width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 16.

2016. november 16., szerda

A hatóságoknak semmit se lehet elhinni, ha nincs bizonyíték a kiiktatandó nemzetiek ellen, arról ők is tudnak gondoskodni : visznek oda. Ez a kép is hatósági, de miért állították össze ezt az installációt a puskákkal és az újsággal, hogy sugalmazzák : Kárpátiát hallgatni, azonos nevű újságot szerkeszteni és olvasni, főleg a TTIP-et ellenezni szélsőségesek és fegyveres terroristák szoktak. Még a lovak is gyanúsak.

"Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közleménye, az általuk közzétett képek és videó:"

A hatóságoknak semmit se lehet elhinni, ha nincs bizonyíték a kiiktatandó nemzetiek ellen, arról ők is tudnak gondoskodni : visznek oda. Ez a kép is hatósági, de miért állították össze ezt az installációt a puskákkal és az újsággal, hogy sugalmazzák : Kárpátiát hallgatni, azonos nevű újságot szerkeszteni és olvasni, főleg a TTIP-et ellenezni szélsőségesek és fegyveres terroristák szoktak. Még a lovak is gyanúsak.

Most egy darabig minden fegyvercsempész banda MNA-s lesz, mert a fidesz azt egyenlőnek tartja a Jobbikkal akik ellen már tényleg mindent bevet.

A közelgő nyílt fidesz diktatúra amit már a fidesz szavazói sem fognak bevenni, ilyen előkészítést igényel. Nem lesz itt béremelgetés meg egészség munkajog környezet védelem, kkv támogatások. TTIP meg CETA jön, amit a fidesz olvasatlanul aláír, belga kongói mentalitású befektetésvédelem és 19. századi kapitalizmus, 200 év szerves társadalmi fejlődést visszacsinálva. Lázongani fognak ellene az emberek ha életbe lép, amíg pusztán kikerül a wikileaksre + máshova, csak keveseket érdekel, mert majd engem úgyse érint. Aztán de.

„Ez a rendőrállam csendes bevezetése. A totális uralom felé tett lépés."
„Persze nem katonaviselt emberek számára készítette a TEK ezt a felvételt hanem Mari néniéknek, és hasonló nőies hapsikanak, meg suttyó kölköknek, hogy szörnyülködjenek a választásokig."
„ez tudatos propaganda laikusoknak jobbikhoz köthető, fegyveres és rasszistafasiszta összeesküvés bástya elvtárs ellen"
„A légynek sem ártó fegyvermániás emberek.
Ha nem csapnak le rájuk, akkor míg élünk sose hallunk ezekről az emberekről.
Az igazi veszélyt a fehérgalléros parlamenti politikusbűnözők jelentik, akik miatt senyved a jobb sorsra való nép."

Akik nem értik : a kormánypártból élőket nevezik fideszeseknek, párttagok újságírók köztisztviselők stb, a többiek csak szimpatizánsok, szavazók, vagy még azok se. Lehessen már a maffia tagokat hazaárulónak nevezni! Helyi szinten szocikkal összeforrva, a közös bizniszekben, egymást védik ezért nem történt elszámoltatás.

Az is jó vicc hogy a dunántúli életszínvonal egyenlő az ausztriaival. Sopron, Szombathely és még pár nyugati határszéli város és község jól prosperál - mert onnan átjárnak dolgozni Ausztriába! A többi város és vidék nem a magas, már-már német életszínvonalról híres, a Balatontól déli rész főleg kizártan! A ksh, ami a statisztikákat készíti, hiteltelen mert a kormány irányítja, most állítólag függetlenedniük kell, hát nem tudom mennyire fognak.

Komárom, ahol a hírhedten embernyúzó Jabillal azonos munkalégkörű Nokiához is sorban álltak állásért, pedig tudva hogy milyen az a hely. Nyergesújfalu, ahol leépült az ipar. És még 1000 hely amiről a budai elitnegyedben élő de csak elitkedő dzsentri sznob fideszesek (és szoclibek) nem is tudnak.

