width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakció : a neoliberalizmus nem demokrácia

2007. szeptember 19., szerda

Reakció : a neoliberalizmus nem demokrácia



Ősi szoláris szimbólum, azaz a Napistenhez köthető jelkép. Magasban a zászló :-)

Azért nem demokrácia, mert ebben a rendszerben a SOK pénz beszél, és az ember ugat...

Hogyan lehet egy NS konzervatív? A konzervatív szemléletből ma egyenesen következik a szociális elkötelezettség. A konzervatívok által őrzött alapvető értékek viszont nem jobb- vagy baloldaliak. Ahol a szélsőséges kollektivizmus a magántulajdont veszélyezteti, ott a magántulajdont kell védeni. Ha a piaci fundamentalizmus a szolidaritást égeti ki a társadalomból, a konzervatívok szegénypártiak. (A XIX. és XX. században jelentős konzervatív szerzők léptek fel a kapitalizmus bírálatával.) Ha a központosító hatalom a helyi közösségeket fojtja meg, autonómiapártinak kell lenni; ha egy felforgató eszme a társadalmi rend ellen tör, rendpártinak.
Ezért marad az igazi konzervativizmus, és nemzeti szocializmus élő és progresszív.
Volt komoly piaci verseny a Harmadik Birodalomban is, elég csak a gépipari, haditechnikai, nehézipari cégek neveit megemlíteni, igen, még a nehéziparban is versenyhelyzet volt, pedig arra a monopóliumok a jellemzőek!!!

"A gyurcsányi adóhatóság korunk ÁVH-ja: minden lépésünket ellenőrzi, amelyet megélhetésünk érdekében teszünk. A kormány kommandót küld a puszta megélhetésükért küzdő kisemberekre, bürokratikus tortúrával (be)vallatja őket, miközben milliárdos csalók kószálnak szabadon... Megszorítás, ellenőrzés, megtorlás: a (neo)gyurcsányi országlás alapelvei. Három dolog, ami nélkül a diktatúra, a neoliberális diktatúra is életképtelen. Ezek híján senki nem vetné alá magát az igazságtalan hatalomnak... Cirkuszt csináltak az országból, Potemkin-demokráciát a rendszerváltozás örökségéből. Hazugságra épült a választás, tehát erkölcsileg érvénytelen." (Írja Demokrácia vagy megszorítás? című cikkében Balavány György, a Magyar Nemzet július 21-i számában.)

"A posztkeresztény fehér kulturkörben számos evolucionista tudós még ma is úgy tesz, mintha hinne az emberfajok közötti biológiai egyenlőségben és az emberi természet szinte korlátlan képlékenységében... A tömegmédia szisztematikusan "rasszistának", "visszataszítónak" vagy "undorítónak" minősít és hisztérikusan megtámad minden olyan tudományos információt, amely az emberfajok közötti viselkedésbeli vagy genetikai különbözőségekre vonatkozik... Úgy látszik mindezzel manapság már csak a kínaiak vannak tisztában. A világ egyik legősibb civilizációjának a letéteményeseiként talán nem véletlenül. Ceterum censeo: a kommunizmus százmillió ember haláláért felelős." (Írja Gazdag István Átöröklés és fajjavítás című cikkében a Demokrata július 20-i számában.)

A neoliberalizmus alapjaiban megváltoztatta a politika mibenlétét. Előtte a politika arról szólt, hogy ki uralkodik, és hogy ki mennyit kap a közösből. E két tényező továbbra is szerepet játszik, de a neoliberalizmus értékrendje alapján a politika központi kérdése már az, hogy kinek van joga az életre, és kinek nincs. A radikális kirekesztések a mindennapi események sorába tartoznak, ezt a legkomolyabban állítom. (Susan George)

A piac szabadságát biztosító zsidó közgazdászok által teremtett (hayek társaság, milton friedman) hazug szabadpiaci dogma ideológia feloldhatatlan konfliktusban áll azokkal, akik a nemzetek számára gazdasági és kulturális önállóságot szeretnének. Ez a konfliktus a világpolitikai helyzet lényege. A szabadpiacnak útban vannak a manufaktúrák, a családi gazdaságok, a kis- és közepes vállalkozások, a civil szervezetek, a környezetvédők, a szakszervezetek, az önkormányzatok, a családok, az egyházak. A közösségeket, amelyek a saját értékeikhez és önállóságukhoz ragaszkodnak, integrálni akarják, vagy kiiktatni politikai képviseletükkel együtt. Ezért tagadják meg a morális létezést a magyar lakosság negyedétől. Ezért sóhajtja oda Ferenc Gyurcsány a zsidó Timesnak a magyarországi antiszemitizmusról: "horrible." Mert az ellenfelet ki kell iktatni. Szép szóval, megvásárlással, rágalmazással, médiahadjárattal, fenyegetéssel, gumilövedékkel. Mindegy. Az, hogy nekünk van igazunk, mert látjuk kik a neoliberalizmus szószólói, működtetői, haszonélvezői, azaz a zsidók, tény.

Az a helyzet, hogy a tizenötéves kozmopolita-neoliberális diktatúra után a megfélelmlített, elidegenített, közömbössé tett, frusztrált magyarság végre kezdi megszervezni magát és ahelyett, hogy odatartaná a másik arcát, visszaüt. Ez a folyamat még csak most kezdődött el, az önszerveződés folyamata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk