width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 8.

2008. január 8., kedd

Mértékadó

Mértékadó

Ez az idióta MolnárGörény ugyanazzal a süket vérbalos szöveggel jött minap, miszerint mi radikálisok "nem vagyunk mértékadók". Én pedig úgy látom, ő azért ment a Bombagyárba hogy terelgesse a többiek véleményét. Látom hogy benyal a zsidóknak a judenpest XD és egyéb blogokon.
Nem akarom a bombagyárasokat filoszemitává nevelni - magam se vagyok az és nem is leszek -, de értelmes gondolatokra és logikus írásokra abban a körben nagyon nagy szükség van. (persze, mert be vannak szarva a zsidóság gaztetteiről való igazságok terjedése miatt -SF) Valószínűleg a zsidóság körében is, mert ott is akad elég szélsőséges...

ÁRULÓ!!! Diplomatikus fogalmazásának célja a gyanú elaltatása. Pont ugyanúgy mocskolt engem is, mint ahogy a zsidók szoktak, ugyanazokkal a szavakkal. Vagy ahogy egy SZALONNAcionalista tenné... Vagy ahogy a szélsőközepes marxista zsidóbérencek teszik, akiknek ez a GÖRÉNY még ki is linkelte az engem mocskoló postját.

Az ilyen a legrosszabb, igazi fajáruló, patkány, közénk tartozónak maszkírozza magát, miközben a zsidókkal teljes egyetértésben vallja ugyanazt, mint amit ők. Ez a fajta parolázás az ellenséggel nagyon távol áll az aszemita világnézettől, ilyet tényleg csak az csinál valójában közülük való. Ide tartozik még hogy MG szélsőségesnek tartja a Kurucinfót, vagyis pontosan azt mondja róla, mint amit a zsidók. Minket hungaristákat pedig válogatott káromkodásokkal illetett már többször is. Van egy olyan gyanúm, hogy ez nem megfelelési kényszer nála, hanem legbelülről jövő filoszemitizmus. Ugyan valóban demonstratívan vitte a Talmud témát blogjában, dehát hitelesnek kell látszani a Bombagyár olvasói számára valamivel, meg kell venni a bizalmukat valamivel. :-)

No őróla ennyi.

2007-ben sok minden megváltozott a hazai közéletben, például sokak számára nyilvánvalóvá vált hogy a parlamanti pártok MIND idegen érdekeket képviselnek, csak színház a goyimnak a fideszes zsidók zászlólengetése és hazafiasnak tűnő szónoklatai (amikor tettekre kerül a sor, szép csendben együtt működnek a kormánnyal...)

Nekem és másoknak viszont feltűnt, vannak olyanok akik a hiénákkal egy asztalhoz ülnek, szélsőségeseznek, elhatárolódnak, fasisztáznak, és teljes egészében a balliberós oldal tematikáját követve irányítják a közbeszédet a saját maguk által "mértékadó"-nak nevezett (érdekes módon anyagilag igen jól eleresztett) médiájukban. Pl. a heti választ említeném, a lapban még maga a kormány! is hirdet, rendszeres vendégek az szdsz-es és mdf-es politikusok, akik rendszerint nagyon hasonlókat nyilatkoznak. Vagy a sumák reakcio.blog.hu oldalt, akik váltig tagadják hogy bármilyen hatással volna az a tény a blog politikai hovatartozására hogy a szélsőliberális index tulajdonosa megvette őket. Pedig itt is kilóg a lóláb. Ákos, Gárda, Talmud, reformok : csak néhány téma, amelyekről jellegzetesen balos, tótawé-szerű fikapostok születtek, a különbség csupán annyi, hogy valamivel kevésbé trágárak mint ő...

Tettekben ezek a "mérsékeltek" sehol sincsenek. Viszont előszeretettel kritizálják a radikális oldalt. Ahhoz hasonlóan, mint amikor egy rablótámadás áldozatát kárhoztatja valaki, miszerint is összevérezte a betont miután a rabló kiloccsantotta az agyát. Példa : adott egy gusztustalan perverz-buzi felvonulás, és nem azt ítélik el, hanem azokat akik a felvonulás helyszínén nemtetszésüket fejezték ki azzal szemben.

Ahol munka van, akik tesznek bvalamit, azok mind radikálisak, a szó legjobb értelmében. Jobbik, Budaházy, Torockai, Tomcat, a Kurucinfósok, a Civil Jogász Bizottság, Nemzeti Jogvédő (http://www.nemzetijogvedo.hu/), és a különféle tüntetések, sztrájkok, blokádok szervezői.

A radikálisok valójában (mivel felismerik a gyökeres változás szükségszerűségét) , intelligens, gondolkodó, erőn felül vállaló, nagy adag lovagiassággal és harci kedvvel megáldott emberek. Az őket bírálók pedig bölcsnek mutatkozni szándékozó gyávák és korruptak. Ugye, STRABAG ügy, emlékszünk még rá, elég begépelni a kuruc.info keresőjébe a strabag szót, és olvasni... (vmiért ezt nem lehet linkelni, a címsorban csak sima kereses.php van, ami nem hozza vissza ugyanazt az oldalt)

Az ugye egyértelmű, hogy annyira osztrák a Strabag, mint amennyire magyar pl. az ATV. Zsidóké ez is, az is.