Az MNA "ágaira" csapott le a TEK - fegyvereket és robbanóanyagot foglaltak le, embereket állítottak elő

https://kuruc.info/r/2/166161/

A fidesz segget csinál a szájából folyamatosan. Képviselő vágta: azért nem támogatja a Fidesz a Jobbik módosítóját, mert a Jobbik sem támogatta a Fideszét Benyújtotta a Jobbik az alaptörvény-módosító javaslatát az Országgyűlésnek, amely csak abban különbözik a Fidesz által kezdeményezettől, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását. Kormánypárti képviselőket kérdeztek arról, hogy támogatnák-e a Jobbik javaslatát.

A fidesz segget csinál a szájából folyamatosan.

Képviselő vágta: azért nem támogatja a Fidesz a Jobbik módosítóját, mert a Jobbik sem támogatta a Fideszét

Benyújtotta a Jobbik az alaptörvény-módosító javaslatát az Országgyűlésnek, amely csak abban különbözik a Fidesz által kezdeményezettől, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását. Kormánypárti képviselőket kérdeztek arról, hogy támogatnák-e a Jobbik javaslatát.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Dj3aBgAms0

A kötvényprogram igazi hasznát ugyanis az Országgyűlés fideszes többségű gazdasági bizottsága által forgalmazási engedélyekhez jutott cégek zsebelik be. Ezek egy kivételével offshore szigeteken bejegyzett cégek, van köztük kajmán-szigeteki, liechtensteini, ciprusi vállalkozás is. Megszűnik a letelepedési kötvény, de miért nem bírja a fidesz támogatni a Jobbik övével azonos és csak a letelepedési kötvény tilalmával kapcsolatos alaptörvény módosítását?

Megszűnik a letelepedési kötvény, de miért nem bírja a fidesz támogatni a Jobbik övével azonos és csak a letelepedési kötvény tilalmával kapcsolatos alaptörvény módosítását?

Azért, mert ezek csak egy ótvar libsi banda. Akiknek érdekük az amúgy szocikkal közös mutyivilág, amit a Jobbik hatalomra kerülése utáni valódi elszámoltatás veszélyeztet.

https://jobbik.hu/videoink/kiket-gazdagitanak-letelepedesi-kotvenyek

https://jobbik.hu/videoink/volner-janos-jobbik-parlamenti-vizsgalobizottsag-ele-vinne-letelepedesi-kotvenyek-ugyet

Utoljára még egy hatalmasat kaszálnak: új roham indult a letelepedési kötvényekért

Megindult a roham a magyar letelepedési államkötvények piacán, miután a kormány a múlt hónapban egyértelművé tette, hogy leállítja a programot az év végén. A Magyar Nemzet információi szerint a kínai ügynökségek nem győzik befogadni a kérvényeket, olyan sokan akarnak az olcsó és gyors magyar letelepedési programban még utoljára részt venni. A hivatalos adatok ezt még nem tükrözik, miután az Államadósság-kezelő Központ a lapot úgy tájékoztatta, hogy októberben "csak" 58 külföldi élt ezzel a lehetőséggel, ugyanannyian, ahányan szeptemberben. A külföldiek befizetése és az állampapír lejegyzése között bő másfél hónap is eltelhet, emiatt csak a novemberi, de leginkább a decemberi statisztikákból fog kiderülni, hogy mennyien vettek részt a megszűnés előtt álló programban.

A hivatalos kormányzati kommunikáció szerint azért fejezi be a kabinet a letelepedési kötvényprogramot, mert a harmadik nagy hitelminősítő is javította Magyarország besorolását, ezért már nincs szükség erre a konstrukcióra. Ez a magyarázat azért sántít, mert lényegében az elmúlt két esztendőben egyáltalán nem érte meg hazánknak ez a program, hiszen a piacinál magasabb kamatot fizettünk a papírok után, sőt még letelepedési engedélyt is adtunk a külföldieknek.

