width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 18.

2014. december 18., csütörtök

Pár embernek elég a tükörbe nézni hogy ezt lássa, egyértelműen keleti nép a magyar.

Kik a testvérnépeink?

Itt tartunk ! Mások védenek minket mert oly hitványul beálltunk kivégzőink szolgálatába. Ébresztő !!!

Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?

1. Amerikai egyetemi tanár vagyok (most már nyugdíjas). Egyik osztályomban volt egy japán lány. Mikor megjegyeztem, hogy rokonok vagyunk, minden habozás nélkül vágta rá, "Igen, tudom." Megkérdeztem, honnan tudta? Középiskolában tanulták! Melyik magyar középiskolában tanítják, hogy rokonok a japánok?

2. Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a magyarokat, mint testvér népet!
Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok, koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.
Dr. Balogh Sándor, Prof. emeritus
Részlet Prof. Shokotu Faisi japán történész leveléből a magyarokhoz.

"...Mi néhányan, japán őstörténeti kutatók abban a hitben nőttünk fel, hogy a világ legnemesebb nemzete és fajtája a magyar. A "Felkelő Nap" birodalmi ivadékainak hittük és hisszük Önöket, kedves magyar testvérek, akiket a történelem "karma" messzire sodort el.

Faji kiválóságukat elismerve érkeztünk meg annak idején Budapestre magyarul tanulni a bölcs Imaoka Gyuicsiro vezetése alatt.
Harminc év elteltével meg kell állapítanom a következőket:

1) Igaz magyar történetírás nem létezett.

2) A valóságos faji mítoszok alapján dolgozó történész ebben a gárdában nem létezik, mert hogy is értékelnék azok a mítoszok erejét, igazságát, akik saját Nemzeti Krónikájuk hitelét is lerontották?
Látszik az igyekezet is meg a hamisság is.
Valóban, a magyar fajta igen elkeveredett már. A "magyar" történelemírás tudósai is ilyen kevert vérűek. Van német-magyar, szláv-magyar, román-magyar, izraelita-magyar keveredésű történelemtudós is.
Érdekes kívülről megállapítani azt, hogy ezek egyike sem az igaz magyar történelmet kutatja, hanem a németek, szlávok, románok, izraeliták javára akarják a magyar történelmet elferdíteni.
Ezzel kapcsolatban csak egyetlen kérdést szeretnék intézni ezekhez a kartársakhoz, és rajtuk keresztül minden magyarhoz. Nevezetesen: Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a magyar, amelynek a származását, történelmét elhomályosítani igyekeznek?

Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?

Addig is, amíg Önök erre válaszolni fognak, mi japánok és az összes turáni törzshöz tartozók a legősibb nyelv elemeit megtartó nyelven - MAGYARUL! - írjuk ÉBRESZTŐNKET csaknem 800 millió testvérünkhöz, és ezzel a magyar népnek, fajnak és nemzetségnek akarunk a legősibb származásért és sok ezer éves hagyományért tiszteletet adni - még akkor is, ha a Magyarországon élő magyaridegenek ezt a tényt megmásítani akarják..."

Ha elolvastad add, küldd tovább, hogy valamennyien tudjunk erről

Betlehemet se tiszteli a bosszú népe, vandál balliberális csőcselék. Újabb provokáció a keddi tüntetésen - A keresztény jelképeket lábbal lehet tiporni? A cionista, liberális zsidóknak van útban a kereszténység! Vagy : vallásfóbiás szélsőlibbant tudatlan és kulturálatlan anarchista barmok. Egyik se jó. Ezek nem tisztelnek minket. Ha látsz egy tüntetésen antimagyar jelszavakat ordibáló liberálist vágd pofán, tudni fogja miért kapta. Másból úgyse értenek!!! És ugyanennyire, semennyire se kell figyelembe venni a libernyák ajvékolást is. Akinek politikailag korrekt a kereszténység és magyarság gyalázása, annak legyen korrekt a viszontválaszunk is, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadtatás! Mocskos liberálisok és cionisták! Amúgy nem értem, a rendőrsorfal elleni üvegdobálás, dulakodás, és a többi garázda megnyilvánulás az miért nem minősült hivatalos személy elleni erőszaknak!

Betlehemet se tiszteli a bosszú népe, vandál balliberális csőcselék. Újabb provokáció a keddi tüntetésen - A keresztény jelképeket lábbal lehet tiporni?

A cionista, liberális zsidóknak van útban a kereszténység! Vagy : vallásfóbiás szélsőlibbant tudatlan és kulturálatlan anarchista barmok. Egyik se jó. Ezek nem tisztelnek minket. Ha látsz egy tüntetésen antimagyar jelszavakat ordibáló liberálist vágd pofán, tudni fogja miért kapta. Másból úgyse értenek!!! És ugyanennyire, semennyire se kell figyelembe venni a libernyák ajvékolást is. Akinek politikailag korrekt a kereszténység és magyarság gyalázása, annak legyen korrekt a viszontválaszunk is, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadtatás! Mocskos liberálisok és cionisták!

Amúgy nem értem, a rendőrsorfal elleni üvegdobálás, dulakodás, és a többi garázda megnyilvánulás az miért nem minősült hivatalos személy elleni erőszaknak!