width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 2.

2015. július 2., csütörtök

Tüntetés a bűn-bevándorlás ellen! A szélsőségesen nemzetellenes balliberálisok, igen azok a magukat érdek-függetlennek hazudó trógerek is, a betolakodóktól várják majdani hatalomra kerülésüket.

A szélsőségesen nemzetellenes balliberálisok, igen azok a magukat érdek-függetlennek hazudó trógerek is, a betolakodóktól várják majdani hatalomra kerülésüket. Állampolgárság, szavazati jog, ingyen lakás, hogyne. Európaiságról és értékekről szólva, usrael teremtett olyan helyzetet Afrikában és a Közel-Keleten, amiért jönnek. De! Akkor sem kelnének útra ennyien komoly pénzelés és szervezés nélkül. Az embercsempészeket emlegetik folyton, inkább az Európával szemben ellenséges és a TTIP elfogadtatásának érdekében a népvándorlással kirobbantott káosszal ránk nyomást gyakorló usa titkosszolgálatainak műve.

Menekülttáborok lehetnek, legyenek valahol Európán kívül, és be kéne fejezni a nato-zást, a helyett eurázsia katonai - gazdasági tömb kell. Attól fáznak a zsidók hogy ez megtörténik, azért kellett destabilizálniuk Ukrajnát is. Következő az lesz, hogy onnan indulnak útnak a menekültek, az egyre mélyebb nyomor elől? Lehet. Ocsmány a liberális ígérgetés utáni valóság, a neolib pártiaknak lehet mutogatni hogy járt a nép. Az oligarchák és a korrupció ellen nem tesz semmit a cionista eu+usa.

"Védjük meg magunkat!"

Tagszervezetünk minden olyan embert hív a Keleti pályaudvarhoz, akik szerint Magyarország egyetlen településén sincs helye tomboló migránsok hordáinak.

Helyszín: Keleti pályaudvar, főbejárat
Időpont: 2015. 07. 10. (péntek) - 18:00

Facebook : https://www.facebook.com/events/1642895729330218/

A Deres.tv körinterjúja a téma kapcsán:

http://www.deres.tv/20150701/itt-az-ido-budapesti-tuntetes-bevandorlas-visszaszoritasaert

Felszólalók, és további részletek hamarosan!

HVIM

http://nemzetibazis.hu/profiles/blog/show?id=3586732%3ABlogPost%3A38017&xgs=1&xg_source=msg_share_post