width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 13.

2013. február 13., szerda

Haha, libajnai lenin fiúk

Haha, libajnai lenin fiúk

A magyar társadalom nem dől be nektek, mondom nektek és nem a céloknak melyekre próbáltok rátelepülni.

"Egyik legnagyobb hitelvesztését is ezen a területen szenvedte el a kormány"

Igaza van. Ellenben ettől a hahástól nem vennék használt autót

A Jobbik is kiállt a diákok érdekeiért kezdettől fogva, ahogy a HÖOK vagy a Váralja Szövetség is. A hahások mindhármat gyűlölködve fogadták, elutasították. Érdekes a haha állítólagos párt vagy inkább ideológiai függetlensége, mert a köztudottan szoclib blogok és híroldalak kifejezetten imádják őket, mint ahogy a balliberális politikusok is akikkel többször összeborultak.

Bajnai Gordon pártja lehet az új SZDSZ. Kiszelly Zoltán politológus a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat műsorában elmondta: az Együtt 2014 körül már megjelentek az egykori SZDSZ-es vezetők, és ami ennél is lényegesebb, a célok is az SZDSZ-t idézik, legyen szó akár az oktatás- vagy szociálpolitikáról, esetleg a privatizációról.

Utóbbi linken 12 és fél perc hanganyag, politikai elemző megállapítja, a célok ÉS a személyek is ugyanazok. Ugyanazoktól márpedig ugyanaz várható, szadesztől tehát szad-esz-izmus. :)