width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 13.

2008. március 13., csütörtök

Zsidók felvásárolják

Zsidók felvásárolják

Az egész Kárpát-medence -mint oly sok Isteni alkotás- tökéletesen visszatükrözi az elemi fizika és geológia szépséges aranyszabályait. Maga a Kárpátok hegyvonulatának húzóereje magát a medencét óriási feszültség alatt tartja: képzelj el egy lepedőt vagy egy lemezt amit 3 oldalról húznak. Ha ennek a lemeznek vastagsága is van, akkor az értelemszerűen vékonyodik. Hazánk alatt így nagyon vékony lemez húzódik és emiatt korszerű fúrásokkal az réteg alatti kincsek könnyen felszínre hozhatóak. Már az 1800-as évektől világossá vált (a beavatottak már korábban tudták), hogy az egész medence alatt egy óriási termálvíz mező húzódik. Fürdővárosok épültek, illetve megkezdődött a hozzáférhető helyeken a gázkitermelés is. A legújabb kutatások azt is megállapították, hogy ez a termálvízmező teljesen összefüggő, homogén és ezáltal ez a világ legnagyobb összefüggő termálvíz-kincs készlete. Olyan mintha egy óriási melegvizű tavon lenne hazánk. A víz hőfoka egyébként eléri a 130-150 Cfokot is. Persze -szintén elemi fizika-, hogy ez a vízkészlet nyomás alatt van, különben légköri nyomáson gőzállapotba alakulna át. A további kutatások azt is megállapították, hogy ebben az óriási víztömegben rétegelve helyezkednek el szintén hatalmas méretű gázmezők. Csak a Makó mellett feltárt gázmező (aminek kitermelési jogát megkapta a kanadai-izraeli cég 10 évre) töredéke ennek és ki tudja, hogy milyen kincsek lapulhatnak a megvékonyodott réteg alatt. Ezek után már érthető, hogy miért vált a Kárpát-medence célponttá az elsivatagosodó Izrael népe számára...

Újabb izraeli fölvásárlás Budapesten

Dani Fischmann, a Tamír-Fischmann izraeli befektetési cég elnöke bejelentette, hogy 22,1 hektár (221 ezer négyzetméter) nagyságú építési ingatlant vásároltak Budapesten. Az izraeli cég a Ferihegyi repülőtér közelében többek között 1700 lakóegységet épít.

"Izrael nem vásárolja fel Magyarországot"
(Csintalan Sándor a Hír Tv-ben, 2007. november 7-én)

Dani Fischmann, a Tamír-Fischmann izraeli befektetési cég elnöke bejelentette, hogy 22,1 hektár (221 ezer négyzetméter) nagyságú építési ingatlant vásároltak Budapesten. Az izraeli cég a Ferihegyi repülőtér közelében többek között 1700 lakóegységet épít.

A Tamír-Fischmann izraeli befektetési cég ingatlanalapja a napokban 22,1 hektár (221 ezer négyzetméter) alapterületű építési ingatlan megvásárlásáról szóló egyezményt írt alá Budapesten - olvashatjuk a Máárív című héber nyelvű napilap március 9-ei számában.

A telekingatlant 1000 négyzetméterenként 45 ezer euróért, összesen 10 millió euróért vásárolták meg az izraeliek. A megvásárolt területen az izraeliek 300 ezer négyzetméteren 1700 lakást, illetve irodákat, üzlethelyiségeket, bemutatótermeket és logisztikai raktárakat építenek.

A Globes című izraeli üzleti napilapból azt is megtudjuk, hogy a magyarországi izraeli honfoglalás legújabb akciójának helyszíne a Ferihegyi repülőtér (amely nemrégiben szintén zsidó kézre került) közelében van, s Budapest városközpontjától mindössze 20-30 perces utazással közelíthető meg.

Hering József