width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 21.

2014. január 21., kedd

Nacionalizmus nem sovinizmus, különben is a cionizmus a legsovinisztább szerveződés ami ma létezik.

Nacionalizmus nem sovinizmus, különben is a cionizmus a legsovinisztább szerveződés ami ma létezik. Hazudnak, hamisítanak ezerrel, aki valamit is felfog a mai politikából, jelnek tekinti a nácizást "ez az ember a jó oldalon áll, bankár és politikusmaffia - érdekeket sért, azért támadják".

"Vezető hír a The Independent oldalán: betiltatnák Vona londoni gyűlését, mert "a zsidó közösség felháborodott"


Mi jobbikosok kampányfilm, nemzeti1tv





Mi jobbikosok - kampányfilm

nemzeti1tv Published on 19 Jan 2014

Ők is a Jobbik szavazói. A különböző ferdítések, manipulálások ellenére a valóság az, hogy tisztességes, hétköznapi magyar emberek - fiatalok, idősek, férfiak, nők, családok.

Antifa = kommunista zsidó, Marx szobor, IKSZ

Hahás-ohás tényleg judeobolsevik bezzeg taníthat! A bukott, tömeggyilkos eszméire. És ezek mernek nácizni!

Antifa = kommunista zsidó.

A legkártékonyabb moslékot állítják elő a liberalizmus és a marxizmus vegyítésével, nem baj hogy e kettő eleve nem fér össze, a kulturkampfos, 68-as, frankfurti iskolás libsik ezt is megmagyarázzák.

"társadalomtudományi órákon a kommunista Marxot, a közgazdasági szemináriumokon meg a hardcore liberális Hayeket istenítik"

"a 21. századi neoliberális kurzusnak Marxból csak arra van szüksége, amit a társadalomról mondott"

Többi itt :

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/01/20/circus_marximus

Baloldali ellenzék : "Sose vagyunk olyan szegények, hogy ne tudjunk ígérni"

Balliberális, magát demokratikusnak nevező ellenzék következetessége - hitelessége.

Ennyit érnek a választási ígéreteik is!

Mibe kerülnek nekik azok, majd megmagyarázzák.

"Sose vagyunk olyan szegények, hogy ne tudjunk ígérni"

ÉS úgyis a kis neoliberális libáspárt fogja ugráltatni a többieket, a zsidó pénzhatalom őket szánja hatalomra - a többi kettő csak a kamubalos Kádár nosztalgiára épülő becsapáshoz kell, 10 előtt is a szadesz akarata érvényesült mindenben - 5-6 százalékos párt létére!!!

Ehhez képest a 2002-es "nem lesz gázáremelés" kispályás hazugság volt, különben épp a gyurcsányisták puccsolták meg Megyót.

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/utvonaltervezo.jpg

http://kuruc.info/r/22/122971/

"Szíria jegybankja az állam tulajdonában és ellenőrzése alatt van."

A szíriai ellenzéket Afganisztánhoz és Irakhoz valamint Líbiához hasonlóan !nem hagynák egyedül kormányozni, usrael "segítene" nekik = megszállás, gyarmatosítás, cionbankár uralom.

"Szíria jegybankja az állam tulajdonában és ellenőrzése alatt van."

http://kuruc.info/r/6/122968/

Egy szíriai lány videója is található a cikkben.

Amit liberálbulvár, hazugságokkal, hamisítással, elfogultsággal már nagyon sokszor lebukott kacsamagazinok mutogatnak szíriai "bizonyítékként" hogy hú mekkora kegyetlen diktátor Asszad, abszolút nem hiteles - hiszen ez a FAJta média futószalagon készíti a jobboldaliak lejáratását célzó hamisítványokat. Moszkvai tüntetésnek bevágni a görög utcai tüntetéseket, meg ilyesmi. Tényleg "jereváni rádió", hazudnak reggel éjjel meg este. :P

Ha nincs cionizmus, nem volna ennyi fegyveres konfliktus és terrorizmus a Közel-Keleten sem:: az erőszakos cselekmények eszkalálódása a viszályszítás mesterségét űzők műve. Egyszer a siita, másszor a szunnita mecset, iskola, vagy piac robban fel, tettes : cia, mossad. Aztán már persze maguktól is gyilkolják egymást a különféle törzsek, felekezetek. És Szíria még egy mérsékelt(en) iszlám ország : Irak, sőt Líbia is az volt. Fejlődik is, van rendes oktatás, nem tálib törvényeik vannak, tehát veszélyesek izraelre. A túlzott vallási fanatizmus ugyanis sikertelen, harmadik világi nyomorban megrekedt országokat eredményez, folyamatos vallásháborúkat - ami usraelnek pont jó. Sok erőszakkal jár az efféle elvakultság. Emberi jogok? Atombombák emberekre dobóit hol érdeklik azok. :P Érdekes módon a neoliberális zsidók, bár ÁLLÍTÓLAG nem kedvelik a muzulmánokat, különféle lumpen életvitelű bevándorlók emberi jogaiért mégis kiállnak, pl. akik az őshonos svédekre támadnak hordákban, ld. http://antidogma.hu/ ahol még sok érdekes cikk van iszlám témában. A háttérhatalomnak kész ráfizetés a béke, és bizony rájátszanak a rasszizmusra : valakinek mutattam előbb, aztán csodálkozott nagyot a fehér szír lányon. Pedig ott is emberek élnek, feltéve ha hagyják nekik. Jászok és Irán közti kapcsolat is közismert - a közel-keletieket genetikailag nincs miért lenézni.

Amúgy is, mivel egy az Isten, a vallásháború nem valami intelligens dolog. :)

"a zsidó jajgat, miközben üt téged"

Meg hogy az egész 2014 évi hazug bűntudatgeneráló antinemzeti kampány tulajdonképpen szintén antiszemétizmus a fidesz részéről, és ezután jön egy nyakatekert baromság, melyben kifejtik miért náci az a kormány, aki minden nap, minden médiában és mindenhol folyamatosan kausztozik idén. Ezeknek SEMMI SEM JÓ = nem érdemes erőlködni, a goj fáj a szemüknek és ennyi meg egy Bambi.

A dk-sok és mazsihiszesek teljesen megvesztek.

Tényleg igaz rájuk az idézet :

"a zsidó jajgat, miközben üt téged"

"Ezért nem szabad bocsánatot kérni a zsidóktól: egy történész (sajnos) megtette, mégis a fejét követelik. Több zsidó szervezet továbbra is a lemondását követeli Szakály Sándornak, aki egy 1941-es deportálást idegenrendészeti akciónak nevezett."

http://kuruc.info/r/56/122955/