width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 7.

2014. február 7., péntek

Demokratikus összefogás a magyarok ellen, koalíció a szocionizmusért, reakció a politikai hazugságokra

Demokratikus összefogás a magyarok ellen, koalíció a szocionizmusért, reakció a politikai hazugságokra

Kimásolt komment máshonnan, tehát idézet. Egy balliberrált kötekedőnek válaszoltak. Előbb beszóltak, kollektíve rágalmazták a magyar nemzetet IS, aljas hülyeségeire volt ez - reakció. Kicsit sok benne egy bizonyos szó, dehát a másik oldalon meg a náci a jolly joker, minden ballib által kifosott mondatba kell legalább 3-4 belőle. :Đ

Pontosan olyanok emberileg, amilyen okokból a világon mindenütt ellenérzésekkel viseltetnek a zsidósággal szemben. A zsidónak semmi sem jó, még az amúgy jogtalan holokárpótlásból is cirkuszt csinálnak, ha nem a legszélsőségesebb balliberális zsidó kormány van épp, akkor egyből azonnal antiszemiták vagyunk, feljelentenek az eu-ban ami aztán kötelezettségszegési eljárásokat indít. Ez kárt okoz az országnak, ennyivel szegényebbek leszünk, más módon is ártanak, ahol tudnak rossz hírünket keltik hírhamisításokkal, hazugságokkal. A gazdasági patriotizmust alapból gyűlölik - lévén nemzetek feletti kereskedőnép, a neoliberalizmus hívei.

Zöld "ökopárt", liberális, szocialista egyre megy, mind ugyanaz a zsidó svindli. Az eu országokban ez a háromnak látszó egyetlen erő kormánykoalíciókat alkot, alig van vita köztük. Magyarországon együtt támadják a jobboldalt, és íme szövetséget kötöttek!!!! Előre megmondták a jobb oldalon álló JÓ MAGYAR politológusok, hogy ez így lesz!!!!!

A baloldalinak - liberálisnak egy szava sem igaz. Baloldali és liberális jelentése a valóságban : hiteltelen, szarházi, mesterhazug, hatalomra törő cionista - neoliberális bűnszövetkezet. Nem az ígérgetés alapján kell megítélni őket, sem az alapján amit mondanak - hanem amit TESZNEK!!!! 1945 óta elmúlt összes évban csak a baj volt velük, ha azt vesszük ki a meghatározó erő : gazdasági, politikai, kulturális, kereskedelmi, pénzügyi hatalom most is az övék! Gyenge ez a kormány, mégis gáncsolja a patkányhorda ahol tudja. A hazánkat jobbratolódásunk, jobbra fordulásunk miatt betámadók nem magyarok, sose voltak a JOBB oldalon, mindig csak az önzés és önérdek, azt viszont szervezetten, ezért szervezett bűnözés és nem véletlenek a portik - vizó féle ügyek, az csak ami kiderült, van ott még szennyes, köztörvényes bűncselekmények hosszú sora, kábítószerterjesztés, emberkereskedelem, stb - amiből pénzt lehet keresni, minden. Embernek nevezni is túlzás lenne őket. Itt vannak az új generációs fiatal degeneráltak, semmivel sem különbek az időrendben kommunista - szocialista - liberális felmenőiktől. Majd még várjuk ki Szakasits Árpád dédunokája Schiffer András hova áll, balliberálisnak ő is balliberális, CSAK ezekkel a szoci-szadi személyekkel nem fog össze, ám az is lehet hogy ez van megbeszélve. Ki fog derülni, mindenesetre nagy igazság :

Egy rossz neoliberális gazdaságpolitika, egy kártékony, anarchisztikus társadalomszervezési elv nem lesz jobb attól sem, ha a világ legmakulátlanabb embere kísérli meg azt. Az új hóhér is csak ugyanúgy egy hóhér. Vigyázzunk, mert a "van másik" nem csak az Eötvös cirkusz mutatványa. :3

Mindent meg kell újítani és változtatni  - nekünk, "régi kommunistáknak", általunk ellenőrzötten - hogy semmi sem újulhasson és változhasson meg :

Bajnai gordon gyurcsány ferenc mesterházy attila fodor gábor kuncze mszp dk együtt pm liberálisok, összeállt a szar meg a szemét, mindent a hatalomért semmit a népért! magyar szocialista párt demokratikus koalíció platform együtt párbeszéd Magyarországért 2014 liberálisok magyarországi pártja szabad demokraták szövetsége elkúrás


