width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 18.

2007. július 18., szerda

Körlevél, másold és terjeszd!

TÖRTÉNET AMI BÁRMILYEN SZOMORÚ IS,DE IGAZ. VIZITDÍJ.

A történet a következő : A háziorvosi rendelőben olvastam a hirdetményt arról, hogyan kell befizetni a vizitdíjat. Mellettem állt egy idős Nő aki szintén olvasta a szöveget. Aztán kérdőn rám nézett. Mi a baj kérdeztem talán nem érti. - Értem csak megfizetni nem tudom - válaszolta, - mit gondol ha megkérem a doktornőt hogy írjon fel egy receptet, de nem kérek vizsgálatot akkor elengedné a 300 ft-ot? napok ota erősen fáj a gyomrom.
Biztos hogy be kell fizetnie a vizitdijat mert a doktornő vizsgálat nélkül nem irhat fel receptet. - akkor nem megyek be -nem lehet fájdalommal élni, jöjjön be velem, elrendezzük a dolgot. Az asszony hálásan nézett rám megköszönte, és együtt bementünk a rendelőbe, befizettem a pénzt aztán kijöttem, amikor sorra kerültem a doktornő elmondta hogy azonnal kórházba utalta a beteget, mert sulyos volt az állapota. 300 ft nem nagy összeg de nem mindenkinek telik rá. Ha nincs ez a kedves Másik hölgy lehet hogy a Néni, aki valószinű hogy egy életet végigdolgozott, már nem élne.

TISZTELT URAK ODAFÖNN DE JÓ LENNE HA EZ A LEVÉL ELJUTNA ÖNÖKHÖZ MIT SZÓLNÁNAK HA EZ ÖNÖKKEL TÖRTÉNT VOLNA MEG DEHÁT ÖNÖK ELITKÓRHÁZAKBA GYÓGYÍTTATJÁK MAGUKAT VAN AKINEK A VIZITDÍJRA SINCS PÉNZE. KÉRLEK BENNETEKET RAKJÁTOK KI EZ AZ ÜZENŐFALATOKRA HOGY MINÉL TÖBBEN OLVASSÁK!!

Ébredj magyar :)

1920. július 27-én az Ébredő Magyarok Egyesülete két halottal járó merényletet követ el a budapesti
Club Kávéház ellen.
1920. október 7-én az Ébredő Magyarok Egyesülete megostromolja a Lipótvárosi Kaszinót és a
Demokrata Kör helyiségeit.

Liberális patkányfészkek voltak ! :-)
A szabadkőművesség találkozóhelyei...
És, pár héttel Trianon után voltunk akkor, ugye!

1925. szeptember 22-én a rendőrség letartóztatja a Kommunisták Magyarországi Pártja (KMP.) és a
Magyarországi Szocialista Munkáspárt (MSZMP.) 40 tagját, köztük Rákosi Mátyást és Hámán Katót.

Miért nem akasztották fel a rút manót? :)

Don ricardo alias drc egy libertinus neokon blogger, és valszeg zsidó is

A drc alias don ricardo alias kurvaannya egy libertinus, neokon, és valószínűleg zsidó blogger.
Letagadja hogy zsidó, letagadja hogy liberális, miközben a neokon blogokat bújja, a buzi blogokba kommentel, és a zsidó bloggerekhez is, természetesen. :)

Most legújabb bejegyzésében épp Jézus urunk feltámadását vonja kétségbe, valahogy úgy, mint én az ő magyar származását, és jóindulatát :-D

Egy afa punkgecó teleszemetelte a kommenteket itt trágárságokkal, ugyanazt 200szor elküldve!
Nem fogunk kegyelmezni a zsidóknak, vagy ők vagy mi, ez háború! :))

Nemzeti Gárda



Ma már Ő is gárdista lenne...

Csatlakozz a Nemzeti Gárdához még ma!

Join now ! :)

http://www.deguk.fw.hu/
http://www.nemzetigarda.com/news.php

Amúgy ez NEM a Magyar Gárda, ez egy másik...

Külön üdvözletem, annak aki a paci.hu egyik fórumáról jön ide XD
Miért, nem jó poén? :-)) Mármint az hogy éppen ő...
UPDATE : Akit zavar a szvasztika, ne nézze, különben is, SEMMI közöm a Gárdához.
A paci.hu fórumozóinak írom : a nemzeti szocializmust nem egy Gárdával lehet életre hívni, mint ahogy a konzervatív nacionalisták sem nemzeti szocialisták.
A nemzeti szocialista jelképek legfőképp azért vannak kinnt a blogon, mert lehetnek. Nem értek egyet ezen jelképek tilalmával.
A cionistákat kellene betiltani, és a neoliberalizmust, ha jót akarunk magunknak, ha megoldást akarunk a magunk jelenlegi gazdasági, társadalmi problémáira, akkor nem viseltetünk előítélettel a lehetséges megoldást hozó eszmék iránt : a Nemzeti Szocializmus nem az aminek a zömmel zsidó tulajdonban levő média hazudja!!! Hugo Chavez, Evo Morales, na olyasmi volna a hungarizmus, csak a honi jellegzetességeinkhez, adottságainkhoz, szokásainkhoz, kultúránkhoz igazítva.
Államosítható gázmezőnk is van, amit a zsidó kormány a kanadai zsidók cégének kótyavetyélt el nemrég. Zsidó adta a zsidónak, minket meg palira vettek. Pedig az a gáz minket illet. "nem volt pénz" kitermelni, no ne meséljenek, töredék összeg lett volna a kitermelés, mint amennyit a reformok kommunikációja elvitt!!! (azaz a fizetett zsidó hazugok zsoldja) Akkor nem viseltetünk előítélettel a lehetséges megoldást hozó eszmék iránt : a Nemzeti Szocializmus nem az aminek a zömmel zsidó tulajdonban levő média hazudja!!!

http://suttogo.mozgalom.org/ - akit érdekelne a nemzetiszocialimus valósága, ide nézzen be! (link javítva, mert ez is azok közül való, amik www-vel nem működnek!)

