width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.03.11.

2015. március 11., szerda

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlanstista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. "Masturbation can be fun."

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlanstista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P

Bayer Zsolt: Lózoli

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. „Masturbation can be fun." Körülbelül ennyi ragadt meg Lovas Zoltán fejében a világ dolgaiból. Erről szól egész szánalmas, felesleges és ostoba élete.

Kezdetben még nem értette. Csak azt vette észre, hogy soha nem izzad le a hölgyválaszon, és az iskolai mulatságokon egyedül támasztja a falat.

Messzebb volt tőle egy kikapcsolt melltartó, mint a Csomolungma. Vett magának egy csomag kotont 1960-ban, tavaly dobta ki, és úgy döntött, inkább csinál politikát.

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. Aprócska örömtüzek gyúltak erre a hírre szerte a hazában, sok helyütt táncos mulatságok szerveződtek spontán, másutt hálaadó szent misét tartottak, és gyertyát gyújtottak. Mert hogy elmegy innen a Lózoli, az anyja keservébe végre. És nem fog többé a nők arcába lihegni, nagyon közelről, 1960-ban vásárolt kotonját szorongatva a kezében.

Aztán Lózoli mégsem emigrált. Vett inkább még egy csomag kotont, és megalapította a Demokratikus Kerekasztalt.

Bejelentette, hogy március 15-ig ad haladékot az Orbán-kormánynak, aztán… Hát igen. Nem egészen világos, hogy mi lesz aztán. A Lózolit ismerők állítják, ha március 15-én mégsem távozik az Orbán-kormány, Lózoli elmegy egy kuplerájba végre. Annál is inkább, mert Lózoli szerint a nők, akik sohasem feküdnének le vele, mind büdös kurvák.

A kormánybuktatást is ezen a vonalon erőlteti a Lózoli. Mivel közeledik a nevezetes nap, vagyis március 15-e, hát beleerősített a politikacsinálásba. Csütörtökön például eddigi pályafutásának legnagyszerűbb, legötletesebb, legízlésesebb, leggusztusosabb akciójával rukkolt elő: felrakta a Facebookjára három nő fényképét, nevezetesen Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Rogán Gaál Cecília és Vajna Tímea képét. Az első nő Budapest alpolgármestere, a másik kettőről talán már kitalálták: egyikük Rogán Antal, másikuk Andy Vajna felesége.

A képek fölé pedig odaírta Lózoli a következő mondatot: „A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei".

Sokáig nézegette Lózoli a három képet, nézegette a művét. Csettingetett, lágy nyála folyt, mintha citromot nyalogatna, szorongatta zsebében az új, a még reményteli csomag kotont, és egyre hangosabban lihegve elénekelte élete himnuszát:

„Masturbation can be fun."

Amikor végzett, elégedetten gondolt arra, hogy ez most végre igazán ő. Ez szánalmas, felesleges és ostoba élete főműve. És végre csinált politikát. Bátrat, modernet, könyörtelent. És ha ezután sem mondd le az Orbán, akkor nincs tovább…

Egy bizonyos szemszögből vizsgálva ezt az egészet, Lózolinak persze teljesen igaza van. Hiszen Ortega már írt őróla:

„…a ma uralkodó ember primitív lény, egyfajta Naturmensch, aki a civilizált világból lép elő. A világ civilizált, lakója ellenben nem: meg sem látja a világban a civilizációt, s úgy kezeli, mintha természet volna. (…)

A tömegember valóban primitív lény, aki a kulisszák mögül surrant be a civilizáció ősi színpadára."

A Mester 1930-ban írta ezt, és fogalma sem lehetett arról, hogy eljön még az a bánatos pillanat, amikor Lózoli is be fog surranni. És lesz neki Facebookja is…

S így járt Benda mester is, aki már 1927-ben megírta az Írástudók árulásában ezt:

„…kimondhatjuk, hogy ma az emberek soha nem tapasztalt alapossággal és tudatossággal vállalják a lét önzetlen vagy metafizikai formáival szemben – sőt épp e szembenállás révén – a létnek reális és gyakorlati formáit."

