width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 20.

2008. január 20., vasárnap

Hungarizmus kezdőknek #1.

A Jobbik. Így nyilasozzák őket meg a Magyar Gárdát meg úgy, a zsidó médiában, de néha még a fideszesben is. Hát az nem NS párt ám. Vonáék nem egyszerűen nem ismerik Szálasi írásait, de ostoba módon azzal ellentétben határozzák meg önmagukat. Mikor azt sem tudják, mit tartalmaznak azok az írások. Na, EZ a hülyeség a köbön. Így volt ez már Szálasi idejében is, akkor 1944 októberében is kérdezték -az addigi politikai ellenfeleik- magától Szálasi Ferenctől, hogy mi a hungarizmus tulajdonképpen? Szálasi idézet is van erről, hogy mit válaszolt nekik... „Miért támadtátok, ha nem tudtátok, hogy mi a hungarista rendszernek az alapja?”

A többieket a nemzeti radikális oldalon egyelőre nem bírálnám, elvégre minek veszekedni, árt a széthúzás. :-) Azért annak akit érdekel, egy heves vita olvasható itt : http://14hungary88.org/forum2/viewtopic.php?f=15&t=576

A Nemzetvezető személyéről pedig http://suttogo.mozgalom.org/cikk.php?x=szalasi_ferenc itt olvashatunk bővebben. Ez az írás is cáfolja a személyét ért vádakat, melyek egyébként is egyszerűen és kizárólag talmudista zsidó koholmányok. Egy idézet a talmudból : "Öljétek meg a gojok legkiválóbbjait" és hasonlók.

És hiába adtuk volna meg magunkat a szovjeteknek! Akkor is kommunizmus lett volna, akár csak Romániában, Bulgáriában, vagy Lengyelországban! Szóval az sem igaz, hogy Szálasi felelős a háború elvesztéséért, akkor már nem a győzelem volt a cél, csak az, hogy az oroszokat lelassítsák. Megtehette volna Szálasi azt is, mint a románok, hogy aljas árulók módjára átáll az oroszok mellé, így ugyan megmenekült volna, de ez egyrészt szembenállt volna a hungarizmus összes tanításával, és Szálasi személyes meggyőződésével, másrészről pedig akkor a vasfüggöny nem Berlinig ért volna, és valószínűleg nem létezett volna Nyugat - Németország sem - nagyon sok szovjet erőt kötöttek le az itteni harcok. Mivel a bolsevizmus mindenképpen elfogadhatatlan volt számunkra, az időnyerés önmagában is cél volt, legalábbis a szovjet megszállás elkerülése végett, akkoriban nem tudhatták, hogy Sztálin rávette Roosevelt-et Jaltán, hogy a nyugati szövetségesek csapatai ne szálljanak partra Jugoszláviában és Görögországban...

A zsidók holokausztja sem igaz. Izraelben több millió zsidó. Csak 6-7 millió fő? Igen, de az USÁban is van 5 millió. Európa és Oroszország is tele van. Marokkóban is él több százezer zsidó. Dél-Amerikáról meg már ne is beszéljünk, full zsidó az egész. Ez így összesen simán megvan 18 milió, és nagyjából ez megfelel az 1930-as éveknek. (És mivel nem igazán szaporodik a zsidóság, -nem úgy, mint a cigányok-, így meg is vannak a számok. De a részletes cáfolat http://www.radioislam.org/hu.htm itt is megtalálható. A szemtanúk hamis állításaival kapcsolatos rész különösen ajánlott.

Szálasi Hungarizmus c. könyve http://nemzszoc.esmartdesign.com/konyvek/hitvallas.htm és ezt a részt különösen, sőt érdemes ezzel kezdeni az olvasást : G/ VÉGSZÓ: A HUNGARIZMUS TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGE

Mert éppen arra ad választ, amit gyakran kérdeznek : miszerint ez egy 1940-es években kidolgozott eszme, elavultnak hiszik, és ezért utasítják el.

Amúgy a rend, a szociális biztonság iránti igény olyan erős az emberekben, hogy sokan ezért gondolnak vissza nosztalgiával még a különben diktatórikus kádár-korszakra is. Ők sem feltétlenül rossz emberek, a zabolátlan kapitalizmust nagyon nem szeretik, beszélgettem ilyen emberekkel, sokuk nacionalista és konzervatív. És sokuknak nincs már pártprefereniciájuk! Ami megakadályozná őket a Hungarizmussal kapcsolatos tisztánlátásban. Mert hogy : abban gondolkodnak sokan, mi jut be a Parlamentbe a választáson, mi győz a választáson, és hogy mindenképpen oda kell állni a véleményünkkel is valamelyik oldalhoz a 4-5 párt közül. Talán ettől erősebbnek érzik magukat, hogy a "győztes" oldalhoz tartoznak?

De hiába, illúzió ez, mivel a pártok igazából az őket pénzelő és fenntartó háttérerőket képviselik, nem a magyarságot, és így pártdrukker honfitársaink is hoppon maradnak. Például meglepetésként éri majd őket, hogy pártjuk elhatárolódik tőlük... :-D

Van 2 kopiposztom is :), az elsőnek a szerzője Henney Árpád, aki ezt 1951 augusztusában írta, a másodikat 2002-ben írta valaki, aki nem írta a cikk alá a nevet ; szerintem az MNA egyik tagja lehetett.

http://reakcio.blogspot.com/2007/10/hungarizmus.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/07/tudod-te-hogy-mit-akar-hungarizmus.html