width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 11.

2013. február 11., hétfő

Haha, az osztályidegen idegenek osztálya

Haha, az osztályidegen idegenek osztálya

HaHa, öncélúan balhézó "68-as" csőcselék? Annál is rosszabb - szadesz újdegeneráció akik parancsra csinálják a balhét, komolytalanok a követeléseik is - valójában libajnainak kampányolnak. Régen szdsz-esek lettek volna, most e/2014/ párt van helyette. :)

Meg egyáltalán mit követelőznek? Fegyelmit nekik. Arrogáns zsidógyerekek és-vagy szoclib kötődésű (és ez utóbbi miatt sajnos zömmel gazdag) családokból jönnek, világos hiszen mozgósítható kapcsolati tőkéjük ezekből a körökből származik, talán ezért hiszik hogy eléjük terített piros szőnyeg KELL várja őket mindenhol az életben. A magyar társadalom kárára és hátrányára persze. Amilyen arrogáns módon viselkednek ezek a helytartópalánták ha ellenvéleménnyel találkoznak, már figyelmeztető jel hogy IDEGENEK. Annyira nem egyszerű a történet hogy "büdös zsidók", ez egy jól körülhatárolható nemzetidegen érdekű társadalmi osztály.

"maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat" na ők a nem szadeszos diákok akik mellesleg többségben vannak. Lesz ez még cifrább is, a társadalom normális részének már nagyon elege van a szocionisták gyűlöletkampányából. ron werbert nem kell bemutatni gondolom.

Direkt nem bölcsészeztem, én is humán beállítottságú vagyok. ;) A legitim diákönkormányzattal megegyezett a kormány, tandíj mostmár tényleg nincs, viszont ha mindenki elmegy külföldre akkor nem lesz orvos, nem lesz aki adókat-járulékokat fizessen - ingyen ebéd nincs, a társadalomnak befektetés a taníttatásuk tehát elvárható hogy itthon maradjanak - vagy fizessenek. Némi anyagi ösztönzés, minimálbér emelések melyek az általános bérszínvonalat is felviszik, erősödik a belső piac meg ilyenek. Szolidaritás és szinergia helyett színtiszta önzés viszont nem menő. Tudom hogy a "modern liberalizmus" tagadja a társadalom érdek és értékközösség létét, de szélsőséges individualizmusra, önzésre nihilizmusra és cinizmusra viszont nem lehet még egy nyamvadt demokratikus köztársaságot sem építeni.

http://szabadriport.wordpress.com/2013/01/17/hangado-hallgatok-avagy-kik-mozgositjak-a-diakokat/

"Amerikai stratégák készítik fel az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállásra a hazai baloldalhoz kötődő Hallgatói Hálózatot (HaHa). A szervezet tagjai belső levelezésükben február 11-éről a forradalom napjaként írnak, azzal a mottóval, hogy „égjen a város, azaz Budapest”. Aznap jár le a HaHa kormánynak adott ultimátuma. Az amerikai trénereket egy olyan szervezet hívta Magyarországra, amelyet Soros György üzletember, pénzügyi spekuláns is támogat."

http://mno.hu/ahirtvhirei/haha-egjen-a-varos-azaz-budapest-1134605 a kapcsolódó hírek is érdekesek

Ennek a töredéke szoci időkben "kísérlet alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására" és "terrorizmus" címszó alatt pár év bírósági ítélet nélküli előzetest ért volna !!!

Érdekes lehet még ez a blog is, vannak ott külön címkék a hallgatói tiltakozások különféle fajtáira.

http://jobbegyenes.blog.hu/2013/02/11/szabaditsatok_ki_az_elte-t#comment-form

haha, új degeneráció, lmp, dk, szdsz, mszp, ron werber, e2014, bajnai, libajnai, hallgatói hálózat, blokád, tandíj, tanszabadság, tiltakozás, elte, bölcsész, büfészak, büfészakos, balliberális, balliberálisok, szocik, szocionisták

Elítéli a Hallgatói Hálózat blokádját a bölcsészkar dékánja
2013. február 11. 17:51


Hunhír.info

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) bölcsészkarának dékánja elítéli a Hallgatói Hálózat (HaHa) módszereit, véleménye szerint a hétfő délelőtt kezdett egyetemi "blokád" inkább kontraproduktívnak bizonyult. Az órákon jelen lévő hallgatók közül sokan nem nézték jó szemmel a tiltakozást, valahol szóváltásra is sor került, maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat.

Dezső Tamás az MTI-nek hétfő délután nyilatkozva elmondta, hogy délelőtt a HaHa mintegy 20-25 tagja síppal, dobbal és vonult végig az egyetemen, bementek az órákra és megafonokon keresztül igyekeztek hallgatókat verbuválni fórumukhoz. A dékán szerint viszont ez a módszer inkább kontraproduktívnak bizonyult, ugyanis az órákon jelen lévő hallgatók közül sokan nem nézték jó szemmel a tiltakozást, valahol szóváltásra is sor került, maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat. Végül a HaHa tagjai 11 órakor félrevonultak egy terembe, ahol 50-60 ember részvételével megtartották fórumukat.

Az ELTE BTK dékánja kiemelte: abban a hallgatói önkormányzatiságban hisz, ahol minden hallgató választ és választható. Mint kifejtette, karukon kétezer hallgató van, akik maguk közül választanak képviseletet. A HaHának viszont nem látja "ilyen típusú legitimitását, illetve reprezentativitását" - jegyezte meg.

Délután a HaHa által szervezett Deák téri tüntetéséről a mintegy ötszáz résztvevő szintén az ELTE BTK-ra vonult. Dezső Tamás dékán azt mondta: nem tudni, mit terveznek, de kiemelte: a karon nincs olyan terem, ahol elférnének ennyien. Dezső Tamás szerint a legnagyobb baj az, hogy nincs megoldva a tiltakozáshoz csatlakozók személyi biztonsága. Márpedig, ha ennyien bezsúfolódnának egy kisebb terembe, ha valaki rosszul lesz, annak felelőssége a szervezőket terheli.

Hunhír.info - mti