Tudom-tudom, ez így kissé bonyolult, de Lózolira mint konkrétumra lefordítva mindössze annyit jelent, hogy Lózoli besurrant a civilizáció ősi színpadára, és szexuális frusztrációjából és nyomorúságából politikát farigcsál, ráadásul a lehető legszélesebb nyilvánosság szeme láttára. Mindeközben lihegve énekli a masturbationt, szorongatja kotonját, mi meg nézzük. Mert nem tudjuk nem nézni. Szomorú ez, mindannyiunknak. És nem is nagyon van megoldás. Se feloldás, se katarzis. Szebb és férfiasabb időkben legalább lehetett ilyenkor párbajozni, például a férjeknek. Na de párbajozni egy Lózolival? Ugyan… Talán egy büdös nagy pofon, az marad. És az ki is jár ennek a beteg prosztónak.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Miskolcon bebizonyosodott, hogy nincs telepfelszámolás, ezt már Pakusza Zoltán a terület választókerületi elnöke mondta. Hozzátette, abban nem kételkednek, hogy a stadion melletti három utcát le fogják bontani, de immár abban sem, hogy a többi utca megmarad, sőt a házakat előbb utóbb fel fogják újítani, hogy azokat az együttélésre képtelen személyek újra putrikká züllesszék. A Jobbik számtalanszor elmondta már: az adóforintok számolatlan költése helyett be kell vinni a törvényt a telepekre. A Máltai által megvalósítandó "jelenlét" program eredményeit Lyukóvölgyben meg lehet tekinteni, ahol erre már több tízmilliót költöttek el "láthatatlanul" - mondta a Jobbik politikusa. Szerinte amíg a Fidesz nem fogadja meg a Jobbik javaslatát, ugyanazokat a köröket fogják futni: a város felújít, a helyiek lepusztítanak, a város elbont. Eközben a tisztességes emberek élettere folyamatosan csökken.

Miskolcon nem lesz telep - felszámolás!

Kellenek a zsidesz szavazók, a képen láthatóhoz hasonló rokonházasságból született bűnözők, segílyes állatok is megfelelnek a célra ha már épeszű magyar ember se a ballibre se a fideszdsz-re nem fog szavazni. Minek is? Újgazdag, privatizációból + egyéb lopássorozatokból megtollasodott neoliberalizmus párti oligarchák és atlantista cionisták pártja, ugyanúgy usrael seggnyaló, anticionista tüntetést és mozgalmat betiltó, valódi nemzeti oldalt fenyegető, mazsihisszel lepaktáló, zsidó lázárokkal, zoltai gusztáv féle mazsihisz vezér munkásőrökkel és egyéb régi kisz-esekkel, mszmp-sekkel teletűzdelt valami? Fidesz az egy "Néppárt" de melyik az a nép, hát a magyar biztos nem!

A kdnp is egy röhej, harrach meg surján egyszerűen megy arra amerre a fidesz liberálisai mutatják. Ahogy felszólalnak a Házban, szerepelnek a médiában, surjánnak napi hírlevele is van, ezek mindent és mindennek az ellenkezőjét képesek megmagyarázni.

A Szaniszló Ferencet leszélsőségesező, nmegalázó "nem ismertem a munkásságát" államtitkár balog zoltánnak meg nem cigány padtársa volt, hanem egy tükör volt a falon a padja mellett. :P

