width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. nov. 8.

2008. november 8., szombat

Tákolmánybíróság, ennyit is ér

Tákolmánybíróság, ennyit is ér

A Tákolmánybíróság ezen a héten, valószínűleg IMF utasításra meghozott egy döntést, amivel ellehetetlenítette az Albert házaspár azon népszavazási kezdeményezését, miszerint ne lehessen az állami, társadalmi kockázatközösségre alapuló egészségbiztosítót kiprivatizálni.

Szóval ennyit is ér a "népképviselet", akár a legfelsőbb, alkotmányos szinten is, ilyen vér szdsz-es halmai gáborok ülnek ott is, akik csak az IMF utasításait veszik figyelembe.

Miért tákolmány? Mert nem ad elég garanciát a magyar érdekek, és a magyar szabadságjogok érvényesítésére - alkotmányos jog az egészségügyi ellátáshoz való jog, sőt, a lakhatáshoz, és foglalkoztatáshoiz való jog is, ha valaki nem tudná.

Ennyit is ér a tákolmány, még én is láttam a saját szememmel ellátatlan beteget, csöveseket, munkanélkülieket. A tákolmány szerint az államnak kötelessége volna megoldani a problémáikat, de nem történik semmi.

Mert ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy a nép az őt érintő alapvető kérdésekben maga dönthessen - azért jegyezzük meg azt is, hogy a KILENC kérdésből maradt HÁROM, azokról szólt az idei népszavazás.

Ha már ez is megszűnik, akkor tényleg nem marad SEMMI. A választásokat hagyjuk, azok úgy sem tiszták, a választási csalásokat a "nyugat" nemhogy elnézi, de lelkesen közre is működik, hogy az kerülhessen hatalomra, aki egyáltalán nem képviseli a nemzeti érdekeket, és a lehető legolcsóbban árusítja ki az ország minden erőforrását.

Mert az is biztos, hogy az imf hitel titkos feltételeiben szerepel a további, és pedig korlátlan körű privatizáció. Ez így logikus, legalűbbis a gyarmatosítás logikája szerint. Az angol bankok is adtak ilyen nyöghitelt az angol gyarmati Indiának anno.

Ha valaki látni akarja, mi a különbség a sztálini, és a Szentkorona tanra épülő, történelmi - tehát többszáz év szerves országszervezési fejlődésének minden bölcseségét tartamazó - magyar alkotmány között, nézzen el ide : http://eunyet.hu