width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 23.

2008. május 23., péntek

Negatív rezgések a mai napra

Negatív rezgések a mai napra

(azért ez nem mindig ilyen tragikus, de ez a pár téma az életből van véve)

Ma egy átlagos melósnak, hogy megéljen, 12 órát kell dolgozni, ahol létminimumra jelentik be, és se szabadság, se jutalom, a szombat-vasárnapi fizetés nélküli munka természetes, nyugdíj a minimálbér után, ha bejelentik egyáltalán.

Akinek ez nem tetszik, annak a MINIMUM havi 1 millió felett kereső bérhazugok megomndják a zsidómédiában, hogy ők Kádár népe, akik mindig panaszkodnak, és különben is hitelbe élték az életüket eddig.

Ha elveszted a munkahelyed, csak minimálbérrel tudsz elhelyezkedni.

Ha magyar vagy és már a családodnak nem jár pótlék, akkor 150-200e ft. összejöhet, amiből megélsz, ha a lakásod nem fizeted, kilakoltatnak, a béredből minimum egy cigány gyereket eltartatnak veled, ha gyereked születik, már az is jogosult egy cigány gyerek eltartására.

Míg te összeroppansz a sok munkától, ők 8 gyerek után, munka nélkül kapják azt a pénzt, amit te keresel. A pénzedet átutalással, bankon keresztül kapod meg, ahol ismét egy kis csoport levonja a maga részét, ahol laksz, a lakásszövetkezet urai a te pénzeden furikáznak milliókat érő kocsival, de basznak tataroztatni a tömböt, ahol TE élsz, de sorolhatnám végtelenségig.

És az is megdöbbentő hogy Szlovákiában, Ausztriában olcsóbbak a műszaki cikkek, de még az élelmiszerek is. Ugyanazok az árucikkek olcsóbbak. Ezek zöme ráadásul import , tehát nem arról van szó, hogy enyivel olcsóbban tudja adni az áruit a szlovák és az osztrák termelés.

Ha nő a belső kereslet, az adók (ÁFA, stb.) miatt az állam bevétele is több lesz. Most nem véletlenül keresik a hiányzó ÁFA bevételeket, mert tankolni, vásárolni, sőt, szolgáltatásokat igénybe venni, aki teheti, külföldre jár. A zsidó artisjus "búcsúcédulái" (előre kitöltött, pénzért/csereeszközért árult gyónási feloldozópapír a Luther előtti időkben) is csak nálunk drágítják meg a memóriakártyákat, dvd-ket, vinyókat, dvd-lejátszókat. Még az Algopyrinért is, amit a TEVA nevű izraeli gyógyszergyár nyomására tettek receptkötelessé. (egyidejűleg a vizitdíj bevezetésével, azért így már leesik, nem? xD)

De ha nem tudtad, hogy Bécsben vagy Pozsonyban a megszűnt Mistral/Bluefish árainál is jutányosabban lehet pc alkatrészeket, és egyéb szórakoztató elektronikai cuccokat venni, már megérte elolvasni a panaszkodást. xD

A lakszöv téma is személyes tapasztalat : fizetjük ugye a közös költséget, de mire fel? Semmit nem kapunk cserébe, még csak nem is takarítanak, a különféle, fűtés, vízcső, és egyéb karbantartásokat pedig külön kiszámlázzák!

És ez országszerte így megy, ahogy hallom.

Egyébként nem vagyok házmester, ha valaki erre asszociálna... :-)