Nagy valószínűség szerint a korrupciógyanús letelepedésikötvény-üzlet körül kirobbant botrányok miatt szünteti meg a kabinet a programot, amelyre még racionális magyarázat is adódik, hiszen a mostani pörgést megelőzően csökkent iránta az érdeklődés. A havi statisztikák alapján az idei első tíz hónapban már "csak" 675 külföldi vett részt a programban, ami 33 százalékos esés a 2014. év hasonló időszakához képest, amikor is októberig 998 kötvény kelt el.

Ha a tavalyi adatokat is figyelembe vesszük, amikor ugyanebben az időszakban 874 állampapír talált gazdára, azt lehet látni, hogy évről évre gyorsul a visszaesés: míg 2014-hez képest tavalyra 13 százalékkal esett vissza az érdeklődők száma, a tavalyi évhez képest idén 23 százalékos lett a csökkenés mértéke. (A program 2013 júniusában indult, 2014 volt az első teljes év, amikor már futott, és ismert volt a magyar kötvénykonstrukció.) Könnyen elképzelhető, hogy a kormány emiatt sem erőlteti már a program fenntartását. Érdekesség, hogy nem egyből zárja be a kabinet az üzletet, a kormányzati politikusok sokáig csak célozgattak a kötvényprogram befejeződésére, illetve Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is csak annyit mondott, hogy még idén várható a roló lehúzása, de konkrét időpontot nem közölt. Ez a stratégia azonban nagyon hatásosnak bizonyult a kötvényprogram iránti érdeklődés felkorbácsolásában.

További érdekesség, hogy a kormány is érzékelte a kötvények iránti érdeklődés lanyhulását májusban, amikor a Magyar Közlönyben a program bürokratikus terheinek könnyítésekről szóló jogszabályváltozások láttak napvilágot, amelyek július 1-jétől léptek hatályba. Eltörölték a hat hónapos ideiglenes korlátot, amikor csak tartózkodási engedélyt kaptak első körben a pénzes külföldiek, majd fél év elteltével igényelhették a letelepedési engedélyt. Júliustól azonnal a letelepedési engedélyt adták ki a magyar hatóságok. Gyorsították az eljárást, még magyarországi lakcímet sem kellett megadni a korábbi előírásokkal szemben, sőt a házastársakon és gyermeken túl a nagyszülőkre is kiterjesztették a családegyesítés jogkörét, vagyis egy kötvénnyel az egész család magyarországi letelepedési engedélyt kaphat, amennyiben egy háztartásban élnek. Úgy tűnik, hogy a kormánynak nyáron még esze ágában sem volt a kötvényprogram megszüntetése, pedig akkor már két hitelminősítő is felminősítette hazánkat.

A kötvényprogram igazi hasznát ugyanis az Országgyűlés fideszes többségű gazdasági bizottsága által forgalmazási engedélyekhez jutott cégek zsebelik be. Ezek egy kivételével offshore szigeteken bejegyzett cégek, van köztük kajmán-szigeteki, liechtensteini, ciprusi vállalkozás is. A program 2013-as indulása óta, október végéig 4033 kötvényt jegyeztek le ezek a cégek, amellyel több mint 110 milliárd forintos haszonra tettek szert. A társaságok ügyfelenként 45-60 ezer euró szolgáltatási díjat is kérnek, továbbá ők kapják meg a kötvények után járó kamatokat is, ami ügyfelenként további 29 ezer euró. Ez azt jelenti, hogy egy ügyfélen akár 28 millió forintot is nyernek.

https://kuruc.info/r/2/166136/

Önös pártérdekből végképp ellehetetleníteni a fidesz és a Jobbik együttműködését bármiben? A fidesz teszi ezt. Az "ez nemzeti kérdés, a Jobbik pártérdekből" mantrára válasz. A Jobbik nem bábja a fidesznek, az a kdnp amire a kutya se szavazott, listáról tolták be őket. A karaktergyilkossági kísérlet mellett az alaptörvény-módosításról is kérdezték a Jobbik elnökét a HírTV-ben.

