width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.04.16.

2015. április 16., csütörtök

Scall Fast Google+

Communicate with co-workers in real time. Used by Netflix, Dropbox & Salesforce. $0/unlimited users. Get started >>
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+

Bencsik munkásőr fideszbolsi, a lapjában pontosan tavaly tél óta beindította a gyalázkodás kampányt ...
4/15/2015 6:58:53 PM

Bencsik munkásőr fideszbolsi, a lapjában pontosan tavaly tél óta beindította a gyalázkodás kampányt a Jobbik ellen. Először az hogy nincs programja, aztán náci is lesz, végül marad a fud azaz elbizonytalanító kampány : jajmilenne ha a Jobbik győzne. Eheti számban is aktívak a kutyái : szentesi (zsidó név mindkettő) zöldi lászló és zárug péter farkas örmény? nem hanem zsidó. Nekik törzsi és anyagi érdekük a fidesz hatalomban tartása, de ahogy ők lesz*rnak minket számunkra is "annyit ér" a véleményük e fideszcsicskás fizetett embereknek. +Ugyanez megy a szenteskedő képmutató kdnp-s atlantista ügynököknek is, ilyen harrach meg surján féléknek akik mindent megmagyaráznak a narancsködben élő gyülekezetüknek, most éppen azt, hogy miért kell usrael háborújába nekünk is belekeveredni, az ellen az ISIS ellen amit pontosan maga usrael hozott létre Szíria és Irán destabilizálására. Rohadt a narancs, viktor! A narancsbolsik tudják már, hogy a büdös életben többet nem nyernek OGY választást, viszont a fidesszel "veszekedő" ám a valóságban érdekszövetségben összenőtt szocionisták se hiányoznak, azért is nemzeti érdek a Jobbik további erősödése!!!

A békemenetes Bencsik szerint az eddigi rajongók simán áthúznának a Jobbikhoz

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=83454

2015. április 15. 10:38 Hunhir.info

„A Fidesz iránti szerelem kihűlt. Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen. Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának." - írja a Fidesz egykori csodafegyvere, a Békemenet egyik apostola, Bencsik András. A médiakövület amiatt is háborog - amúgy teljes joggal - hogy az újhullámos ficsúrok színre lépésével indulhatott meg a párt és holdudvarai teljes bomlása.

„Sem a mozgósítási lista, sem a személyes meggyőzés, sem a fókuszcsoport, sem a választási hókuszpókusz nem segített, mert nem a stratégiával van baj, hanem a lélekkel."

„Orbánt már 1990-ben megszerették, de 1998-ban hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a királyság másik felét 2010-ben az emberek közfelkiáltással adták neki. És azt várták, hogy ez a szoros érzelmi kapcsolat, ez megmarad. Eleinte meg is volt, de 2014 után eltűnt valahogy. Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt."

 

Nem tudta a fidesz előre mi lesz a véleménye az IÁ elleni katonai fellépésről, azért kérdezte meg usraeli...
4/15/2015 6:43:21 PM

Nem tudta a fidesz előre mi lesz a véleménye az IÁ elleni katonai fellépésről, azért kérdezte meg usraeli megbízóit, hogyan kell szavazniuk. De a fidesz szimpatizánsok nagyrésze sem erre a szolgai atlantizmusra - cionizmusra szavazott! Az a bűnös aki becsap másokat, nem pedig akit becsaptak. A különféle neokohn majmok is megérdemlik, hogy az általuk kiképzett terroristák őket vegyék célba. Magyarországból terroristacélpontot csinálni, na azt viszont mi nem érdemeljük meg. Usrael, verjétek a saját tökötökkel a csalánt!

Staudt: úgy hírlik, hogy jött egy e-mail Amerikából, és a Fidesz hirtelen támogatni kezdte az Iszlám Állam elleni fellépést

https://kuruc.info/r/34/142012/

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions