width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Negatív rezgések a mai napra

2008. május 23., péntek

Negatív rezgések a mai napra

Negatív rezgések a mai napra

(azért ez nem mindig ilyen tragikus, de ez a pár téma az életből van véve)

Ma egy átlagos melósnak, hogy megéljen, 12 órát kell dolgozni, ahol létminimumra jelentik be, és se szabadság, se jutalom, a szombat-vasárnapi fizetés nélküli munka természetes, nyugdíj a minimálbér után, ha bejelentik egyáltalán.

Akinek ez nem tetszik, annak a MINIMUM havi 1 millió felett kereső bérhazugok megomndják a zsidómédiában, hogy ők Kádár népe, akik mindig panaszkodnak, és különben is hitelbe élték az életüket eddig.

Ha elveszted a munkahelyed, csak minimálbérrel tudsz elhelyezkedni.

Ha magyar vagy és már a családodnak nem jár pótlék, akkor 150-200e ft. összejöhet, amiből megélsz, ha a lakásod nem fizeted, kilakoltatnak, a béredből minimum egy cigány gyereket eltartatnak veled, ha gyereked születik, már az is jogosult egy cigány gyerek eltartására.

Míg te összeroppansz a sok munkától, ők 8 gyerek után, munka nélkül kapják azt a pénzt, amit te keresel. A pénzedet átutalással, bankon keresztül kapod meg, ahol ismét egy kis csoport levonja a maga részét, ahol laksz, a lakásszövetkezet urai a te pénzeden furikáznak milliókat érő kocsival, de basznak tataroztatni a tömböt, ahol TE élsz, de sorolhatnám végtelenségig.

És az is megdöbbentő hogy Szlovákiában, Ausztriában olcsóbbak a műszaki cikkek, de még az élelmiszerek is. Ugyanazok az árucikkek olcsóbbak. Ezek zöme ráadásul import , tehát nem arról van szó, hogy enyivel olcsóbban tudja adni az áruit a szlovák és az osztrák termelés.

Ha nő a belső kereslet, az adók (ÁFA, stb.) miatt az állam bevétele is több lesz. Most nem véletlenül keresik a hiányzó ÁFA bevételeket, mert tankolni, vásárolni, sőt, szolgáltatásokat igénybe venni, aki teheti, külföldre jár. A zsidó artisjus "búcsúcédulái" (előre kitöltött, pénzért/csereeszközért árult gyónási feloldozópapír a Luther előtti időkben) is csak nálunk drágítják meg a memóriakártyákat, dvd-ket, vinyókat, dvd-lejátszókat. Még az Algopyrinért is, amit a TEVA nevű izraeli gyógyszergyár nyomására tettek receptkötelessé. (egyidejűleg a vizitdíj bevezetésével, azért így már leesik, nem? xD)

De ha nem tudtad, hogy Bécsben vagy Pozsonyban a megszűnt Mistral/Bluefish árainál is jutányosabban lehet pc alkatrészeket, és egyéb szórakoztató elektronikai cuccokat venni, már megérte elolvasni a panaszkodást. xD

A lakszöv téma is személyes tapasztalat : fizetjük ugye a közös költséget, de mire fel? Semmit nem kapunk cserébe, még csak nem is takarítanak, a különféle, fűtés, vízcső, és egyéb karbantartásokat pedig külön kiszámlázzák!

És ez országszerte így megy, ahogy hallom.

Egyébként nem vagyok házmester, ha valaki erre asszociálna... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk