width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 11.

2007. július 11., szerda

Nincs ott


Az angol nyelvű wikipédián ilyet olvastam ( hungarian transportation system és annak railroads in hungary oldala ) hogy a kókadt 2009-ig az ÖSSZES vasúti mellékvonalat meg akarja szüntetni.

Namost, akkor azok meg is semmisülnek, mert gaz benövi, indiánok azaz cigányok felszedik a síneket, elrohadnak a talpfák, meg ilyesmi. Ez arra jó, hogy majd ha megint vasutat akarnak építeni, mert akarni fognak, energiaigénye munkaigénye a közúti szállítás töredéke, akkor másmerre fognak menni a vasútvonalak. Mert a maiak az AKKORI ipar és mezőgazdasági területek összekötésének igényével épültek. Azóta új ipari központok is létrejöttek.

Gyalog szvasztika :))


Leszünk mi még elegen...
A kapitalizmus lassan monopolkapitalizmussá alakul, ami nagy hasonlóságot mutat a kommunizmussal, ami tulajdonképpen államkapitalizmus. Mindkettő a nemzetközi zsidó találmánya, a hatalmas multik szörnyeteg méretű tőke-vagyonaival nem lehet versenyezni, ők nem fizetnek meg olyan adókat, melyeket a magánvállalkozók igen. Ez oda hat, hogy szörnyeteg vagyonok halmozódjanak fel, és ezzel politikusokat, pártokat lehet megvenni, amint a helyi posztkommunistákat Közép-Európában. Azon erőszakszervezeteket, magán zsoldoshadseregeket lehet fenntartani, jó pénzért minden aljasságra kapható az aljanép, és a zsidó nem fogja vissza magát ha hatalmat érez, őszerintük a jog az erőben rejlik.
A hungaristák a nemzetközi nagytőke ádáz ellenségei voltak, és öncélú fajvédő magyar államot akartak megvalósítani, EZ MIATT üldözik őket a mai neobolsevista cionista zsidók, azaz üldöztetik az nbhval és a pribékekkel, azaz a rebisszel. NEM a Dunábalövésért , amit különben is a fosztogatók követtek el!! Nem is a hollókamu miatt hisz nem voltak gázkamrák, csak munkatéborok, munkaerőre szükség volt, katonák nem lehettek mert nem akartak megbízhatatlan elemek kezébe fegyvert adni.

Náci blog :-)


Elkezdünk blogolni mert az jó :-D