width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jan. 15.

2015. január 15., csütörtök

Napelemadó, liberális fideszesek sötét sarca újfent eggyel több életellenes vidékellehetetlenítő baromság, igen az a sok új útdíj is azért van

Napelemadó, liberális fideszesek sötét sarca újfent eggyel több életellenes vidékellehetetlenítő baromság, igen az a sok új útdíj is azért van.

Hazudott a kormány, NINCS ilyen uniós kötelezettségünk. Máshol sincs napelem adó. A szemetet is, amit úgyis összeöntenek a gyűjtőhelyen, de bezzeg tőlünk elvárják hogy válogassuk mint a hülyegyerek, szemétválogatásra nem alkalmas 40-50 m2-s lakótelepi lakásokban hogyne - a fideszesek fejére kell borítani! A szelektív gyűjtőhelyek meg úgy néznek ki, mint egy csatatér - és túl ritkán viszik el, mindig kupacok vannak a kukák körül, amiket aztán szétvisz a szél. Gratulálok fidióták, ezen spórolni! Az élet minden területét tönkreteszik most már ezek a felfuvalkodott gecvarek burzsi újgazdag köcsög zsideszes belpesti libsik. Mert mindig a libsiktől ered az összes népnyúzó ötlet, ez is elsősorban vidékellenes sarc amit a párt népi illiberális fele NEM támogat, azért szólt be erre a barom napelemadó törvényre Áder János is. Lehetett érezni, hogy baj lesz, ősszel megszorítások, kisembereket sújtó új adók és általános népcserbenhagyás jön, ha marad a kétharmad. Persze az arányokat mi jobboldali ellenzékiek a Jobbik javára csoportosítanánk át, mivel a ballib nemzetellenes és antiszociális és azért is kár hogy egyáltalán bejutottak a pártjaik, igazából már az is gáz, hogy hagyjuk őket az ország területén létezni, szabadon garázdálkodni, feljelentgetni, betartani és ártani! Szét kell trollkodni mindent amit csinálnak. Különben a fidesz sötét oldala, és a ballib közt meglepően harmonikus összhang és nagykoala van abban, hogy a Jobbik lezúzása közös érdekük. Mert az magyar párt, népbarát és ezzel már háttérhatalmi + helyi tolvaj kiskirály érdekeket sért! Ha valahol mindenki lop, ott az lesz szélsőségesnek kikiáltva aki tolvajt kiált. A világcsalás korában meg az igazmondás a forradalmi tett, ugyebár.

A napelemek megadóztatásához: Ne lopjuk a napot!

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/01/15/a-napelemek-megadoztatasahoz-ne-lopjuk-a-napot/

Magyar Justitia Bizottság

Mielőtt még elfogadott törvény születne a napelemek megadóztatásáról, szíves figyelmükbe ajánlom, hogy ezt a fontos kérdést komplex összetevőiben szíveskedjenek vizsgálat tárgyává tenni.

Bolygónk éltető elemét biztosító napsugárzást ugyanis nem csupán a napelemek hasznosítják, hanem a növények, a vizek, a föld, a levegő, az emberek és az állatvilág egyedei is.

Tekintélyes összegre lehetne szert tenni, ha a napsugárzást közvetlen vagy közvetett módon felhasználó emberekre is kivetnék az adót, mért vagy becsült adatok alapján. A napozáskor (például strandokon mért sugárzási intenzitás/ időegység), vagy nyílt vízi fürdőzéskor (napsugárzás/víz-hőfok/időegység alapján), valamint növényi eredetű élelmiszer vagy fűtőanyag (fa, kóró, lignit, szén, olaj, gáz) létrejöttét segítő napsugárzás mennyiségének a figyelembe vételével.

Vagyis: kapzsi módon és az adóügyi hatóságot csalárd módon megkerülve, „NE LOPJUK A NAPOT"!

Befejezésként pedig javasoljuk annak a vizsgálatát végrehajtani, hogy az, aki felvetette a napelemek megadóztatásának kérdését, nem kapott e nyáron napszúrást? Mégpedig időben és intenzitásban olyan mennyiségben, hogy (talán) maradandó agysérülést szenvedett?! Esetleg felforrt az agya?! És ez nem vicc! Hiszen másoknál is előfordult már napszúrás, de a szakirodalom szerint azok nem voltak ennyire súlyosak. A napszúrás fejfájással, lázzal, szédüléssel, hidegleléssel, hányingerrel, rosszulléttel jár, de „napelemi adóemelési" szimptóma eddig még nem mutatkozott a hőgutát kapottaknál.

A mostanság érintett felgyógyulását követően figyelmeztetni kellene, hogy csak kalapban napozzon, a kalapja alá pedig tegyen kb. 10 deka teavajat, amely az olvadásával jelzi számára, hogy mikor távozzon egy árnyékos helyre. De az sem ártana, ha olyan helyre távozna, ahol a közügyekkel nem foglalkoznak…

Tisztelettel:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Ha napelemet teszel a házadra, akkor adót vet ki rád a kormány!!! – Orbánék megadóztatják a napelemet!

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/01/15/ha-napelemet-teszel-a-hazadra-akkor-adot-vet-ki-rad-a-kormany-orbanek-megadoztatjak-a-napelemet/