width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. dec. 23.

2013. december 23., hétfő

Balliberálisok nemcsak magyarellenesek, hanem ellenségei minden más nemzetnek is "Za dom! A hazáért!"

Derék horvátok, hazafiak - pusztán ezért büntetné őket a nemzetközi
zsidólobbi. Balliberálisok nemcsak magyarellenesek, hanem ellenségei
minden más nemzetnek is.

"Za dom! A hazáért! A több tízezernyi szurkoló pedig egyemberként válaszol"

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2013/12/zuroff-elintezte-ezt-is.html

Gaudi + párizsi sajt, feketelista nemzeti érzelműekről melynek léte feltételezhető, bulvár-liberális részről folyamatosan súlyos elfogultság észlelhető minden ellen ami nemzeti és szociális

Gaudi + párizsi sajt, feketelista nemzeti érzelműekről melynek léte feltételezhető, bulvár-liberális részről folyamatosan súlyos elfogultság észlelhető minden ellen ami nemzeti és szociális

A prostituált és annak is utcai testmunkás megfelelője a bulvármédia ami MINDIG liberális, hisz a pénz urait KELL szolgálnia, hiszen eleve reklámfelületnek hozták létre ezeket a média agymosodákat. A haszonszerzés az egyetlen szempont, ezért aztán eleve automatikusan ellenség minden és mindenki ami-aki nemzeti és szociális.

Puzsér: lehet újra Nagy-Magyarország, de amit a kereskedelmi televíziók az emberek tudatával műveltek az elmúlt 17 év alatt, azt nem lehet jóvátenni (komment : nemcsak a tévével rombolnak...)

http://kaslerarpad.hu/?p=5762

Ha nem terjesztenék a gagyit, nem lenne min fanyalogniuk a szűklátókörű libernyák okostojásoknak. Annyira életidegen és korlátolt a gondolkodásuk. Megírja a szakdolgozatát a liberális szociológus, aztán meg ha arról van szó hogy konkrétan felmerül egy probléma pl devizahitelesek kiuzsorázása - akkor szegényellenes kirohanásokra vetemedik, persze azt is csak név nélkül. Meg nem akar látni létező és JÓL működő állami egészségügyet, nyugdíjat, iskolákat, óvodákat, bölcsödéket. Mert ő úgyis meg tudja fizetni ezeket privátban, a kiugróan magas ám ilyen banánköztársasági korrupt állapotok közte, szándékosan félig leszabályozott jogi környezetben tehát lehet hogy jogszerűen de mások kárára ergo tisztességtelenül szerzett jövedelméből, viszont sajnál adózni hogy a kevésbé szerencsések is hozzájussanak az emberi élethez szükséges alapvető közszolgáltatásokhoz, mert mondjuk a szegények + alsó középosztálybeliek (bizony sok-sok orvos, ügyvéd, vagy mérnök is ide tartozik!!!) jövedelmükhöz képest egyénileg IS és társadalmi rétegként összességükben véve IS nagyságrendEKKEL több adót fizetnek mint a felső 1%. Occupy, bizony. A 99% nevében. A 99 szép szám. xD

Ilyen példákon lehet megérteni, miért lehettek sikeresek a kommunisták.

A parlamentben inkább a hazudozásért kellene elmarasztalni a kormányt, és annak balliberális ellenzékét!

Kíváncsi vagyok a finomkodók tűrnék e azt, hogy folyamatosan a képükbe hazudnak, na meg amiket még a zsideszes nyeglék a folyosón odavetnek a Jobbikosoknak! Paraszt, csóró, proli - voltunk MI már minden. Mert ez bizony nem a mi képviselőinknek szól, hanem nekünk mucsaiaknak amiért merészeltünk rájuk szavazni, hogy ne csak a kiválasztott kasztbélieknek jusson életlehetőség ebben az országban!

Amúgy megértem aki kivándorol, amíg itt EZ a szenny uralgás van. Majd a Jobbik rendet tesz!

