width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 28.

2008. január 28., hétfő

Hun88 #5.

Hun88 #5.

A valódi élet pedig arról szól, hogy magukat a nagytőkéseket (azaz az őáltaluk kreált pártoknak nevezett lobbicsoportokat) válassza meg az idióta tömeg, mert csak ez a réteg engedheti meg magának a milliárdos szavazótoborzó kampányokat. Sőt, a balliberális oldalon kifejezetten VESZNEK szavazatokat, úgy hogy visszaellenőrzik hová szavazott az illető, és ekkor fizetnek neki, ezt választási csalásnak hívják, de semmiféle szankció nem jár érte a gyakorlatban, hiába észlelték és jelentették ezeket az eseteket önkéntes (igen, ingyen vállalkoztak rá!) , a választások tisztaságára ügyelő aktivisták! Ha pedig az ilyen szavazótoborzás legális akkor a demokrácia csak illúzió, mert nem a szabad akaratukat ikszelik az emberek.

A "demokrácia" is ELLENÜNK és a mi visszaszorításunkra lett kidolgozva, és ma már mindenütt ugyanazok az erők vannak a jelentősebb politikai posztokon világszerte. Gondolok itt pl. az USA kétpártrendszerére, ahol az elnökjelöltek versenye (és annak sincs jelentősége, melyik nyer, az izrael lobbi és az NWO azaz a cionista háttérhatalom marad a helyén) mindössze a reklámkampányukra rendelkezésre álló pénzen múlik. Így végül is ez :

- plutokrácia

Olyan gazd. és pol. rendszer, amelyben a hatalom a leggazdagabbak kezében van. Nevét Plutóról kapta; az ókori görög-római mitológiában a gazdagság istene.

- timokrácia.

A polgárjogokat a vagyon vagy jövedelem arányában biztosító politikai rendszer. Ez úgy is megnyilvánulhat hogy bár papíron jogenyenlőség van, de a széles elszegényedett tömegeknek nincsenek erőforrásaik a szervezett érdekérvényesítésre, még helyi szinten sem. Pl. nincs pénzük pereskedni a szemétégető ellen amit az orruk elé építtetnek valakik.

A pénzfölényben levő zsidó lobbi van valójában hatalmon. http://reakcio.blogspot.com/2008/01/reakci.html

A politikai posztokért kereskedelmi és marketing eszközökkel dolgoznak (ami ugye a nagytőkéseknek egyébként is kedvenc játéka).

A politikában laikus többség csak akkor nem lesz ellenünk, ha maga is meglátja a nemzeti szocializmus előnyeit. Mert azok számosak, és éppen a Hungarizmus szocialisztikus és rendpárti jellegénél fogva ha a tiszta igazságot ismernék, nem lennének ellene, hisz e kettő terület a létezés alapfeltételeit érinti. A nacionalista büszkeség alapból is megvan sokakban, gondoljunk csak arra miért rohasztják le a zsidók a hazai focit : hogy ne lehessünk büszkék jól játszó focicsapatainkra, és így közvetve a hazánkra...

Vannak, akik értik, miért szükséges a szocialista nacionalizmus egyáltalán a hazánk fennmaradásához, aztán vannak akik csak negatív sztereotípiákat tudnak mondani a mi általunk vallott eszmére.

Azonban akik bedőlnek a zsidók hazugságainak amit a média és az iskola terjeszt, nem kérnek semmilyen értékből és semmilyen eszméből, mert "csak magukra gondoltak, legjobb esetben osztályukra". Namost. Egy nem szocialisztikus rendszerben ahová születsz, amilyen anyagi lehetőségei a szüleidnek vannak, az határozza meg a jövődet. Egy nem szocialisztikus rendszer szükségszerűen vidékellenes.

Az individualisták számára egy újabb érv a hungarizmus mellett. :-)

Zsidónak pedig az számít akinek az anyja zsidó volt.