van a filoszemita hazugságok propagandagépezete mögött. Hány "antifa", nacionalistaellenes, és cionliberós szervezet van? Ezeket valakik pénzelik ám!

"Aki fölfedezte az igazságot a júdaizmus ügyeit illetően és nem küzd a zsidóság mint közös ellenség ellen, valamint nem figyelmezteti, óvja nemzettársait a zsidó fertőzés veszélyeiről, a zsidó fegyvertársa lesz a saját nemzete elleni támadásban és fajának legnagyobb árulója!" Einar Aber