width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. jún. 24.

2013. június 24., hétfő

A Szellemi Honvédők Viviane Redinghez írt levele

A Szellemi Honvédők Viviane Redinghez írt levele

Annyit hozzátennék hogy jobb a Jobbik, illetve ami nem a kunbélaoid megélhetési rettegők agyréme és hazugsága az tényleg játszik, nem hibátlan ez a kormány mert bizony félig neolib.

De a cionista ballib banda, na az 101% neolib. A szamarat lóra cseréljük ha nem jó, ne kecskére. :D

Azt beszélték meg REDdinggel, hogy a félelem, ők itten félnek, közvéleménykutatáson is csak azért jelölik a fideszt vagy a Jobbikot mert nem merik bevallani hogy balosok. Az ember fogja a fejét tudván mekkora hazugság és hülyeség, tekintve a libsibaloldal máig szinte totális közhivatali - intézményi - társadalmi beágyazottságát, mindig is a szociktól féltek az emberek, más kérdés hogy minek illetve a normális egészséges reakció együtt egységben megtámadni azt amitől félünk, minden módon, az élet minden területén, ha veszély van azt el kell hárítani nem 'félegetni' tőle - a farkas is megeszi a bárányt hiába fél, nem lehet megfelelni annak aki el akar pusztítani.. 

Teljesen önállóan és pártfüggetlenül bárkinek joga van elfogadhatatlannak tartani a ballib eszméket melyek a normális emberi élet alapjait támadják és totálisan elutasítandóak. És ezért nem nevezhető szélsőségesnek.

A valódi szélsőséges az aki a Földet akarja sarkából kidönteni, internacionálé dalszöveg. :)))

Messze nem a pártokról szól a dolog hanem a mindennapi emberi életről, nem holmi öncélú politizálás csak vannak akik korán ébrednek, a többiek majd rájönnek akkor ha semleges neműnek nevelik a gyereküket az óvodában, vagy valami agyatlan "pozitív diszkriminációs esélyegyenlőségi" nevében is hazug kvóta alapján kirúgják és tehetségtelen emberre cserélik le csak azért mert az valamely "kisebbséghez" tartozik...

Hej, ha mindenki leszavazna a Jobbikra aki nemzeti érzelmű + radikális, de ezért vagy azért elégedetlen vele... nem 17%-al kellene gazdálkodni ami csak csekély súlyú ellenzékiségre elég, ha a kritika ennek szólt tessék segíteni nekik megerősödni.

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/06/a-jarhato-ut-es-cel.html

Az a bizonyos CÖF levél pedig :

"A Szellemi Honvédők Viviane Redinghez írt levele

Tisztelt Viviane Reding Biztos Asszony!

Nekünk, magyar állampolgároknak, civileknek, a Civil Összefogás Fórum által szervezett Szellem Honvédelem tagjainak, volt egy álmunk.
Volt egy álmunk egy olyan Európai Uniós tagságról, melyben a tagországok teljes egyenjogúságot élveznek, minden ország egyenlő elbírálásban részesül, s az EU vezető szervei nem alkalmaznak kettős mércét (vagy ha így érthetőbb: diszkriminációt) egyetlen országgal szemben sem. Miként a Lisszaboni Szerződés 4. pontja fogalmazza: „Az Unió tiszteletben tartja a tagállamoknak a szerződések előtti egyenlőségét… A tagállamok segítik az Uniót feladatainak teljesítésében, és tartózkodnak minden olyan intézkedéstől, amely veszélyeztetheti az Unió célkitűzéseinek megvalósíthatóságát.” Tehát az Unió és a tagállamok viszonya egyenrangú, kölcsönösen segítik és támogatják egymást a célok elérésében.