Önös pártérdekből végképp ellehetetleníteni a fidesz és a Jobbik együttműködését bármiben? A fidesz teszi ezt. Az "ez nemzeti kérdés, a Jobbik pártérdekből" mantrára válasz. A Jobbik nem bábja a fidesznek, az a kdnp amire a kutya se szavazott, listáról tolták be őket.

A kamuzásra és hamisítványokra épített fideszes "leleplezések" után!

Vona: "a Fidesznek az a célja, hogy én ne Orbán Viktorral kerüljek vitába, hanem Terry Blackkel"

A karaktergyilkossági kísérlet mellett az alaptörvény-módosításról is kérdezték a Jobbik elnökét a HírTV-ben.

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239095&hash=fc11bb51b8721db6&hd=1

https://kuruc.info/r/34/166128/

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/166119/

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt. Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Na és, én is. :P Nézőként. Polgári körös fideszes rendezvényeken, mert arról van szó. Milyen rendes a fideszdsz, félbevágnak egy mondatot hogy ne tudjuk milyen rendezvényeken járt Vona Gábor! ^_^

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Különös időket élünk: annyira ízlés- és gátlástalanul hamisít a jobbliberális média, hogy az még a balliberálisoknak is sok. De persze csak azért sok, mert a "Népszabadság-bezáratók" részéről érkezik, amikor ugyanis ők művelték ugyanezt évekkel ezelőtt a Jobbik, a Gárda vagy akár portálunk kapcsán, az a legkevésbé sem zavarta őket. (Mint ahogy az akkori fideszes médiát sem, "természetesen".)

No de lássuk, miről van szó. Alább olvasható a Hír24 cikke, amit az Index és a HVG is átvett, előbbi Már hírt is hamisít a TV2: bármit bevet a Tények Vona lejáratására, utóbbi Újabb elképesztő hírhamisítás a TV2-n címmel.

Azt hazudta a TV2, hogy a Fidesz melegbulikat rendezett, Vona pedig ott volt és elismerte

Napok óta vadászik a TV2 Vona Gáborra, először lehozták Terry Black vádjait, hogy Vona az egyetemen melegbulikba járt. Vona erre sajtótájékoztatón reagált, hogy ő büszke heteroszexuális.

Most sikerült lehozni a kamufotót is Terry Blacktől, aki kirakott egy képet, amin a 2009-es EP-választás után gratulál Vonának egy szimpatizáns. Tudták, hogy nem igaz, hiszen például mi is megírtuk, még a Tények előtt.

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát.

Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon.

A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon.

Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239096&hash=8db42ea91184cb7d&hd=1

Az alábbi videóból kiderül, hogy konkrétan mit mond Vona.

"Abban az időben egyébként, amit Terry Black említ, ez a 2003. körüli időszak, jártam értelmiségi körbe, ahol értelmiségi férfiak voltak nagyobb részt jelen. Ez Orbán Viktor polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért polgári kör. Mivel kiléptem ebből a körből, nem tudom, hogy hogyan folytatódott ennek a körnek a munkája, amíg én ott voltam és ott jártam, semmiféle ilyen jellegű mozgást nem tapasztaltam."

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxxwCKqBi10

https://kuruc.info/r/6/166144/

Korábban írtuk:

Vona: "a Fidesznek az a célja, hogy én ne Orbán Viktorral kerüljek vitába, hanem Terry Blackkel"

https://kuruc.info/r/34/166128/

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/166119/

Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

https://kuruc.info/r/2/165990/

"Vona: a karaktergyilkossági kísérlet azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben" Miért nem balliberálisokat buziz és mocskol hazugságokkal a zsidesz cselédsajtója? Mert azok nem kihívóik, azért. Többet is szerepelhetnek a közmédiában a szocik, mint a Jobbik! Inkább fizetik a bntetést csak ne kelljen teret adni a Jobbiknak. Német? országban van ilyen médiastratégia a szélsőjobboldalnak nevezett erők ellen, rosszat vagy semmit.