A máltai se egy makulátlan banda, "jó" vadliberálisként főleg lumpeneket toboroznak hogy eltartsák elszállásolják őket, utánuk felveszik az eu és az államok adófizetőinek pénzeit, aztán egész nap isznak meg kötekednek, koldulnak, utcára sz*rnak hugyoznak, sőt : mennek lopni és betörni orgazdák megbízásából. Mi vesztenivalójuk van, megtehetik, liberális anarchiában a bűnözőknek van szabadságuk és a normális emberek szenvednek a rend hiányától. Kell ez nekünk? Valami tanyán dolgoztatnák őket inkább! Erről a fajta nyomorról igenis az tehet csak és kizárólag aki benne van, és ez vonatkozik a fidesztől ingyenlakásokat kapó lumpen cigánybűnözőkre is. Gyerekkoruktól antiszocializálódtak az erőszakra, élősködésre. Engedékenynek lenni azzal a félállati szintű primitív csürhével ami csak az erőt, erőszakot, kényszert tiszteli, a magyar társadalom ellen elkövetett bűn!

Jezsuitáktól jó nem várható, és ezek a máltaiak azok. Fidesz meg ugyanúgy liberális párt, csak a retorika nemzeti, de sokszor még az se.

Krizáék őszödi beszéde: nem lesz telepfelszámolás, de ezt a választások előtt nem lehetett elmondani

/>
Mindez egy, a miskolci Jobbikhoz eljuttatott hangfelvételből derül ki, amelyen a Máltai Szeretetszolgálat egyik munkatársa többek között elmondja: a választások előtt nem lehetett elmondani, mi igaz és mi nem a telepfelszámolásból, a hosszú távú tervek között azonban nem a számozott utcák bontása szerepel, hanem a lepusztított lakások felújítása, újabb felzárkóztató programok indítása Lyukóvölgy és az Avas mintájára, valamint az, hogy a jelenlegi lakók a számozott utcákban kapjanak új lakhatási lehetőséget felújított ingatlanokban.

Jakab Péter szerint a hangfelvétel a Kriza-féle városvezetés őszödi beszéde is lehet, hiszen azon a város egyik legfontosabb partnerszervezete vallja be, hogy nem kívánják felszámolni a számozott utcákat, ezt azonban a választások előtt nem lehetett elmondani. Vagyis a telepfelszámolással kampányoló Kriza Ákos úgy nyerte meg a választást 2014-ben, ahogy Gyurcsány 2006-ban: az emberek megtévesztésével. A Jobbik frakcióvezetője hangsúlyozta, az elmúlt egy évben a Fidesz gyakorlatilag kiszervezte a miskolci nyomortelepeket a Máltainak, 150 millióval támogatva a szeretetszolgálat felzárkóztató programjait. Vagyis, amit a Máltai mond, nagy valószínűséggel az lesz a telepek jövője.

Miskolcon bebizonyosodott, hogy nincs telepfelszámolás, ezt már Pakusza Zoltán a terület választókerületi elnöke mondta. Hozzátette, abban nem kételkednek, hogy a stadion melletti három utcát le fogják bontani, de immár abban sem, hogy a többi utca megmarad, sőt a házakat előbb utóbb fel fogják újítani, hogy azokat az együttélésre képtelen személyek újra putrikká züllesszék. A Jobbik számtalanszor elmondta már: az adóforintok számolatlan költése helyett be kell vinni a törvényt a telepekre. A Máltai által megvalósítandó „jelenlét” program eredményeit Lyukóvölgyben meg lehet tekinteni, ahol erre már több tízmilliót költöttek el „láthatatlanul” – mondta a Jobbik politikusa. Szerinte amíg a Fidesz nem fogadja meg a Jobbik javaslatát, ugyanazokat a köröket fogják futni: a város felújít, a helyiek lepusztítanak, a város elbont. Eközben a tisztességes emberek élettere folyamatosan csökken.

A Jobbik miskolci frakciója szerint a jelenlegi városvezetésnek – hacsak nem akarják tovább járni Gyurcsány útját, aki az őszödi beszéd ellenére miniszterelnök maradhatott – le kell mondania, hogy a miskolciak a valós tények ismeretében dönthessenek Miskolc jövőjéről.

Miskolcon nem lesz telep - felszámolás!, kriza ákos, fidesz, Jobbik, cigánybűnözés, telepfelszámolás, lyukóvölgy,