Most viszont mi, magyar állampolgárok immáron hónapok óta azt tapasztaljuk, hogy országunkat módszeres, rendszeres, összehangolt támadás sorozat éri, olyan támadássorozat, amely egyetlen országgal szemben sem volt még az Európai Unió történetében. Támadják az új alkotmányt, a médiatörvényt, a bírósági ítélkezési rendet, a politikai reklámok szabályait, vádolnak minket kisebbség-ellenességgel, rasszizmussal, antiszemitizmussal – és még lehetne egy-két példát mondani.
És ebben a végtelenül igazságtalan, elfogult és egyoldalú támadássorozatban Ön, Reding asszony, mint az Európai Bizottság alelnöke és emberi jogi biztos, sajnos kiemelkedő szerepet játszik.

Tudnia kell, Reding asszony, hogy mi, magyar állampolgárok, alapjaiban nem értünk egyet az Ön és mások kritikáival, és visszautasítjuk azt. Mi itt élünk ebben az országban, és képzelje el, mi ezt az országot ugyanolyan szabadságszerető, a demokráciát tisztelő országnak tartjuk az Orbán-kormány alatt is, mint voltunk 1956-ben, amikor az egész világ csodált minket a kommunista diktatúrával szembeni fellépésünk miatt. Egyetlen ország kormánya sem tökéletes, az Öné sem, mely országban az alkotmányt hat hónap alatt hatszor, majd hat év alatt tizenkétszer módosítottak. És most Ön azzal vádolja az Orbán-kormányt a der Standardnak adott interjújában, hogy, idézzük, „az alkotmány nem játékszer, amit pár hónaponként meg lehet változtatni.” Mi ez, ha nem kettős mérce, Reding asszony? Ezek után hogyan tartsuk hitelesnek azt, amit Ön mond és nyilatkozik?

Higgye el nekünk: az Orbán-kormány sem tökéletes, de mutasson egy tökéletes demokráciát bárhol a világon! Magyarországon demokrácia van, szabadság, sajtószabadság van, érvényesülnek az emberi jogok és virágzik a zsidó kultúra (miként arról nemrég Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete egyértelműen nyilatkozott). Éppen ezért nyomatékosan kérjük, sőt felszólítjuk Önt arra, hogy forduljon felénk bizalommal, több nyitottsággal, a magyar nemzet hagyományosan befogadó nemzet, s Önnel is szívesen együttműködünk az EU céljai érdekében a 4. cikk szellemében, csak legyen partnerünk az egyenlő és egyenrangú együttműködésben.
Végezetül: Ön részt vett a Bilderberg Csoport ez évi rendezvényén Angliában, s ott állítólag elképesztő dolgok hagyták el az Ön száját. Kijelentjük: ha igaz az, hogy Ön a Bilderberg Csoporttal arról egyeztetett, hogy a jövő évi magyar parlamenti választások legitimitását gyengíteni akarja, ha igaz az, hogy erről már egyeztetett nem kormányzati civil szervezetekkel és konkrétan Bajnai Gordonnal, s ha igaz az, hogy Ön és ezek a szervezetek célja, hogy a választásokig elhitessék a nemzetközi közvéleménnyel, hogy Magyarországon a félelem uralkodik és az emberek nem mernek szabadon szavazni, ha mindez igaz, Reding asszony, akkor a Szellemi Honvédelem összes tagjának nevében a leghatározottabban felszólítjuk Önt arra, hogy azonnali hatállyal mondjon le az összes pozíciójáról, amit az EU-ban betölt, mert Ön a legszentebb európai demokratikus és emberi jogi értékeket gyalázta meg, valamint lábbal tiporta a nemzeti szuverenitás értékét, s mindezért mélységesen elítéljük Önt.
Ám reménykedünk abban, hogy mindez nem igaz, de ha a fenti információkat nem tudja érdemben és tényszerűen cáfolni, akkor Önnek nincs helye az európai és a demokratikus politikában.

Üdvözlettel

A CÖF-CÖKA által szervezett Szellemi Honvédelem Mozgalom tagjai"

A Szellemi Honvédők Viviane Redinghez írt levele, CÖF, Civil Összefogás fórum, polgári kör, polgári körök, jobboldal, Fidesz, Jobbik, balliberálisok, viviane reding, eu, bizottság, cionista, neoliberális, szdsz, kun béla, zsidó, nemzetközi, új világrend