width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020. febr. 10.

2020. február 10., hétfő

Arab lefejezte a nőt :( Ez van, ha a nőket a liberálisok világa, médiája, divatja, és oktatása "toleránssá" neveli. nőkön keresztül akarják a fehér civilizáció biológiai alapjait tönkretenni. Azért rájuk irányul elsősorban a fajkeverő "kakaó" propaganda. Etnomazochista, sztahanovista túlteljesítő libsizmus. És áldozattá válás. :(

Ez van, ha a nőket a liberálisok világa, médiája, divatja, és oktatása "toleránssá" neveli.
Akkor is leírom ha nem polkorrekt észrevenni : a nőkön keresztül akarják a fehér civilizáció biológiai alapjait tönkretenni. Azért rájuk irányul elsősorban a fajkeverő "kakaó" propaganda.

Az öntudatos és önálló gondolkodó, akire mindez nem hatott.

Etnomazochista, sztahanovista túlteljesítő libsizmus.
És áldozattá válás. :(

Pedig minden élőlény védi a saját fajtáját, ez normális.

Előtte... utána

Sanni Ovaska finn baloldali aktivista harcolt a rasszizmus ellen, támogatta a nyitott kapus bevándorlást, és büszkén pózolt palesztin barátja mellett. Ezt hétfő óta nehezebben tudja megtenni, mert barátja egy szakítási kísérlet után haemeenlinnai otthonában lefejezte.

https://www.vastarinta.com/monikulttuurinen-murha-hameenlinnassa/

Pedig... akik terjesztik a fajkeveredés propagandát, azok maguk totálisan intoleránsak !!!!

„A zsidók láthatóan a Föld legintoleránsabb néptörzse volt és az ma is, ha mégoly vastagon be is vonják magukat az ellenkezőjére utaló külső mázzal. Nemcsak vallásukban azok, hanem minden vonatkozásban. Ha türelemről beszélnek, úgy alapjában véve csak magukat a szemtelenségükkel akarják türelemben tudni. (...) Annak számára, aki közelebbről ismeri a zsidó fajt és annak történetét, alig van tátongóbb ellentmondás, mint egy zsidó, aki az általános toleranciát emlegeti. Az általa követelt tolerancia végeredményben nem más, mint a zsidó törzs intoleranciára való szabadsága." - Eugen Dühring

Fehér nők, ti meg arabozás - négerezés helyett inkább hagyjátok magatokat fehér férfiak által "megmenteni". :P