Zsidóság nélkül nem lenne ez a hat éve tartó, az egész nem zsidó világ kirablására irányuló mesterséges válság se, ennyivel is szegényebbé tesznek minket. A szegény ember olcsó munkaerő, a szegények árun alul kénytelenek kiköltözni házaikból, a szegénységből nem lehet kitörni mert a tanulás, költözés, munkába járás megoldása, a költözés - vidéken nincs munka, vagy rosszul fizet, mert a zsidó igyekszik tönkretenni majd megszerezni minden megélhetési lehetőséget a maga budapestjén kívül. Ez mind pénz - ami a magyar szegényembernek NINCS. Persze hogy a kormánytól várja kilátástalan helyzete megoldását, ki más segíthetne! Amelyik nemzet megpróbál a nemzetközi pénzszivattyútól megszabadulni, azonnal megtámadja a nemzetközi zsidó, gazdasági kilátásait leminősítik, pénzét elértéktelenítik, gazdaságát és egész országát bojkott alá veszik, és patkányforradalmat szítanak, ahol a kimondott csőcseléket használják fel a törvényes, demokratikus, civilizált rend ellen. Őket, mint eszközöket a hatalmi céljaik elérése után eldobják, a zsidók által most még pénzelt és kifejezetten a magyarok ellen bujtogatott cigányok sorsa a palesztinokhoz hasonlóan a halál lenne!!!!!! Álpapok és álegyházak, iványik, majsaik, egyéb balogok foglalatossága a babonás cigányok nemzetgyűlölő közösséggé szervezése. Polgárháború lehet ebből, az uszításért és gyűlöletkeltésért ez esetben is a baloldali liberális zsidóság a felelős. A tangót nem egyedül táncolják.

A kommunisták elszámoltatását zsidó liberálisok akadályozták meg 1992-ben, és ezt teszik ma is, tele van velük a média, az igazságszolgáltatás, a közhivatalok, a politika - a zsidóság szervezett politikai, kulturális, társadalmi - szociológiai és gazdasági törekvései keményebben összezárnak mint a szicíliai maffia - ezért nincs elszámoltatás sem a kommunista bűnökért, sem az elmúlt 25 év országrombolásáért. Háború zajlik ellenünk "őslakosok" ellen. Aki ennek valóságában kételkedik, nem itt él, vagy ha igen akkor az ellenséghez tartozik, azért nem érdeke a magyar nép igazsága és élete, netán egész egyszerűen teljesen hülye. Hülyéből van a legtöbb, mint az közismert. Zsidók közt igen gyakoriak az ideg és elmebetegségek, van ami csak köztük fordul elő. Azért, mert egymás közt házasodnak.

A többség helyzetfelismerő, tájékozódási, politikai - gazdasági - társadalmi, sőt józan paraszti ismeretei a nullával egyenlők, miattuk nem működik, és soha sem működhet jól a szavazásra alapuló parlamentáris demokrácia, és egyéb korcs, köztársasági jellegű jakobinus - bolsevik államformák sem.

Ma az egyetlen diktatúra veszélyes erő a cionista, neoliberális nemzetközi zsidóság szervezett magánhatalma, pénze, kapcsolatai. És a legveszélyesebb szolgaság az, ami elhiteti magáról hogy szabadság, holott csak az önpusztításhoz való szabadosság! Ami épít, ami előremutat, ami nemzeti - tehát helyi érdekű!, és közösségi - azaz szociális!, az tiltják és akadályozzák! Az antiszociális álbaloldal ilyen, ez a természetük.

De lesz ne aggódjatok, most még lehet röhögni a kifosztott, megalázott, lenácizott, zsidó médiában kipellengérezett, és politikai nézetei (tömören : Magyar élet és IGAZSÁG) okán még meg is hurcolt "gojokon", ám mindig a zsidóság számára szomorú a történet vége, igen, ez a történelem fog nekik jutni!!!!!! Mert nem képesek békében élni más népekkel, ahogy izraHELL az összes szomszédos országa népeit gyilkolja törvénytelen háborúkban, embertelen fegyverekkel, úgy az emberiség ellenségei a zsidók.

Nem mások ők, mint az ördög fattyai, bosszú népe. A Föld átka a fajtájuk.

Jézus a zsidóknak

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."

(János evangéliuma 8.44)

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

Aztán hasonló helyzetekre, mint a témaromboló zsidóskodó szoclib trollok feltűnése, összeszedettebb útmutatót is mutatok. Célt is jelölünk ki. xD

"A zsidók horgas orrának belenyomása a saját hazugságaik mocskába" - olvasónk "anti-hasbara kézikönyve"

Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbara-kommandó

Igen ilyen is van, az idf-nk és másnak, de azért annak ezek a nyomi kötekedők elég béndzsák, szórakozó nolifer hülyegyereknek tűnnek inkább. Bán kalapácsa lesújt, azaz bannolni kell őket és kész, már ahol lehet. Még honnan jöhetnek ezek, kinek az érdeke. Nemcsak izraelnek van hivatásos kommentelői hada, hanem a ballibnek, sőt egyes médiákban állítólag (az ottani társalgások megfigyelése bizony erre enged következtetni) saját trollokat is alkalmaznak, pl. index fórumon, stop.hu-n, és az axel springer féle -ma oldalakon, ezek pl. kemma.hu, bama.hu és így tovább. Számukra gyurcsány, bajnai, mesterházy a cool, szerintük a jobboldaliak mind elfogultak és csak gyűlölködnek, azért a "húzd ki a fejed Orbán seggéből" és hasonlók tlük rendszeres szófordulatok, általánosan is kapcarongynak tartják a jobboldaliakat. Hát azt gondolom ilyet mindenki látott már, az Orbánozás újmódi népszokás. xD

