width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 21.

2008. január 21., hétfő

ANTISZEMITIZMUS

Mert az abszolút "uncool" ha valakik elő akarják írni neked, kiket tilos utálnod. :)

ANTISZEMITIZMUS

Feladó: Johannes P. Ney

Címzett:: Frau Dr. Angela Merkel
A CDU (német kereszténydemokraták) elnöke.

Klingelhöfer Straße 8
10785 Berlin
2002 december 9-én

ANTISZEMITIZMUS

Tisztelt Dr. Merkel asszony!

Most hallottam a TV-ben az ön ígéretét Izrael elnökének, hogy ön "erősebben fogja a harcot vezetni Németországban az antiszemitizmus ellen".

Ez hallatlan és jogellenes.

Az antiszemitizmus egy vélemény. Nem cáfolt tény az, hogy a Föld egy népét sem terheli a zsidókon kívül ilyen anti-érzés. Hogy ez honnan jön és mi az oka, nem tudom, és nem is érdekel.

Az antiszemita olyan személy, aki nem kedveli a zsidókat. Senki sem tilthatja meg valaki nem kedvelését vagy valaki szeretését. Ha ön kedveli a zsidókat, emiatt ön nekem nem ellenségem, és nem fogok emiatt ön ellen harcolni.

Szimpátiát nem lehet előírni vagy antipátiát megtiltani. Én például nem kedvelem a zsidókat. Nem igazolom ezt a véleményemet, de nem engedem meg senkinek, hogy emiatt szapuljon. Antiszemita vagyok,

Ha én, vagy bárki más a zsidókat utálja, ez teljes mértékben a magánügye. Nem engedem meg senkinek, különösen önnek nem, hogy ellenem harcoljon, mert ez a véleményem. Lőni akar rám, jogaimtól megfosztani vagy bezárni? És most még erősíteni is akarja a harcot az olyanok ellen, mint én? A Vadnyugaton élünk talán?

Ha valaki egy zsidót agyonüt, annak büntetőjogi következményei vannak, éppen úgy, mint valaki a megsértésének, rágalmazásának vagy kirablásának. Azt kívánja, hogy a büntetőjog fölött egy másikat is állítsanak rossz vélemények miatt? Ön, aki német, itt, hazánkban akar háborút indítani? Véleménydiktatúrát létrehozni?

Az ön vendége, az elnök volt olyan udvariatlan, hogy itt, a mi országunkban intézett fölhívást az antiszemitizmus ellen. Neki elnézzük, mivel már amúgy is elment, de önnek ez nem bocsátható meg.

Ha a zsidókat nem kedvelik, ami gyakran fönnáll, önnek ebbe bele kell törődnie. Az antiszemitizmus ugyanis nem német, hanem zsidó probléma. Nem várom el én sem a zsidóktól, hogy kedveljenek.

Tehát: nincs más gondunk? És önnek tényleg nincs ezen kívül semmi dolga?

Tisztelettel:
Johannes Peter Ney