width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Tákolmánybíróság, ennyit is ér

2008. november 8., szombat

Tákolmánybíróság, ennyit is ér

Tákolmánybíróság, ennyit is ér

A Tákolmánybíróság ezen a héten, valószínűleg IMF utasításra meghozott egy döntést, amivel ellehetetlenítette az Albert házaspár azon népszavazási kezdeményezését, miszerint ne lehessen az állami, társadalmi kockázatközösségre alapuló egészségbiztosítót kiprivatizálni.

Szóval ennyit is ér a "népképviselet", akár a legfelsőbb, alkotmányos szinten is, ilyen vér szdsz-es halmai gáborok ülnek ott is, akik csak az IMF utasításait veszik figyelembe.

Miért tákolmány? Mert nem ad elég garanciát a magyar érdekek, és a magyar szabadságjogok érvényesítésére - alkotmányos jog az egészségügyi ellátáshoz való jog, sőt, a lakhatáshoz, és foglalkoztatáshoiz való jog is, ha valaki nem tudná.

Ennyit is ér a tákolmány, még én is láttam a saját szememmel ellátatlan beteget, csöveseket, munkanélkülieket. A tákolmány szerint az államnak kötelessége volna megoldani a problémáikat, de nem történik semmi.

Mert ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy a nép az őt érintő alapvető kérdésekben maga dönthessen - azért jegyezzük meg azt is, hogy a KILENC kérdésből maradt HÁROM, azokról szólt az idei népszavazás.

Ha már ez is megszűnik, akkor tényleg nem marad SEMMI. A választásokat hagyjuk, azok úgy sem tiszták, a választási csalásokat a "nyugat" nemhogy elnézi, de lelkesen közre is működik, hogy az kerülhessen hatalomra, aki egyáltalán nem képviseli a nemzeti érdekeket, és a lehető legolcsóbban árusítja ki az ország minden erőforrását.

Mert az is biztos, hogy az imf hitel titkos feltételeiben szerepel a további, és pedig korlátlan körű privatizáció. Ez így logikus, legalűbbis a gyarmatosítás logikája szerint. Az angol bankok is adtak ilyen nyöghitelt az angol gyarmati Indiának anno.

Ha valaki látni akarja, mi a különbség a sztálini, és a Szentkorona tanra épülő, történelmi - tehát többszáz év szerves országszervezési fejlődésének minden bölcseségét tartamazó - magyar alkotmány között, nézzen el ide : http://eunyet.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk