width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 15.

2007. október 15., hétfő

Reakció blog : In-kal gárda

Reakció blog : In-kal gárda

A hungarista hatalomátvétel 53-adik évfordulója van ma. Jobb lett volna, és ma is jobb világban élhetnénk, ha mi nyertük volna meg a háborút.

http://kitartas.nspage.com/about359.html/ - Megnyerni a nemzet bizalmát.

http://www.hazankert.com/200708_szalasi.html/ - Mi történt valójában.

Mai világunkban azt látjuk, hogy az igaznál előbbre való a jogszerű és a tudásnál pedig a jól informáltság. Mintha világunk egy kicsit elcsúszna, világképünk nem fedné a valóságot. A tájékoztatás (média), nem a szerepének megfelelően informál, hanem véleményt nyilvánít, véleményt alakít, befolyásol. Ezzel magában még nem volna baj, de ezzel a lehetőséggel, ami a kezében van, visszaél! Az információ áramlás csatornáit elvtelenül, a legtöbbet kínálónak kiárusítja. A pénzért eladott csatornákon áramló információkért felelősséget nem vállal, azok kontroll nélküli terjesztését busás haszon ellenében szolgálja. Ez az irány pedig káros. Ellent mond egy Jézusi kinyilatkoztatásnak, mely szerint: „Beszédetekben legyen: az igen, igen; a nem, nem. Ami ezt meghaladja, az a gonosztól van” (Mt.5,37).

A közelmúltban a balliberális és állellenzéki médiában sok zsidóbérenc fizetett hazug firkász, tévés, rádiós zsurnaliszta foglalkozott a Magyar Gárdával, azaz szidták és fasisztának hazudták azt.

Balfaszok. A hisztériakampánynak köszönhetően az egész ország megismerte a Gárdát. Valamint kiderült a fideszről is, hol áll igazából. Az is a zsidók és a nemzetközi nagytőke pártja. Már több ezren jelentkeztek tagnak.

Ez nem állhatott a balliberális oldalnak az érdekében. Hiszen, ha hagyják, hogy csak a rendelkezésre álló nagyon kevés szimpatizáns média foglalkozzon az üggyel, valószínűleg mára már rég elsikkad az ügy, senki sem emlékszik rá. Hiszen az összes példányszáma a szimpatizáns lapoknak, nem éri el az 100000 példányt. (Nemzetőr, Front, Szittyakürt, Demokrata, és még amit nem ismerek)

Persze az interneten azért, főleg úgy, ahogy Kurucék ügyesen csinálják, véleményszabadság van. A zsidók óbégatnak is miatta eleget a belterjes agyonpénzelt, életképtelen, csak judapesti zsidók által olvasott heti-szennylapjaikban. (pl. 168 óra, és, hetek, stb.)

Minek foglalkoztak ezzel ennyit?

Megosztották vele a mai jobboldalnak nevezett tömbszerű (néppárti) ellenzéki politikai csoportosulást, hiszen a FIDESZ felszólította szimpatizánsait, hogy ne lépjenek be. Ezzel ellentét keletkezett azok között a jobb oldaliak között, akik ebben a kérdésben nem értenek egyet. Kár, hogy ezt az átlátszó trükköt beveszik a Fidesz képviselői és -részben- szimpatizánsai! Pedig ha a nemzetközi zsidók helyett a magyarság jövőjéért AGGÓDNÁNAK, jobban tennék. Popkorni, rogán, zsidó mindkettő. Sok a tégla a Fideszben, a liberálisokat onnan is ki kéne szórni. Úgyis csak árulónak jók, hátbaszúrják a nemzeti platformot a pártban.

