width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 7.

2014. március 7., péntek

A vállalhatatlan közönség nem jobboldali hanem nagyon is! balliberális jellegzetesség, különféle rendezvényeiken ilyesmi nagyon! gyakran előfodult már. A szoci veres is lefejelte a kamerát, az is pont Hírtévés eset volt.

A vállalhatatlan közönség nem jobboldali hanem nagyon is! balliberális jellegzetesség, különféle rendezvényeiken ilyesmi nagyon! gyakran előfodult már. A szoci veres is lefejelte a kamerát, az is pont Hírtévés eset volt.

Előbb többször eltolták Gyurcsány Ferenc mellől, majd meg is lökdösték a HírTV riporterét a Demokratikus Koalíció gyulai fóruma előtt a párt szimpatizánsai.

A Hír Televízió munkatársa a Zuschlag-ügyről szerette volna kérdezni az egykori sportminisztert, ám ő most sem volt hajlandó válaszolni kérdéseinkre. A stábot a rendezvényre nem engedték be, pedig azt – ahogyan a DK a helyszínen is olvasható házirendjében is szerepelt – sajtónyilvános eseménynek hirdették. Gyurcsány Ferenc hívei a fizikai inzultus mellett szidalmazták is a Hír Televíziót.

http://mno.hu/ahirtvhirei/gyurcsany-hivei-szidalmaztak-es-ellokdostek-a-hir-tv-t-1214741

Őszöd lényege, a sterilizált tőkeáramlás. Tudták előre még ezt is a szocionista disznók! Mostanság bezzeg, mióta nem simor az MNB vezetője, van képük shortolással gyanúsítani a jobboldalt forintgyengülés esetén.

Őszöd lényege, a sterilizált tőkeáramlás. Tudták előre még ezt is a szocionista disznók! Mostanság bezzeg, mióta nem simor az MNB vezetője, van képük shortolással gyanúsítani a jobboldalt forintgyengülés esetén.

"Akkor értelmezzük a mondatokat, a tények tükrében: Magyar Nemzeti Bank, akkori mérlegadatai szerint 50 milliárd a devizatartalék. 2008 EU / IMF hitelmegállapodás után 1340 milliárd. Hiszen a devizában nyilvántartott és eladósított lakosság hiteleinek forintra való konvertálása helyett, a Magyar Állam befektette a Magyar Nemzeti Bankba és forint elleni manipulációra használta fel a forrást."

http://www.magyartudat.com/oszod-lenyege-a-sterilizalt-tokearamlas/

Őszöd lényege, a sterilizált tőkeáramlás

2014. március 7., 10:17

Akkor, ha már nem tud szakítani a politikai közbeszéd Őszöddel, és a média dugig van a témával, néhány dologra felhívom a figyelmet, mert egyetlen újságíró sem merte azt még megkérdezni, hogy a titkosszolgálatoknak, egyáltalán miért kellett a beszéden "dolgozniuk", jelentést írniuk?

Mert, ha csak arról lenne szó, hogy egy kongresszuson, egy miniszterelnök bevallja azt, amit egyébként mindegyik megtesz a sajátjai körében, nem gondolva a trágár beszéd okozta sokkra, jelentéktelennek is mondható, nemzetbiztonsági szempontból.

Hát tisztelt honfitársaim a beszéd egyes mondatai nem szabadott nyilvánosságot kapjon, mert az a merénylet végrehajtását meggátolta volna.

Néhány lényeges mondat így is maradt a megvágott anyagban, kiemelem ezeket.

"12-15 ember fér az asztalhoz, ennyi tehetségünk van", "nehogy a választási kampányban előkerüljenek olyan papírok, melyből kiderüljön mire készülünk." "kibaszott sok elemzést el lehet még végezni, hogy melyik társadalmi csoport, hogy fogja végezni", "reform vagy bukás", "történelmet csinálunk, csinálunk-e valami nagyot, jöttek párak és meg merték csinálni", "lesznek majd tüntetők, de majd megunják, azt haza mennek","50 miliárdunk van és nem mondom meg, hogy mennyire van szükségünk".

Akkor értelmezzük a mondatokat, a tények tükrében: Magyar Nemzeti Bank, akkori mérlegadatai szerint 50milliárd a devizatartalék. 2008 EU / IMF hitelmegállapodás után 1340milliárd. Hiszen a devizában nyilvántartott és eladósított lakosság hiteleinek forintra való konvertálása helyett, a Magyar Állam befektette a Magyar Nemzeti Bankba és forint elleni manipulációra használta fel a forrást.

A lesznek, majd tüntetők, részt sokan félreértelmezték, hiszen nem arra gondolt az akkori miniszterelnök, hogy, ha nyilvánosságra kerül a beszéde, tüntetni fognak, mert az szinte biztos volt, hanem a devizában nyilvántartott lakosság egyre ellehetetlenültebb helyzetben lévő rétegei kezdik meg az országban a demonstrációkat. Ennek tudatában és, hogy ne egyszerre dőljenek be a hitelek dolgozták ki a különböző türelmi vagy biztosítási konstrukciókat.

"Melyik társadalmi csoport, hogy fogja végezni"…..igen ezt már tapasztaltuk és megtapasztaljuk napjainkban is, hiszen közel négyezer ember lelte halálát, a tönkrement vállalkozások, a már végrehajtott, kilakoltatott szétszakított családok, nem beszélve a mára már a lakosság közel felét érintő ellehetetlenült állapot, igazolja a feláldozhatóságra felépített, kormányokon átívelő pénzügyi stabilitási programok létét.

Az okozott kár, akkora, hogy mára már a magyar társadalom egészének súlyos veszteségeket okoz, hiszen az elértéktelenedett ingó és ingatlanok, a tönkrement vállalkozások, a lakosság közel felére nehezedő állami fedezettel történő UZSORA megbénítja a belső piacot.

Összefoglalva: Őszöd lényege, a sterilizált tőkeáramlás "lemagyarított" és Magyarországon alkalmazni kívánt merényletsorozat kitervelése.

Grell Antal

B.É.CS.

magyartudat.com

Nyíltan uszítanak az atlantista cionisták a krími oroszok nemzeti önrendelkezése ellen, a lincselni szándékozó, orosz nyelv használatát betiltó ukrán soviniszták pártján. Véletlenül sem holmi európai értékekért, vagy emberi jogokért.

Nyíltan uszítanak az atlantista cionisták a krími oroszok nemzeti önrendelkezése ellen, a lincselni szándékozó, orosz nyelv használatát betiltó ukrán soviniszták pártján. Véletlenül sem holmi európai értékekért, vagy emberi jogokért.

Moszkva: cinikus és primitív Putyin amerikai bírálata

2014. március 06. 20:20 Hunhír.info

Az orosz külügyminisztérium cinikusnak és primitívnek tartja Vlagyimir Putyin kijelentéseire adott washingtoni válaszokat - közölte csütörtökön a moszkvai tárca szóvivője

Az amerikai külügyminisztérium tíz pontban akarta cáfolgatni meg az orosz államfő keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakat, és ezt a listát elhelyezte a honlapján. Washingtonban egyebek között arról tájékoztattak: komoly bizonyítékokkal rendelkeznek arról, hogy a Krím félszigeten Vlagyimir Putyin állításaival szemben nem helyi önvédelmi csoportok, hanem az orosz különleges szolgálatok alkotják az ukránellenes erők legfőbb erejét.

Az orosz külügy a valóság primitív eltorzításának és cinikusnak, a kettős mérce nem titkolt alkalmazásának minősítette az amerikai tárca pontokba szedett és az orosz elnök szavaival ellentétes állításait. Moszkva kemény szavakkal illette amerikai partnerét amiatt is, hogy az szerinte "lelkiismeretlenül az (ukrajnai) események egyoldalú értelmezésére törekszik, mintha nem lett volna számos bizonyítéka a radikális-nacionalisták atrocitásainak, beleértve a televíziós kamerák előtti leszámolást és az orvlövészek provokatívnak szánt gyilkosságait".

Az orosz külügyminisztérium azzal vádolta meg Washingtont, hogy ő maga "táplálta a Majdant (a kijevi főtérről kiindult ukrajnai ellenzéki tüntetéseket) és bujtogatott az ukrán hatalom erőszakos megdöntésére, "megtisztítva az utat azok előtt, akik most törvényes hatalom birtokosainak adják ki magukat Kijevben".

