width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. máj. 3.

2017. május 3., szerda

momentumos "győri" andrás is FEKETE mint JÁNOS a BANKÁR, aki noha egyetlen pisztolygolyót sem eresztett saját kezűleg magyar ember koponyájába, de évtizedeken átívelő KÁRTÉKONY tevékenységével mégis jó eséllyel pályázhatna a "magyar nemzet legfőbb ellensége" elnevezésű sok résztvevős versenyben. 1945-től 1990-ig különböző tisztségekben Magyarország pénzügyeinek ütőerén tartotta IDEGEN ÉRDEKEK által vezérelt mancsát. MNB elnökként, alelnökként, vagy a pénzügyminisztérium deviza főosztályának élén... szóval mindenhol, ahol ártani tudott 10 millió "rabszolgának". 1982-től 1988-ig a Nemzetközi Valutaalap magyarországi kormányzójának a tisztét töltötte be. Az ő nevéhez kötődik MAGYARORSZÁG mindmáig tartó ELADÓSÍTÁSA a nyugati bankbirodalom felé.

momentumos "győri" andrás is FEKETE mint JÁNOS a BANKÁR

hipszter borosta ellen borotva

Magyarország! Óvakodj a Feketétől!

2017.05.02

A " MOMENTUM-majális" margójára

( Kis Schwarz - Nagy Schwartz : MINDIG HARC )

Tegnap , május elsején este, amikor a sötétség szép lassan leereszkedett a városra ismét előbújtak a George Soros által pénzelt " MOMENTUM" nevű felforgatócsoport (immár POLITIKAI PÁRT) által interneten összetrombitált " tüntizgető " libsi partizánjai.

Hja, kérem!

Véget ért a szokatlanul hűvös áprilisi idő...az eső és a szél sem rongálta a "forradalmárok" frizuráit...úgyhogy minden adott volt ahhoz , hogy ismét nagy számban megjelenjenek a hívek. Szerintük ( illetve a 444 nevű LIBSI-PINCSI portál becslése szerint ) tízezren röffentek össze. ( jó-jó..tudjuk, hogy a szervezők ilyen esetekben "nagyítót" használnak a számolgatáshoz. Ha nem is érte el a hőbörgők száma az ominózus tízezret, de valóban többen voltak, mint a legutóbbi HÁROMFŐS HÍDFOGLALÁSI KÍSÉRLETNÉL...vagy a totális érdektelenségbe fulladt legutóbbi CEU-simogató gyűléseken.)

Fekete-Győr András "frissen sült" pártelnök beszélt a leghosszabban és konkrétumokat is mondott. Az egyik állítása az volt, hogy október 15-re kijön a párt választási programja, pontosabban " kormányprogramja".

A másik pedig, hogy a pártnak és a táborának "egy éve van!" Ennyi időt kaptak ultimátum gyanánt a " Big Brother"-től, hogy megbuktassák Orbán Viktor kormányát.

Fekete-Győr februárban még azt makogta , hogy a 2018-as helyett csak a 2022-es választáson lehet reálisan győzni.

Tegnap estére megnőtt az étvágy: Fekete már azt harsogta, hogy a Momentum a semmiből nagyon rövid idő alatt a "CSÚCSRA AKAR TÖRNI" ...akár 2018-ban is szívesen MAGÁHOZ RAGADNÁ A HATALMAT Magyarországon!

Ehhez véleményem szerint egy "kicsit" több kell annál , minthogy néha-néha LEZÁRJÁK BUDAPEST BELVÁROSÁT ( feltéve, ha nem esik az eső és nem fúj a szél...) ...zavart, forgalmi káoszt okoznak , rendőröket inzultálnak, vagy épp " BAJSZOS SZAR"- ozzanak egy jóízűt.

Illetve akasztásokkal, kivégzésekkel fenyegetőznek.

Talán ennél "hangyányival" komolyabb program szükséges egy TÖBB, MINT EZERÉVES ÁLLAM vezetéséhez.

Mindez rajtunk, TÖBBSÉGI MAGYAROKON MÚLIK csupán.

Ne hagyjuk!

Különben is: nemzetünk történelme azt bizonyította, hogy a FEKETÉKKEL ( Schwarzokkal ) sosem járt jól a magyarság.

Csak, hogy ne menjünk messzire: ott van például George Soros ( született: Schwartz György) a spekuláns , aki sok-sok nemzetnek okozott már fájdalmas időszakokat, legtöbbször nekünk.

Jelenleg Magyarország és a MAGYARSÁG szerepel a nagy étvágyú sátáni " zabagép" célkeresztjében. ( Macedónia még harcban áll...)

Vagy Pogány József ( született: Schwartz József)

Az 1919-es kommunista rémuralom hadügyi, később külügyi és közoktatási népbiztosa és a Vörös Hadsereg parancsnoka volt.

Stromfeld Aurél lemondása után lényegében ő lett a hadügy irányítója.

De emlékszünk még FEKETE JÁNOSRA , a BANKÁRRA aki - noha - egyetlen pisztolygolyót sem eresztett saját kezűleg magyar ember koponyájába, de évtizedeken átívelő KÁRTÉKONY tevékenységével mégis jó eséllyel pályázhatna a " magyar nemzet legfőbb ellensége" elnevezésű sok résztvevős versenyben.

1945-től 1990-ig különböző tisztségekben Magyarország pénzügyeinek ütőerén tartotta IDEGEN ÉRDEKEK által vezérelt mancsát... MNB elnökként, alelnökként, vagy a pénzügyminisztérium deviza főosztályának élén... szóval mindenhol, ahol ártani tudott 10 millió " rabszolgának".

1982-től 1988-ig a Nemzetközi Valutaalap magyarországi kormányzójának a tisztét töltötte be. Az ő nevéhez kötődik MAGYARORSZÁG - mindmáig tartó - ELADÓSÍTÁSA a nyugati bankbirodalom felé.

Summa summarum: a történelem azt bizonyította, hogy a " Feketék" politikai színre lépése sosem hozott napsütést Magyarország egén ...sokkal inkább SÖTÉTSÉGET ! ( nomen est omen ???)

A "Fekete oldal" helyett én inkább a fényt választom!

" Mehr Licht!" ( Több fényt!) - ahogy Johann Wolfgang von Goethe üzente az utókornak halálos ágyán.

A választás rajtunk, magyarokon áll MA ..., majd 2018-ban... és azután is : FEHÉR vagy FEKETE?

Nemzetünk.hu

Plakátkampányba kezd a Momentum mozgalmacska
Indul a Momentum mozgalmacska a választáson
A Momentum mozgalmacska tüntetésekkel akarja bemutatni, hogy képes a kormányváltásra

http://www.nemzetunk.hu/l/magyarorszag-ovakodj-a-feketetol/