width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 9.

2008. február 9., szombat

Törzsi háború természetrajza

Törzsi háború természetrajza

Rögtönzött reakció

Egy györgy péter nevű zsidó "esztéta" rendszeresen ír arról, hogy az interneten mi minden fennt lehet, és hogy ez miért rossz (szerinte). Mert itt nem csak a '89 előttről származó, zsidó liberális, törzsi gyűlölködő álértelmiségiek írásai jelennek meg, hanem esetleg a nacionalista magyaroké is. (de a blogtér.hu -n sajnos ezek a zsidajok dominálnak, az a hely ugyanis az szdsz "új generáció" kedvenc terepe)

Az ő médiáikban a faji alapú kiszorítósdi megy, ott nem is foglalkoztatnak nem közülük való embert. Ahol csupa azonos véleményen levő ember van egymás közt, !de mindenben azonos véleményűek!, ott véleménygettó alakul ki. Úgy radikálisak, mint tóta, radikálisan nihilisták, ateisták, egalisták, és filoszemiták. Őket nevezzük hisztero-liberálisnak, és ők igen szélsőségesek. A természet alapvető törvényeit is gyűlölik, ha az ellentmond liberális dogmáiknak. A feministák abszurd hülyeségei is innen erednek, hiszen nekik minden főbb ideológusuk, véleményvezérük zsidó volt! A természet gyűlölete amúgy tipikusan zsidós dolog, hiszen például a zsidó farizeusok tartották bálványimádásnak és pogányságnak ugyanis azt. A médiazsidók zárt köröket alkotnak, egymást juttatják lehetőségekhez, állásokhoz, megbízásokhoz, és bármilyen hazugságokat kimondanak, ha az őket szolgálja. Médiaszociológus, jogszociológus, filozófiatörténész stb., na ilyen foglalkozásnevek hallatán egyből valami vércionista zsidókra asszociálok, és általában nem is tévedek... :-)
Ezek a "veszettek", akik kádár alatt is csak azért voltak ellenzékiek mert maoisták és sztálinisták voltak (pl. heller ágnes, demszky gábor). Akik az 56-os elítéltek részére elrendelt 1962-es amnesztiát "a becsületes dolgozók arcul csapásaként" és a "szocialista humanizmus teljes semmibevételeként" értékelték. Igen, a zsidó "humanisták" még akasztani akarták volna a magyarokat százával, ezrével. A zsidó marosán györgy akitől még kádár is undorodott, ő is ezek közöl a veszettek közül való volt. Továbbá a teljes bárándy család ide sorolandó ( a gyűlöletbeszédtörvény egyik benyújtói).

Ennek az a jelentősége, hogy pl. a klub rádió, atv, népszava, 168 óra, mozgó világ, és azaz élet és irodalom, szombat.org, hetek.hu, metazin.hu nevű médiákban ők publikálnak, épp ezért egy vérgőzös, szélsőséges banda, minimum hetente írnak olyan cikkeket, ahol ők éppen ezzel a kifejezéssel illetik a nacionalista magyarokat, mármint hogy vérgőzös, szélsőséges..

Legutóbb éppen arról "vitatkoztak" az atv-ben a zsidók, miért kell az egyházak (a keresztény egyházak) állami támogatását megszüntetni, meg hogy a hívek tartsák el az egyházukat.

A zsidó egyház pedig mindeközben híveivel messze nem arányosan nagy mértékben kapja az állami támogatásokat, persze ez nem zavarta őket. ÉS nem csak hitéletre megy ám el ilyen támogatás... Ha valahol élt egy zsidó család, akiknek volt egy boltjuk mondjuk, akkor állami támogatással mindjárt máris helytörténeti kiadványok íródnak róluk, mint akik "fellendítették a város kereskedelmi és gazdasági életét". Azt mondjuk kihagyta a szerző, hogy a hasznot mindebből csak a zsidó látta, továbbá Istóczy Győző vonatkozó korabeli észrevételeit sem vette figyelembe, melyek épp a zsidó boltosok tisztességtelenségéről szóltak. Országszerte ezt tapasztalta Istóczy, bizony, és ez még Trianon előtt volt, amúgy.

Ahol lakom, úgy 10 éve szóba jött, hogy a kivilágított templomtorony "zavarja a madarakat a tájékozódásban". Na kitől eredt ez a hülyeség, egy helyi szdsz-es zsidó nőtől, aki önkormányzati képviselő volt (akkor). Ezek legszívesebben felrobbantatnák a templomainkat, úgy mint a zsidó rákosi a Regnum Marianum-ot.

Még egy fontos tulajdonságuk van. Nem lehet egyvalamiben megállapodni velük! (erről a mezőgazdák és a vasutasok is mesélhetnének...) Nem szavahihetőek, egyrészt.Másrészt, nem szabad engedményeket tennünk nekik semmiféle jelszóra hivatkozva, mivel ők soha nem engednek elveikből (a cionizmusból) és ha mi engedünk, akkor a jövőben már az a pont lesz az a konszenzusos vitaalap, ahonnét kiindulva megint csak további engedményeket követelnek. Példa. Először regisztrált élettársi kapcsolatot biztosítanak a buziknak, aztán házasságot is köthetnek, végül is örökbe fogadhatnak, majd végül pedig fajtalankodhatnak is az örökbefogadott gyerekkel, igen, a holland liberálisok már a pedofília legalizálását követelik, amúgy nálunk is ezek a veszettlibsik akarták nemrég a gyermekpornó készítést legalizálni. És ugyanez a mentalitásuk, az élet minden területén ugyanígy megvan, az életviszonyok általános rontására - a fokozatosság elve alapján, lépésről lépésre- , no persze csak a "bennszülöttek" azaz a nemzsidók számára... Köztudott, hogy kis lépésekben az ember szinte bármi újat elfogad. Így a "haladás" mint általános liberális, kozmopolita jelszó, egész más értelmet nyer. Haladás - egy globális cionista diktatúra felé. Kell a francnak ilyen haladás.