width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020.03.16.

2020. március 16., hétfő

Libsi logika : nem lehet pánikot, tömeghisztériát kelteni álhírekkel és hazugságokkal = rákosi rendszer van. Képmentés forrása Prohardver lapcsalád it cafe nevű oldala - igazi kétszínű libernyák patkányok voltak ezek mindig is, és hülyegyerekek is. Elvileg informatikai / mobilos / szórakoztatóelektronikai oldal, aztán mégis folyamatos az elfogultan ballib politizálás. Fórumot is cenzúrázzák, politizálni tilos, de viszont minden 2. hsz libsi fröcsögés. Tiszta szégyen az az oldal, vírustól függetlenül is.

Libsi logika : nem lehet pánikot, tömeghisztériát kelteni álhírekkel és hazugságokkal = rákosi rendszer van.

Máskor mindenki aki nem ők, orosz bérkommentelő és minden jobbos, konzervatív hely álhíroldal, persze.

Tanúja vagyok már megint a komolytalanságnak, felelőtlenségnek, igazi hardcore hücpének.

Képmentés forrása Prohardver lapcsalád it cafe nevű oldala - igazi kétszínű libernyák patkányok voltak ezek mindig is, és hülyegyerekek is.
Egyértelműen NEM tudnak felnőni a helyzethez...

Elvileg informatikai / mobilos / szórakoztatóelektronikai oldal, aztán mégis folyamatos az elfogultan ballib politizálás. Fórumot is cenzúrázzák, politizálni tilos, de viszont minden 2. hsz libsi fröcsögés.

Tiszta szégyen az az oldal, vírustól függetlenül is. Példa rá : helyreigazításra kötelezve tavaly https://itcafe.hu/hir/helyreigazitas.html a szarzsák dk-pitbull cikkíró egyből írta a hülyeségét, és nem járt utána - jellemzően ilyen minden ballib propagandista. Bármiről is legyen szó, mindig támadva és saját oldala negatívumait mind letagadva, mint a hasbara.