width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 14.

2007. november 14., szerda

Holokauszttagadás

Holokauszttagadás

Nincs is ilyen, ugyanis nem az történt amit a hivatalos, mainstream források váltig állítanak.

Előszó :

Nem mennek a linkek. Bizony. Az előző postban sem jó a link, pedig az tudom hová mutatna. XD

Olvastam ezt : http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=370

A jobbik.netről volt a spanyol holotagadós hír, igen, onnan, de a linkek ügyében : azért nem néztem őket meg mert úgysem értek spanyolul így úgysem jöttem volna rá hogy mi a tartalmuk. :)

http://reakcio.blogspot.com/2007_11_14_archive.html (annak a postnak a linkje amit épp most olvasol)

Egyébként van akinek lehet zsidózni a jobbikneten(pl. Stoffán), és van akinek nem. Ezt én sem értem miért van így, de jó hogy más is észrevette. Talán azért lehet mert nyíltan egy párté az a honlap, talán nem így kéne, mert így ezt ők bizony nem merik bevállalni... mint ahogy a nemzeti szocializmust sem merik. Pedig a nemzeti szocialista szervezkedést megtiltó párizsi békeszerződés már érvényét vesztette! (javíts ki ha tévedek)

A Jobbiknet célja pedig, bár nem mindig világos, egyrész pártpropaganda, másrészt vitafórum (lenne) ahol a feltett írásokat lehet kommentelni. Ha nem moderálnának ki...

Na akkor itt van a jó változat, működő linkekkel :

http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=369

Egyébként pedig, minél több helyen van fennt egy írás, annál több ember olvassa el azt.

Azért én is javítom a linkeket meg a hivatkozást. (kamu K.hu meg ilyenek)

Egyébként én nemzeti szocialista vagyok, nem csak szimplán nemzeti radikális.

Spanyolországban eltörölték a szájkosártörvényt

November 7-én a spanyol királyi bíróság perújrafelvételt rendelt el az ismert publicista Pedro Valerával szemben. A bíróság 5 évre ítélte, amiért könyveket árult, amelyek a vád szerint fajgyűlöletre uszítottak, de a valóság ezzel szemben annyi, hogy vitatta a holokauszt-dogmát, azaz a hivatalos verziót. De, miután a fent említett törvény hatályon kívül lett helyezve, mivel az alkotmányellenes volt, felmentés született

A spanyol El Mundo madridi kiadása a következőképpen ír 2007. november 8-ai számában:

"Az első ítéleteket már kiszabták Spanyolországban a holokauszt tagadásáért, viszont ezek voltak az elsők, és az utolsók is egyben. E törvény hatályon kívül lett helyezve. Az alkotmánybíróság a napokban döntött arról, hogy az 1996-os Büntetőtörvénykönyv 607-es cikkelyének 2. pontját kiiktatja, amely úgy szólt, hogy 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az, aki bármilyen, a hivatalostól eltérő teóriát fogalmaz meg a holokauszttal kapcsolatban.
Az egészen idáig érvényben lévő törvény alapján marasztalták el egy barcelonai bíróságon Pedro Valera könyvtárost, aki a vád szerint "neonácinak" titulált könyveket forgalmazott, reklámozott. Ez viszont felvetette az alkotmányellenesség kérdését, hiszen gátat szab a szólásszabadságnak. Mindenkinek megvannak a szabadságjogai, melyekkel élhet, egészen addig, míg az nem hív fel más népcsoportok bántalmazására. Az alkotmánybíróság korrekt döntést hozott, ami kétségkívül megerősíti a beléjük vetett bizalmat. Nem az a lényeg, hogy milyen felháborítóak egyes vélemények, hiszen egy szabad társadalom nem szabhat határt még ezeknek sem, egészen addig, míg az erőszakra nem buzdít. S így viszont megszűnik a gondolatbűnözés fogalma.
Kifejezzük tehát tiszteletünket azoknak, kik megszüntették ezt a törvényt. Jó példa még erre, hogy az emlékezetes Mohamed-karikatúrák alkalmával egyes iszlám körök rögvest a cenzúra bevezetését sürgették. Hol vannak a határok? Egy társadalomnak számos alkalma, lehetősége van megcáfolni ezeket a nézeteket, és összevetni az igazsággal."

November 7-én a spanyol királyi bíróság perújrafelvételt rendelt el az ismert publicista Pedro Valerával szemben. A bíróság 5 évre ítélte, amiért könyveket árult, amelyek a vád szerint fajgyűlöletre uszítottak, de a valóság ezzel szemben annyi, hogy vitatta a holokauszt-dogmát, azaz a hivatalos verziót. De, miután a fent említett törvény hatályon kívül lett helyezve, mivel az alkotmányellenes volt, felmentés született. Ugyanis három bíró arra a következtetésre jutott, hogy egy törvény, mely az emberi jogokat sérti, tarthatatlan. Ezt az alkotmánybíróság megerősítette, majd jóváhagyta. Így megszűnt létezni a spanyolországi holokauszt-tagadásról szóló törvény, mert az megvonja az emberektől a kifejezés szabadságát. Ezek a törvények Európa-szerte, de főleg Németországban egy kialakulóban lévő gondolatrendőrség rémképét festik le. De a spanyolországi események most rést ütöttek ezen pokoli mesterkedéseken. Vajon vége lesz Izrael világterror-politikájának, s vajon újra szabadok lesznek az emberek?

Forrás: http://www.natallnews.com/

Fordította: Lantos János - Kitartas.hu

Amost következő linkek pedig a Lelkiismeret 88 honlapról vannak...

http://noticias.geomundos.com/noticia-el-tc-declara-que-no-es-inconstitucional-castigar-la-difusion-de-ideas-que-justifiquen-el-genocidio_19747.html

http://vlex.com/vid/31470415

http://www.elpais.com/articulo/espana/Constitucional/mantiene/pena/justificar/genocidio/elpepunac/20071109elpepinac_12/Tes

http://www.movimientocontralaintolerancia.com/html/Admin/verNoticia.asp?cod=1143&esBusq

Ez az utolsó nekem bizony SQL hibával leáll. De, nekem valamiért nem megy a java-s redirect a böngészőmben, tehát ha másnak sem megy akkor tényleg nem jó.