width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 5.

2008. július 5., szombat

Kuruc.info

Kuruc.info

UPDATE : ÚJRA VAN KURUC INFO

DE HA DATANETES VAGY, TRÜKKÖZNI KELL HOGY BEJÖJJÖN :

http://reakcio.blogspot.com/2008/07/gts-datanet-bojkott-felhivas-blokkoljak.html

Lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét

2008. július 05. 11:54 HunHír.Hu-információ

"Ideiglenesen beérett a cionista vetés. A sok száz ellenünk irányuló feljelentés egyikét nem tudtuk idejében hárítani, így meghozta a kártékony és deviáns kisebbségek által óhajtott eredményt: 2008. július 4-én, pénteken, magyarországi idő szerint délután 3 órakor bírói ítélet nélkül lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét” - tudatta a HunHír.Hu-val a portál szerkesztősége.

Szerkesztőségünk informatikus talpasai készültek az ilyesmire, így a gépen - még ha ki is adnák azt valamilyen hatóságnak - nem találnak adatokat munkatársaink kilétéről. Sőt a levelezés is más szerveren fut, tehát ahhoz sem férhetnek hozzá a magyarellenesek. Legfeljebb nyilvános cikkeinket és saját fejlesztésű portálmotorunkat másolhatnák le, melyeket biztonsági okokból mi is folyamatosan mentettünk más helyekre. De jelenleg úgy tűnik, nem is hatósági fellépésről van szó.

Mindezért természetesen vastag kártérítési pert indítunk a szerverszolgáltató cég ellen (melyhez nemrég technikai fejlesztés nyomán költöztünk, hogy a rohamosan növekvő olvasottság ellenére is ugyanolyan gyors maradjon hírportálunk), a feljelentő kilétét felderítjük, illetve pár napon belül egy másik - a véleménynyilvánítás szabadságát nem sértő - országból igyekszünk ismét folytatni a buzi-, cigány-, zsidó- és rendőrbűnözés, illetve a politikai maffia elleni küzdelmünket.

Ahogy a hekkertámadások esetén megjelenő automatikus védelmi oldalunkon szokott megjelenni: hamarosan visszajövünk... És visszalövünk!

A Kuruc.info hírportál szerkesztősége

Meleg Méltóság Menet gay prideMeleg Méltóság Menet gay pride

Meleg Méltóság Menet gay pride

Utálom, hogy minden szép dolgot kisajátítanak maguknak ezek a köcsögök. A szivárványt ellopták, a Meleg, a Méltóság, a Büszkeség szavainkat is kisajátították maguknak ezek a férfinak és nőnek nem nevezhető eltévelyedett lelkek. Az nem méltóság, vagy büszkeség, hogy egymást tapizva mindenféle gusztustalan perverz ruhákban felvonulnak fényes nappal. Egyrészt közszeméremsértést követnek el, zajszennyezést okoznak, Szemét-hegyet hagynak maguk után és egy természetellenes beteg dolgot neveznek Meleg Méltóságnak nevezni. Már nem mondhatom ki a meleg szót anélkül, hogy az emberek ne a buzikra gondoljanak.

Nyugat-Európa elveszett. Például Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban teljesen elfogadott dolog az, hogy valaki Lenint, vagy Sztálint élteti, vagy vörös csillagos pólóban járkál. Szerencsére mi más irányba haladunk, nálunk a Nagymagyarországos póló a divat, ha ezt divatnak lehet nevezni, de valójában ez jóval több a divatnál. Kelet-Európában szerencsére a nemzeti eszme terjed, csak egyes népek esetében (román, szerb, szlovák) ez erős idegengyűlölettel is párosul. Németország a kulcsa mindennek. Ha ott hatalomra kerülne valami jobboldali erő, mondjuk az NPD / DVU, amire van is esély, akkor az támasza lehetne más országoknak, senki nem maradna egyedül. Mert ha itt Magyarországon rendszerváltás történne, akkor valószínűleg három napon belül tankok tipornák el a magyarok szabadságát, nem orosz, hanem román, szerb és szlovák tankok.


Visszatérve a nyugatra nem tudom, hogy mikor vált ki reakciót (ellenforradalmat) a nyugati világ dekadens haláltusája. Mert ahogy az első világáháború után az emberek reakciója váltotta ki a nemzeti szocializmust, fasizmust, a hungarizmust, falangizmust és még folytathatnám, úgy most se mehet végbe forradalom ellenforradalom nélkül (itt a forradalom szót negatív értelemben használom). Minden csak idő kérdése. A háttérhatalom minnél gyorsabban hajtja végre elképzeléseit, annál nagyobb lesz az ellenállás is. Ezt a víz alá nyomott gumilabdához tudnám hasonlítani. Ezt nagyon jól jelzi hazánk esete. Itt a legerősebb az ellenállás, itt ahol a leggyorsabban, legundorítóbban mennek végbe a mocskos dolgok. Ezért borítékolható, hogy 2010-ben a Fidesz nyeri választásokat, hogy valamennyire lelassuljon a modernizációs folyamat és kisebb legyen a reakció. Szerintem a Fidesz és az MSZP közötti választás ahhoz hasonlítható, hogy választani lehet, hogy a halálraítéltet főbe lövéssel, vagy akasztással végezzék ki. Ebben az esetben Hungária a halálraítélt. Nekünk mindent meg kell tennünk, hogy eltörjük a láncát az alvó oroszlánnak, mert ezen a saját életünk múlik.


Mindenesetre erős karokra, okos fejekre, szorgoskezekre, tiszta lelkekre és bátor tettekre van szükségünk.
Szebb Jövőt!