"nem Mercedest, hanem Moszkvicsot, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak"

Kulcsszó : "állítólag" - na de ki állítja? VS silly lászló? 444? index? cink? stb? Egy se hiteles forrás, elvakult vadliberális társaságok. Az meg vicc hogy egy sajtért valakit terroristának néznek, inkább a nemzeti érzelműekről vezetett titkos feketelista létére gyanakszik aki kicsit is utánagondol miért tartóztatják fel az egyiket ugyanazért amiért a másikat nem. Mert vannak egyenlők, és egyenlőbbek!

Sajtot akart felvinni a repülőre, nem engedték, ezért pörölt Gaudi-Nagy Tamás – írja a VS.hu. A portál szerint miután a jobbikos képviselő trágár szavakkal illette az egyik biztonsági őrt, ott tartották a párizsi repülőtéren.

A VS.hu információi szerint Gaudi-Nagy Tamás jobbikos parlamenti képviselő egy párizsi reptéren ragadt, miután összekülönbözött a reptér biztonsági szolgálatával. A portál információi szerint Gaudi-Nagy sajtokat akart felvinni a repülőre, a biztonsági szolgálat emberei azonban a tejtermékek egy részét nem akarták felengedni a gépre. Gaudi-Nagy ezután állítólag trágár szavakkal illette a biztonsági őröket, akik ezután ott tartották a reptéren a képviselőt.

Gaudi-Nagy a portál megkeresésére nem erősítette meg az információt, inkább az érdekelte, hogy az újságírók miért nem fontos nemzetpolitikai kérdésekkel foglalkoznak. A külügyminisztérium szóvivője megerősítette, hogy a jobbikos képviselő konzuli segítséget kért. Gaudi-Nagynak korábban is meggyűlt már a baja biztonságiakkal: annak ellenére nem jutott be a szerb elnök sajtótájékoztatójára Strasbourgban, hogy többször is világossá tette, miszerint ő szabad ember. Trágárkodásért pedig legutóbb a parlamentben marasztalták el.

http://mandiner.hu/cikk/20131223_vs_sajt_miatt_ejszakazott_parizsban_gaudi_nagy

VS: Sajt miatt éjszakázott Párizsban Gaudi-Nagy

Amúgy háttérinfo : Megdöbbentő méretű szerkesztőséggel startol a Vs.hu Orosz Csilla, Száraz István, VS.hu, 444, Mandiner, We Love Budapest, magyar média, Csuday Gábor, online média, Szily László, Origo, Index, belföld, vélemény.

444 és cink után kelett még egy ahova az indexből mehetnek a legelfogultabb ballibák. "Legvalószínűbb,hogy újabb amerikai gyorssegély érkezett,amit némi átformálás után megjelenítenek a neten.Bizonyára holt független lesz,mint valamennyi.És milyen NAGY!!! Ismeretlen titokzatos lovag,de Lacika ne félj,Toldi Miklós segít neked! Előbb utóbb,inkább utóbb,ki fog derülni,mivégre riogatják a szelíd portálokat.Sőt a mandisokat is beszippantják.Lehet,ez a tényleges cél? Minket,vidéki parasztokat arra tanított az élet,hogy várakozzunk,és ne fessünk előre hamis képet az új,jól bekamerázott világról."

Ez is igaz, de szerintem ezt az indexet valaki a Fidesz közeléből meg akarja majd venni, ami után Magyar HÍrlap effekt következne azaz totális fordulat. Még most elmennek a liberálisok, amíg van munkájuk.

"Erről jut eszembe, hogy végre igazán összekaphatná már magát a fideszes oldal, és összehozhatnának egy minimum Index-kaliberű híroldalt, mert a neten elképesztő túlsúlyban van a ballib média. (nem Fidesz-seggnyalásra gondolok, hanem olyan mandineres srácok stílusában írt hírportálra) A hagyományos médiában megvan a megfelelő jelenlét, de az internetet, az a gyanúm, még mindig nem veszik elég komolyan."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feltartóztatták Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselőt a párizsi reptéren
2013. december 23. - 20:15

Feltartóztatták Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselőt a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren még december 13-án. A vs.hu-n megjelent információt a képviselő hétfőn megerősítette az MTI-nek. Közölte, hogy a repülőtér biztonsági szolgálatának munkatársai egy, a családjának szánt francia sajt miatt tartóztatták fel "jogszerűtlenül", amiért később elnézést kértek.