"Mikor beszélhet őszintén egy zsidó" - bemutatunk egy cionistáknak írt propaganda-kézikönyvet (I. rész)

antiszemiták érvei, elemzés, gazdasági patriotizmus, kommentár, neoliberális, népi urbánus, politikai elemzés, szókimondás, választások, zsidó magyar különállás, zsidókérdés, ők és mi, 

Civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállás, amit a liberálisok kriminalizálnak, mint ahogy általában a jobboldalt is, legyen az Fidesz, Jobbik, akármi.

Civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállás, amit a liberálisok kriminalizálnak, mint ahogy általában a jobboldalt is, legyen az Fidesz, Jobbik, akármi.

Olvassunk Radical Puzzle blogot, mert az jó :

Nem kapott nagy nyilvánosságot itthon, de a hét elején lrike Lunacek osztrák liberális képviselőnő előterjesztésében az Európai Parlament döntő többséggel (394 mellette, 176 ellene) elfogadott egy jelentést „a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről”.

Vannak akik korán ébrednek, a többiek majd rájönnek akkor ha semleges neműnek nevelik a gyereküket az óvodában.

Lunatic ez a lunacek inkább, azaz közveszélyes őrült. És természetesen nem "csehszlovák" vagy német - zsidó ez is. ;)

Ultimate érv a szocionizmus ellen : tönkretennék gyerekeinket, azok normális pszicho-szexuális fejlődését eltorzítanák! Kútmérgezők liberalizmusa.

Ha szabadság van, szabad ellenük védekezni. Milyen eszközökkel? Ezt nem a liberálisok határozzák meg, Ha mégis, és gyűlöletbűncselekmény lesz a liberálistól eltérő életvitel és véleménynyilvánítás, akkor ez egy nyílt zsidó diktatúra.

Egyébként tényleg az. Van olyan évtizedek óta libsik által vezetett európai ország, ahol már a Magyar Nemzet is "nácinak" számít, na nem mi magyarok, csak a napilap. ;)

Öncenzúra a szokás nyugaton jobbon is, mert különben uszítják a csőcseléket. Magas szinten beperelés, lenácizás, és közéletből való teljes kirekesztés következik a civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállásból, alacsony szinten pedig gyújtogató, kődobáló gyáva és agyatlan antifák hordái támadnak.

A liberalizmus ide vezet, egyenesen következik belőle az öngyűlölet, önfeladás, sikertelenség, mindez ellentétes is az európai (és ázsiai) értékrenddel, bizony.

Bezzeg a zsidó büszke gyökereire, a gyökér fajtájukat! Nekik "Hayim Halevy Donin: A zsidó családi élet" nekünk meg a liberrált anarchiát szánják.

A zsidóknál nincs ám feminizmus!

"A házasság létjogosultsága, jelentősége, értelme független a gyermeknemzéstől. Saját szentséggel bír. Isten, még mielőtt kiadta volna a parancsot: „Szaporodjatok és sokasodjatok...”, asszonyt teremtett Ádámnak, mert „Nem jó, hogy az ember egyedül legyen, alkotok neki hozzá való segítőtársat!” A társkapcsolat, a szerelem és megbecsülés a házasság elsődleges céljaként jelenik meg ebben a viszonylatban. A gyermekek nemzésén kívül maga a házasság, a férfi és nő összekapcsolódása is fő szempontja a rabbinikus megítélésnek. „Isten türelmetlenül várja, hogy a férfi megnősüljön”[1]. „Akinek nincs felesége, híján van az áldásnak, a jónak... a békének...”[2]. „Aki nem házasodik meg, állandó bűnben él, és Isten elfordul tőle...”[3]. „Akinek nincs felesége, nem tekinthető egész embernek.” A bölcsek véleménye szerint az asszony teszi az embert emberré. A Biblia tanítása, amely szerint Éva Ádám segítőtársául teremtetett, nyomot hagyott gondolkodásunkon. „Nincs férfi nő nélkül, sem asszony férj nélkül, egyikük sem lehet Isten nélkül.”[4] – így lehet összefoglalni a házasság zsidó felfogását. Ez a zsidó eszmény, amely kivétel nélkül mindenkire vonatkozik: rabbira és laikusra, papra és prófétára egyaránt."

Ha valahol 300 vagy 1000 éve nem járt zsidó az is mindjárt "hozzájárult a gazdaság, kereskedelem, és a kultúra fejlesztéséhez" ja, mint mondjuk ez a lunacsek.