Moszkva szerint az Egyesült Államoknak nincs erkölcsi alapja arra, hogy "a nemzetközi jognak és más országok szuverenitásának a tiszteletben tartásából adjon leckét". Az orosz tárca egyebek közt a jugoszláviai bombázásokra és arra emlékeztette Washingtont, hogy "az amerikai csapatok mondvacsinált indokkal vonultak be Irakba". A külügyi közlemény az 1958-as libanoni, az 1965-ös dominikai, az 1983-as grenadai és az 1986-os líbiai katonai akciókat is felemlegette.

Moszkvában ismét azt hangoztatták, hogy Oroszország, amelyet "katonai agresszióval vádolnak", csak a saját honfitársai érdekében lép fel, akik a Krím félsziget lakosságának többségét alkotják. Azért áll ki mellettük, hogy - mint vallják az orosz fővárosban - "a szélsőséges nacionalista erők nehogy még egy véres Majdant idézzenek elő.

Kommunista alapállás volt az is, hogy a pap ne politizáljon, természetesen a komcsi rendszer reverendás kiszolgálása, rendszerpárti propagandatevékenység kivétel volt ez alól. Ma ez a rendszer a cionizmus, ezt várják el, ezért indult a fegyelmi eljárás is. Mert nem alázkodott meg a hungarofób jöttmentek előtt.

Kommunista kollaboráns békepapoknak, mint amilyen maga bölcskei gusztáv is, elfogadhatóbbak a magyargyűlölő, vallásgyűlölő, kommunista gyökerű, templomban és az előtt hőzöngő bajnaista libernyákok, sőt dániel péter "szoborfestő" randalírozásai is, mint a történelmi igazságunk.

Kommunista alapállás volt az is, hogy a pap ne politizáljon, természetesen a komcsi rendszer reverendás kiszolgálása, rendszerpárti propagandatevékenység kivétel volt ez alól. Ma ez a rendszer a cionizmus, ezt várják el, ezért indult a fegyelmi eljárás is. Mert nem alázkodott meg a hungarofób jöttmentek előtt.

A reformatus .hu tudósításának helyreigazítása ifj. Hegedűs Loránt ügyében

A reformatus .hu hivatalos egyházi hírportálon egyoldalú, manipulatív tudósítás jelent meg az ifj. Hegedűs Loránt fegyelmi ügyében összehívott 2014. február 20-i egyházmegyei bírósági tárgyalásról.

A tudósításban azt állítják a szerkesztők – köztük van Csepregi Botond panaszos is – hogy: „a gyülekezet is készült a rendezvény megzavarására", s csak a mondat második fele engedi sejtetni, hogy ezen állítás akár még jó szándékkal úgy is értelmezhető, hogy valójában az ünnepi megemlékező igei alkalom megzavarására számítottak az egyházközség részéről.

Arról már természetesen nem szól a tárgyalási tudósítás, hogy a demonstrálók előre fenyegetőztek, például a garázdaságért már több ízben is eljárás alá vont Dániel Péter Izraelből, kinek uszítására felülve jelent meg vasárnap istentiszteleti időben a templom előtti, Horthyval szemben Sztálint éltető, „mocskos reformátusok"-at skandáló posztkommunista horda.

A rendőrség helyszíni parancsnoka tanúvallomását úgy idézi a cikk jegyzője, hogy ne derüljön ki egyértelműen az olvasó számára, hogy az istentisztelet ellen demonstrálók közül kellett egy személlyel szemben folyamatba tett – tehát ma is zajló – rendőrségi eljárást foganatosítani, de arról viszont már egy szót sem szól, hogy a rendőrség helyszíni parancsnoka elismerte, hogy számtalan esetben kellett kizárólag az istentisztelet ellen demonstrálókat visszavezetni – az egyházközségi rendezőkkel szorosan együttműködve – a nekik kijelölt területre.

Hamis az a beállítás is, hogy csak a rendőrség segített az indulatok lecsillapításában az egyházközségi rendezőknek, valójában a helyszíni parancsok elismerte az egyházközségi rendezők törvénytisztelő közreműködését a templom ellen demonstrálók indulatainak féken tartó kezelésében.

Azt is elhallgatja – nyilván a „Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot!" parancsolat alapján – az egyházi honlap, hogy a kezdet kezdetétől nem tartották magukat az istentisztelet ellen tüntetők bejelentett demonstrációjuk néma jellegéhez (amit az istentiszteletre történő presbiteri és lelkészi bevonulást rögzítő felvétel-rész is bizonyít), s később „villámcsődületként" viselkedtek, s így elismerten kizárólag miattuk volt szükség rendőri erősítés kérésére, s a gyülekezet felé annak jelzésére, hogy a szoboravatás idején a templom előtti füves területre már ne menjenek, s utána minél hamarabb vonuljanak le az altemplomi szeretetvendégségre.

Arról sem szól a fáma, hogy a védelem egyébként jelezte, ha kell, videofelvétellel is megerősíti, hogy miként tárgyalt az egyházközségi főrendező a rendőrség képviselőivel a tüntetés esetleges feloszlatásáról, amire az istentisztelet zárásaként sorra kerülő szoboravatás gyors lebonyolítása miatt már nem volt szükség, amint fényképfelvételekkel is dokumentálta a keresztyén- és magyarellenes megnyilvánulásokat a templom ellen demonstrálókról az eljáró bíróság felé, köztük a hívek torkának elvágásával, s lelövésükkel fenyegetőző személyről készült fotókat is.

Ellenben Horváth György jogtanácsosi ámokfutásának újabb két üldözési mániába hajló rágalmát hangsúlyosan közli az egyházkerületi hivatalos honlap, mellyel ifj. Hegedűs Lorántot a tüntetők „előre történt lepocskondiázásával", s akuruc.info hírportál „folyamatos publikációi útján való szerkesztésével" vádolja meg. Néma cinkossággal hallgatnak viszont Horváth György azon minősíthetetlen kirohanásáról, melyben ezen tárgyalás során ifj. Hegedűs Lorántot, mint hivatalban lévő református lelkészt lenácizta, Reiner Péter gyülekezeti tagot pedig dísz-zsidónak titulálta.

Csepregi Botond azon álságos hazugságának, mintha a Horthy-szoboravatáson nem lett volna szó a Kormányzó gyülekezet- és templomalapító szerepéről, tág teret biztosít házi-szerkesztősége, annak ellenére, hogy eredeti panaszbeadványában épp azt kifogásolta, hogy Horthyról az istentiszteleti jelleget szerinte háttérbe szorítva túl hangsúlyosan esett szó a hithős szobrát is felavató igei alkalmon.

Az az „apróság" sem kötötte le különösebben a tárgyalási tudósító figyelmét, hogy a védelem felvetésére érdemi válasz a bíróság részéről nem érkezett arra, hogy miközben Csepregi Botond panaszát már az előző tárgyaláson elutasították, mivel az egyházközség ellen nem nyújthatta volna be azt, aközben miként csatlakoztathatták Szabó István püspök panaszához, melyet törvény szerint biztosított észrevételezésre ki sem küldtek a panaszlott jogi képviselőjének, hogy annak alapján eldönthesse, panaszra, vagy hivatalból indult eljárással szemben kell-e megbízóját védelmeznie?

Ezek után már nem is csoda, hogy arra sem figyeltek fel a reformatus.hu oldalát szerkesztgetők, hogy Horváth György jogtanácsosi előterjesztésének elkészítésével meg sem várta a panaszlott jogi képviselőjének mégis törvényes határidőn belül megtett észrevételét, anélkül nyújtotta be a lelkészt hivatalvesztésre ítéltetni kívánó, jogalap nélküli, szélsőségesen elfogult indítványát.

Kelt Budapesten, 2014. március 01-én, a tárgyalás hiteles szem- és fültanúinak közlése alapján.

ŐRÁLLÓ KERESZTYÉN SAJTÓFIGYELŐ

Dr. Drábik: Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt...







False flag, hamis zászló alatt végrehajtott akciók, Dr. Drábik János : Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt





VNTV - Drábik János, Jakab István ~ 2014.03.06





Téma: Sokan nem tudjuk, hogy a Gladio, a NATO legtitkosabb alakulata. Drábik János több évtizede könyveiben, előadásaiban felfestette a ma már egyre nyíltabban fellépő háttérhatalom rémképét. Amíg a háborúk, nemzetgyalázások tőlünk távolabbi országokban zajlottak, nem éreztük ennek súlyát. Aki Oroszországgal játszik macska-egér harcot, az a világbékével játszik





Ukrajna, mesterlövészek, Majdan, Janukovics, terrorizmus, Oroszország, agressziót, Putyin, háttérhatalmi, Klicsko, Timosenko, lehallgatott, litván, hidegháború