Miért nem balliberálisokat buziz és mocskol hazugságokkal a zsidesz cselédsajtója? Mert azok nem kihívóik, azért. Többet is szerepelhetnek a közmédiában a szocik, mint a Jobbik! Inkább fizetik a bntetést csak ne kelljen teret adni a Jobbiknak. Német? országban van ilyen médiastratégia a szélsőjobboldalnak nevezett erők ellen, rosszat vagy semmit.

"A Fidesz-KDNP nagyon jól tudja, a Jobbik az a politikai közösség, amely a valódi alternatívát jelenti, és képes őt 2018-ban leváltani"

"a múlt keddi sikertelen alaptörvény-módosítás után a Jobbik hétfőn benyújtotta javaslatát az Országgyűléshez, amely egy mondat kivételével szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor kormányfő által kezdeményezett módosítással. Ez a mondat a letelepedési kötvények üzletágát tenné alaptörvénybe ütközővé."

Vona: a karaktergyilkossági kísérlet azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben

A Jobbik elnöke szerint az alaptörvény módosítása, a letelepedési kötvény "üzletágának" megszüntetése az a helyzet, amikor mindenkinek meg kell mutatnia valós szándékait.

Vona Gábor Balassagyarmaton azt mondta: ha a Fidesz és a kormány úgy dönt, hogy ebben nem partner, akkor a magyar társadalomnak kell nyomást gyakorolnia a kormányra, és azt sem tartja kizártnak, hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve. A Jobbik elnöke a migránsokat befogadó Közösségi Szálló előtt tartott sajtótájékoztatón ismertette: a múlt keddi sikertelen alaptörvény-módosítás után a Jobbik hétfőn benyújtotta javaslatát az Országgyűléshez, amely egy mondat kivételével szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor kormányfő által kezdeményezett módosítással. Ez a mondat a letelepedési kötvények üzletágát tenné alaptörvénybe ütközővé.

Az ellenzéki politikus azt kérte Rubovszky György elnöktől, hogy az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága minél hamarabb vegye napirendjére javaslatukat, egyben arra kérte a Fidesz és KDNP képviselőit, hogy ne próbálják meg szabotálni kezdeményezésüket, "mert ha ezt teszik, akkor minden vád, amit velünk kapcsolatban hazaárulás címén megfogalmaztak az elmúlt napokban, az rájuk hullik vissza".

Vona Gábor hangsúlyozta: a Jobbik mindig is a teljes védelmet tartotta fontosnak, azt, hogy se szegény, se gazdag migránst ne lehessen Magyarországra telepíteni, se szegény, se gazdag terrorista ne érkezhessen Magyarországra. Közölte: Orbán Viktort arról tájékoztatta a népszavazás utáni négyszemközti találkozón, hogy a Jobbik akkor támogatja az alaptörvény módosítását, ha az Országgyűlés ezt a teljes biztonságot garantálja, vagyis kivezeti az idegenrendészeti törvényből a gazdag migránsok letelepítését lehetővé tevő letelepedési kötvényt, ez azonban nem történt meg, ez a vita a Fidesz és a Jobbik között.

Az elnök szerint most a Fidesznél pattog a labda, a gondolkodó emberek számára pedig egyértelművé válik, ki az, aki a valódi, teljes biztonságot akarja, és ki az, aki pusztán politikai kampányeszközként használja a menekültkérdést. Vona Gábor újságírói kérdésre az ellene irányuló "karaktergyilkossági kísérletre" reagálva azt mondta, ez pont azóta zajlik, amióta közölte Orbán Viktorral, milyen feltétellel támogatja a Jobbik az alaptörvény módosítását. "Azóta elszabadult hajóágyúként viselkedik a Fidesz-közeli média", ellene és a pártja ellen "elképesztő csúsztatások, rágalmazások, hazugságok hangzanak el".