Kijátszotta a kormány újra a gyűlöletkeltés, az antiszemitizmus vádját, a társadalommal szemben. Tudjuk, hogy évek óta próbálnak egy gumitörvényt létrehozni, a gyűlöletbeszédre hivatkozva. Baj van a több mint 1000 éves zászlónkkal, az Árpád Sávos zászlóval és a gárda tagjainak fekete egyenruhájával is. A paraszti társadalom vasárnapi ünneplője a fekete és fehér (férfi viselet). Fehér ing, fekete nadrággal, kabáttal, mellénnyel. És igen, ezért hordanak ilyen ruhát a férfi népitáncosok is : vasárnaponként volt régen táncmulatság. Mindez olyan régóta, hogy akkor még senki sem beszélt, se a fasisztákról, sem pedig a nácikról (nemzeti szocialisták). Megjegyezném azt is, hogy vajon akik a fasiszta és a náci (nemzeti szocialista) kifejezéseket keverik, vajon tudják-e mikor miről beszélnek, mert úgy tűnik, nincsenek a megfelelő történelmi ismeretek birtokában.
Talán (és ez a legmeredekebb okfejtés) azért kell a Magyar Gárdának ilyen ismertnek lennie, hogy provokációba keverhessék, és akkor majd mindenki tudja miről, kikről van szó. Tudjuk, hogy manapság hamar kijelentik valakiről, hogy terrorista és onnantól semmilyen jog sem illeti meg őt. Az USA-ban nem kaphat jogi képviseletet, bármeddig benntarthatják és akár kínozhatják is. Isten mentsen meg valakit attól, hogy tévedésből terroristának higgyék az USA-ban, hiszen soha sem tisztázhatja magát! Viszont ha rosszmájúak vagyunk, akkor ezzel a terroristázással könnyen el lehet takarítani nem kívánatos személyeket az útból. Volt már ilyenben részünk. Ha valakire azt mondták reakciós, már vitték is. De ilyen bűn volt a klerikális jelző is. Ezért a keresztényeket érte hátrányos megkülönböztetés, még a nyolcvanas években is.
És itt az utolsó ötletem, amely szintén meredek, de nem cáfolható. Az egyik legtöbbször elhangzott vád a Magyar Gárdával szemben, hogy fegyveres testületté válhat, amelyet politikai célokra is fel lehet használni. A haza védelme pedig szép feladat. És nem kell feltétlen fegyverrel védeni! (A NATO szerződésben az áll, hogy a NATO a tagjainak fegyveres konfliktusaiba beavatkozhat. Nincs benne, hogy tagjait megvédi. Főleg akkor, ha mindegyik fél NATO tagország. Kinek lesz akkor igaza?) Tudjuk, hogy a magyar haderő épületeit külsős őrző védő cég őrzi! Ha jól tudom a rendőrség fő épületét az in-kal security védi, ami izraeli-magyar kettős tulajdonlású cég. ŐRZI, VÉDI, ELLENŐRZI! Azzal bizonyára tisztában vagyunk, hogy biztonsági szolgálat embereinek van kulcsa minden teremhez. Legalább tűzkulcsa. Így minden terembe zavartalanul be tud menni, ha nincsenek benn a szobában dolgozók. Magyarul minden információhoz hozzá juthatnak, ami az épületben található. Megborsózik a hátunk, hiszen a rendőrség esetében a mi adatainkról is szó lehet. Nagyobb a gond, ha az ŐRZŐ-VÉDŐ cég nem is állami, hanem magán tulajdonban van. Cionista érdekeltség! Vajon nem az a Magyar Gárda legnagyobb problémája, hogy nem ellenőrizhető a szépen kidolgozott módon, egy külföldi tulajdonú, Őrző-Védő cég által?! Úgy, hogy esetleg fegyveres tevékenységre is alkalmas?! Egy nem megfelelően ellenőrzött GÁRDA?! Amelyik, mert nem a megfelelő befolyás alatt áll, gondot okozhat?! Esetleg alternatívája lehet az olyan jól ellenőrzött rendvédelmi és honvédelmi szerveknek?!

A balliberális és álellenzéki erőknek az a jó, ha nem gondolkodunk, hanem zsigeri alapon döntünk, mert az jól befolyásolható. Az ilyen társadalom könnyen megosztható érzelmi alapon, és ezáltal jól és könnyen irányítható! Ahelyett inkább hogy fizetett hazugokra hallgatnánk (cionisták fizetik őket), kövessük a magyarság érdekeit.