Amikor a kormány rombol, amikor a cigánybűnözők magyarokat ölnek, hol van a "mértékadó, mérsékelt" "polgári" értelmiség? Népszavazással hitegetnek, az igaz, (kérdéses lesz annak is a hatása)de a cigánybűnözőket megfékezni szándékozókat pont ugyanúgy mocskolják mint az ÉS-be írogató zsidók.

Fidesz? Polgári körök? Semmi, a fidesznek szinte SEMMI kapcsolata sincs a szavazóival. Talán azért mert csak szerepük az ellenzékiség, de nem sajátjuk.

Bezzeg akik neokon kliséket pufogtatnak, á'la heti válasz, azok tartják magukat "mérsékelteknek". Nem mérsékeltek, hanem kilóra megvett, önálló vélemény nélküli senkik.

Akik a valódi kockázattal járó harcot felvállalják, azokat mocskolják. Igen, a volt ufi utódja, a reakció újság is beáll a mocskolódók közé.

Ibolyán túli üzenet...
2007. december 22. Rólunk írták http://magyargarda.hu/node/237


Lesz még magyar jövő?Az MDF-hez hasonlóan a Magyar Gárda is vallja, hogy az agresszív szélsőségek ellen a leghatározottabb módon fel kell lépni. Ezt tette Tatárszentgyörgyön is. Nem ült ugyan íróasztalhoz végeláthatatlan papírokon összesíteni a statisztikákat, nem keresett paragrafusokat pro és contra, nem nyitott vitaesteket, nem próbálta elkendőzni a szomorú valóságot, egyszerűen csak meghallgatta a kisemberek panaszait.
Azokat a panaszokat, amelyeket Önök, tisztelt pártok, inkább elodáznak, sőt, megoldásképpen inkább olybá veszik, hogy nincs is. Mert ez dukál a nyakkendős Európa-stílushoz.

Csakhogy, tisztelt Dávid Ibolya, nem csak bársonyszék van, luxusvilla és luxusautó, ha kicsit leszállna magasságaiból, sőt, időnként az autójából is, hamar szembenézne a hétköznapi gondokkal. Elcsépeltnek tűnik a „költözzön csak ide, és meglátja”? Húzza ki a szőnyeget a lábunk alól, tegye meg: éljen magánemberként, gyerekekkel Tatárszentgyörgyön, Ercsiben, Hajdúhadházon...
Talán átélhetné, milyen érzés az örökös rettegés, vajon hazaér-e a gyereke. Próbálja meg egyszer magánemberként (ha van még magánember Dávid Ibolya) megkérdezni az embereket, milyen körülmények adottak a számukra. Azután tiltakozzon bátran, hisz úgyis ez az elvárás, tiltakozni, ordítani, így nem hallani más hangot…

A Fővárosi Ügyészség valóban kezdeményezte a Magyar Gárda feloszlatását. Kezdeményezte! Mondja csak, Ön, aki konzervatív párt vezéregyéniségének vallja magát, és a „békés többség” az Ön közege, miért gondolja, hogy a demokrácia ruháiba bújva megteheti, hogy végrehajt egy ítéletet tárgyalás nélkül?
Amikor még nincs ítélet, akkor Ön melyik verziót hajtaná végre? Ezt nevezi Ön békés megoldásnak a békés többségtől? Vagy a Magyar Gárdára nem vonatkozik a demokratikus döntések alapja, miszerint mindkét fél hallgattasson meg? Mégis, milyen személyes kontaktusa van bármelyik Gárdistával? Milyen beszámolót hallgatott Ön meg közemberektől, akik kétségbeesésükben inkább elköltöznek szülőfalujukból? Akkor is ezt gondolná, ha egyszer összehívnánk minden olyan családot-nemzetiségi hovatartozásra való tekintet nélkül-, akiket megélhetési bűnözés címszó alatt megloptak, megerőszakoltak, bántalmaztak? Ott megpróbálna aláírásokat gyűjteni a Magyar Gárda ellen? Vagy meggyőzné őket, hogy mindahányan szélsőségesek, kirekesztők és félelemkeltők?

Igen, őket bizonyára kiszorítaná az utcákról, melyeket nyílt levelében magáénak érez. De nemcsak köves utcák vannak, földutak is. Azokat is felvállalja?

Kirekesztőnek titulálja a Magyar Gárdát. Igen, igaza van, amennyiben arról beszélünk, hogy a Magyar Gárda kirekeszti a bűnözést, kirekeszti a lehetőséget, hogy a törvény egyoldalú legyen, hogy az emberek rettegjenek saját otthonukban. Mondja csak, nem érzi kirekesztőnek, hogy kirekesztené a Magyar Gárdát? Nem érdekes, hogy a 3152 település elenyésző százaléka értett egyet az Ön kirekesztő felhívásával?

Ezennel felszólítunk minden magyar embert, határolódjon el minden olyan politikustól, aki elhatárolódik a hétköznapi ember gondjaitól!
Nyilvánítsuk nemkívánatosnak az antidemokratikus döntéshozást, melyben nincs helye a másik fél véleményének!Szorítsuk ki utcáinkról a bűnözést!Mert az Ön utcája a mienk is. És ismerjük el, ez mégiscsak így a demokratikus…

N.K., magyar édesanya, gárdista feleség