Buta kozmopolita libernyákok

A KÉK SZÖVEG SZIGORÚAN IDÉZET, A BALLIBERÁLIS GUS-DRC-DWEYRA-ANYUHA-HPHP-OUTLIER-SPARROW- THOMASFREE-PIZARRO- FÉLE VONAL (ÉS EGYMÁSNAK KOMMENTELŐ TÁRSASÁG) KÉTSÉGBE VONJA AZ ŐSI RENDET, AMELYET A TERMÉSZET ALKOTOTT. Még csak nem is a keresztény elveket, hanem magát a természetet is tagadja...

" nohát, micsoda felhajtás. "A család. Az Istenhit, a hazaszeretet." érdekes ezt a különféle emberek szájából hallani. tudtad, hogy annó rómában az igazi szerelemnek csak a férfiak közötti szerelmet tartották? kétszáz év múlva vajon mi lesz az igazi trendi? minden korszaknak, és minden népcsoportnak megvolt a jellemző csalkádképe. magyarúl, a jelenlegi nem egy abszolút érvényű, és megmásíthatatlanúl "természetes" rendszer. istenhit? ó, na ne fárassz már! anyám, a mi vallásunk az egyetlen, amiből még a mentális tisztaság igénye is hiányzik! semmi másról nem szól, mint a tömegek manipulálásáról! az ősmagyaroknak legalább volt saját hitük, de nekünk? ehhh... hazaszeretet? ha már a meleg témánál járunk miféle biológiai funkciója van egy fogalom kiterjesztésének, amihez már csak fizikai valóságod miatt sem tudsz nemhogy azonosulni, de még megérteni sem a lényegét. egyáltalán mit tettél a hazáért Te? ó te szerencsétlen, legalább értenéd a fogalmakat, amiket felböfögsz itt nagy bőszen... cionista ellenség, meg szadeszes férgek... ami meg a melegeket illeti. gondolod, hogy nekem ollan felemelő látvány volna téged látnom párosodás közben? sem rád, sem rájuk nem vagyok kiváncsi. mi bajod a buzikkal? seggbekúrtak v mi? miért ne nevelhetnének gyereket? jobb az állami árvaólakban nevelkedni, vagy részeges szülők mellett? ó, ne is fárassz, inkább mássz vissza a fára. "

Freeblog főoldal

Van egy általam nemrég megismert társaság a freeblogon, akiknek a blogjai hogy hogy nem mindig főoldalra kerülnek. Sokszor ezek semleges bejegyzések ugyan, de soha nem a nemzeti megmaradást elősegítő, a magyarságtudatot növelő témájúak :). Hanem annál többször bicskanyitogatóan magyarellenes, (a tradíciót erkölcsöt és a nacionalizmust ezek szitokszónak használják) Egy drc és donricardo valamint kurvaannya néven is működő blogger például primitív fröcsögést eresztett meg a nemrég nyilvánosságra hozott vöröskeresztes, lágerekben a háború végén készített halálozási statisztikák ellen. Cáfolni persze nem tudta, csak kurucozott meg nácizott, sőt bunkó módon minden vele ellentétes véleményen álló embert lehülyézett.Vagy itt van dweyra, aki :

A PIROS SZÖVEG IDÉZET A MEGVEZETETT ÉS/VAGY ZSIDÓ BLOGGERINÁTÓL:


Kedves homofób!
2007. július 9., hétfő - Címkék: felvonulas magyarorszag meleg

Igen, te, aki azt mondod, hogy a homoszexualitás magánügy, nem kell az utcára vinni. Igazad van. A homoszexualitás magánügy, ahogyan a heteroszexualitás is. Minek azt az utcára vinni. De akkor hogy mered megfogni a hozzád tartozó ellenkező nemű kezét az utcán? Mindenki szeme láttára? Még meg is csókolod? A tömött buszon? Bemutatod a főnöködnek és Mariska néninek, mint a barátnődet/barátodat, feleségedet/férjedet? Fúj! Minek ezzel foglalkozni, hogy ki kivel? Ez csak rátok tartozik, tessék illő távolságtartással viseltetni egymás iránt, ha más is ott van, és szemérmesen mesélni barátságról, kollegiális kapcsolatról. S ha mégis meg mered fogni a kezét, ne csodálkozz, ha utánatok néznek, és még össze is súgnak mögöttetek: odass, szerelmeseeek....

Ja, hogy ez így volt száz éve, de mára szerencsére már megváltozott? Khm, igen. Majd akkor lesz magánügy a homoszexualitás, ha nem érzel kényszert rá, hogy megbámuld az egymás kezét fogó két fiút/két lányt. Addig viszont még nagyon sokszor fel kell vonulniuk, akár paradicsommadárnak öltözve is. Csak hogy szokja a szemed, azért.