width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007.09.03.

2007. szeptember 3., hétfő

Reakciós antiszemita viccek :-D + a saját gondolataim

" Erger-Berger-Sósberger, Minden zsidó gazember!" :-)

Másik verzió : " Erger-Berger-Zsidberger, Minden zsidó gazember" :-D

Kiskertembe zsidó magot ültettem
Ültettem.
Minden reggel vitriollal öntöztem
Öntöztem.
Mégis kinőtt keze-lába szakálla...
Az anyja.
Kötelet a büdös zsidó nyakába
Nyakába!

Karácsony estén bekopognak egy zsidó családhoz.
- Ki az, talán a Télapó ?
- Nem a Gestapo.
- Mi ez,valami vicc ?
- Nem, Auschwitz.

Zsidó Mikulás érkezik az iskolába.Mikor a tanárnő összehívja a gyerekeket megszólal: - Gyerekek, én vagyok a Mikulás. Van nekem egy naaaagy piros zsákom, tele ajándékokkal. Aki egész évben jó volt, az most itt nálam kedvezményesen vásárolhat belőle.

Einmal im Jahr kommt Nikolaus,
Dreimal am Tag kommt Holokaust.

Fordítás:

Egyszer évbe jön Mikulás,
Háromszor naponta jön Holokauszt.

Mit jelent Hanukka valójában?

Mint a zsidók szinte minden ünnepe, így a történelem előtti időkre visszavezethető hanukka ünnepe is csak az állandóan demonstrált zsidó gyűlölet csúcsainak egyike az emberiség többi részei ellen. A hanukka ünnep apja, amely egy napon a keresztények karácsonyát fogja pótolni, a nemzsidók elleni gyűlölettől marcangolt rabbi, Julius Eckman. Eckman, a talmudzsidó 1866-ban bosszúsan latta, hogy a zsidók, akik a Talmud és Tóra tanításai ellenére asszimilálódtak és Karácsony idejen zsidók és nemzsidók ajándékokat adtak egymásnak. Errefel értékelték föl az addig ismeretlen hanukka ünnepet, hogy a keresztény karácsonynak a szó szoros értelmében hadat üzenjenek és azzal szemben tárgyi dolgokat állítsanak föl. Eckman támadásai a Karácsonyt ünneplő zsidók ellen figyelemre méltóak. Így ő azokat a zsidó családokat, akik karácsonyt megünnepeltek, ignoránsoknak nevezte, és az anyákat értéktelen teremtéseknek, akik ostobán majmolják a keresztényi hitet a Karácsonyban. A hanukka ünnep nem a zsidók és keresztények közti szeretet ünnepként született, hanem mint a szétválás és a gyűlölet ünnepe. Így a zsidó újság cikke, mely szerint hanukka a fény ünnepe tánccal, zenével, fánkkal és énekkel, nem más, mint sötét cinizmus. Ez biztosan nem volt a kazár talmudzsidó, Eckman célja, aki a Talmud értelmeben Jézust, Máriát és Józsefet megátkozta és a pestist kívánta nekik. Mint ahogy a mai talmudiskolák Máriát ma is kurvának nevezik és szerintük Jézus a pokolban fő forró ürülékben.

A zsidók magyarországi tömeges megjelenése (1820-as évek) után alig múlt el 20 év és a pozsonyi diétán Kossuth is Széchenyi is felszólalt figyelmeztetve arra az erkölcsi és gazdasági hanyatlásra azokon a területeken, ahol ez a Galiciából jött népelem megtelepedett.