Gaudi-Nagy Tamás a tíz nappal korábban történt eset nyilvánosságra hozatalára utalva úgy fogalmazott: "akiknek ez a téma karácsony előtt egy nappal nyer fontosságot, azok nyilvánvalóan a nemzetért elkötelezetten dolgozó képviselők esküdt ellenségei".

Közölte azt is, álláspontja szerint az esettel kapcsolatban a "bizalmasság elvét sértő", meg nem engedhető kiszivárogtatás történt a magyar külképviseleti szervek részéről.

A december 13-án történtekről azt mondta, diplomáciai mentessége ellenére a párizsi repülőtér biztonsági szolgálata "a francia rendőrséggel karöltve jogellenesen visszatartotta" attól, hogy a 16.45 perckor induló budapesti járatra felszálljon.

Elmondta, a biztonsági szolgálat azért tartóztatta fel, mert francia sajtokat akart felvinni a Budapestre tartó gépre, egy szabályozásra hivatkoztak, amit azonban nem tudtak neki bemutatni. Hozzátette: emiatt "konfliktus támadt", a biztonsági szolgálat munkatársai erőszakosak, agresszívek voltak, ezért azt kérte, a francia rendőrség bevonásával tisztázzák a helyzetet.

Közölte, közben közeledett a repülő indulásának az ideje, ezért a családjának szánt sajtokat a biztonsági zónában hagyva próbált meg "becsekkolni diplomata-útlevelével és a már átvizsgált csomagjaival, ám ezt megakadályozták, így nem ülhetett fel a gépre.

Elmondta, a francia rendőrség azonban "rövid idő alatt rájött, hogy hibázott", és később segített, hogy a másnap reggel 7 órakor induló géppel hazatérjen Budapestre.

Elmondta, konzuli segítséget kért és kapott, az éjszakát pedig a repülőtéri szálláson töltötte. Jelezte azt is, az Air France két magas szintű képviselője és a reptér képviselői még aznap késő este elnézést kértek az őt ért atrocitásért.

A történtek kapcsán felidézte, hogy 2010 májusa óta országgyűlési képviselőként, illetve az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének tagjaként körülbelül hússzor repült francia városok és Budapest között, és soha nem kifogásolta senki, hogy sajtot vitt haza a családjának a fedélzeten.

Közölte azt is, a magyar konzultól azt kérte, kérjen hivatalos úton magyarázatot a francia hatóságoktól arra, hogyan fordulhatott elő egy ilyen eset az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének diplomáciai mentességet élvező tagjával szemben.

Gaudi-Nagy Tamás felidézte azt is, miért járt Párizsban. Közölte, december 12-én az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének emberi jogi és jogi bizottságának ülésén vett részt, ahol az alapvető jogok európai helyzete volt napirenden többek között.

Elmondta, Göncz Kinga szocialista képviselő a bizottság előtt tartott előadásában Magyarországot úgy állította be, mint az emberi jogok sárba tipróját. Ő arra hívta fel a figyelmét, hogy Göncz Kinga semmit nem tett a 2006 őszi rendőrterror megakadályozására, azért a mai napig nem kért elnézést és tagadja annak megtörténtét is, emiatt vita támadt az ülésen. Hozzátette: szerinte erről kellene a sajtónak beszámolnia.

Az ügyben keresték a francia rendőrséget, de egyelőre nem kaptak választ.

Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium szóvivője a vs.hu-nak annyit mondott, hogy a képviselő konzuli segítséget kért, amit meg is kapott. Részleteket a konzuli törvényre hivatkozva nem árult el.