Ennek mi örülünk, hiszen egyrészről azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben, másrészt azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP nagyon jól tudja, a Jobbik az a politikai közösség, amely a valódi alternatívát jelenti, és képes őt 2018-ban leváltani – fogalmazott Vona Gábor.

https://kuruc.info/r/2/166149/

Utcára hívhatja az embereket a Jobbik, ha a kormánypártok nem engedik a parlament elé a hétfőn benyújtott kvótaellenes alaptörvény-módosító javaslatukat. Belefojtják a szót a Jobbikba, mert feudalista - kádárista módon gondolkodik sok ember a fideszben, a jó állampolgár mindig csak kussol és tűr, álságos a hazaárulózó politikai konkurrencia ellenesség a hatalom birtokosaitól. Ha valahol tilos politizálni, ott azzal tilos szembeszállni ahogy a tulajdonos politizál. A fidesz az új mszmp, állampártként viselkedik, van is ennek neve : a NER.

Ahol csak lehetőséget kapnak, hogy elmondhassák. Utcán is. Vidéken és Budapesten. Klubokban, előadásokon. Igen, az Á és a Hír tévében is. Van egy ide illő idézet, de minek kiírni. :P

Belefojtják a szót a Jobbikba, mert feudalista - kádárista módon gondolkodik sok ember a fideszben, a jó állampolgár mindig csak kussol és tűr, álságos a hazaárulózó politikai konkurrencia ellenesség a hatalom birtokosaitól. Ha valahol tilos politizálni, ott azzal tilos szembeszállni ahogy a tulajdonos politizál. A fidesz az új mszmp, állampártként viselkedik, van is ennek neve : a NER.

„Ha Rubovszky Györgyék nem veszik napirendre, akkor mi egy dolgot tudunk tenni: tiltakozunk kézzel-lábbal, és elmondjuk az álláspontunkat ahol csak lehet. Úgy gondolom, hogy ekkor csak egy esély marad: az emberekhez kell fordulni, akár azt sem tartom kizártnak, hogy az utcára kell vonulnia Magyarországnak, utcára kell vonulniuk az embereknek, és az utcán kell követelni a Fidesz–KDNP-től azt, hogy védjük meg Magyarországot" – mondta Vona Gábor.

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/utcara-hivja-a-jobbik-az-embereket-ha-nem-fogadjak-el-1371518

Az hogy én így meg úgy okosabb vagyok ennél meg annál és ne védjem a Jobbikot, egyrészt hiúságra építő terelési kísérlet, másrészt "feláldozom magam" ha ez kell, az eszközök is csak viszonosak azzal amiket a fidesz használ a nemzeti erők ellen. Rózsadombi paktum 2-ben írják hogy el kell lehetetleníteni ezeket, ha hamis iromány akkor is aszerint cselekszenek fideszék és a szocik, közösen.

Utcára hívja a Jobbik az embereket, ha nem fogadják el

KaG, 2016. november 15., kedd 14:20, frissítve: kedd 17:45

Utcára hívhatja az embereket a Jobbik, ha a kormánypártok nem engedik a parlament elé a hétfőn benyújtott kvótaellenes alaptörvény-módosító javaslatukat.

Vona Gábor pártelnök azt reméli, hogy indítványukat a Fidesz és a KDNP is támogatni fogja, mert a szöveg csupán egy mondattal tér el a kormánypártok múlt héten elbukott módosítójától. A Jobbik nemcsak az idegen népesség betelepítését tiltaná meg, hanem a letelepedési kötvényeket is megszüntetné.

A Jobbik hiteltelenné vált, amiért nem szavazta meg múlt héten a kvótaellenes alaptörvény-módosítást – reagált Vona Gábor szavaira a Fidesz-frakció. A kormánypárt háromsoros közleményében nem írt a letelepedési kötvényekről.