width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 18.

2008. február 18., hétfő

Hun88 #6.

Hun88 #6.

Mivel a nemzeti szocializmus arra vállalkozott, hogy a kevesek gazdagságát és sokak szegénységét okozó feudálkapitalista struktúrákat lebontsa, nem szélsőjobboldali eszme.

Az ilyen fogalomhasználat éppen az ellenség szombat.org nevű honlapján való böngészés közben lepleződött le előttem : e szerint az a baloldali aki filoszemita. Saját maguk akarják még a fogalmakat is meghatározni, eredeti jelentésüket eltorzítani! És ezek nevezik magukat értelmiségnek, holott csak egy faji érdekszövetség fizetett tagjai.

Amikor a nemzetiszocializmus holokamujának 6 milliójáról beszélnek, akkor hazudnak. A 48 millió viszont valós statisztikai adat. Az a szám, mely magában foglalja azok halálát, akik eme liberális-demokratikus "szabadságeszmével" nem értettek egyet és ezért a szabadság nevében pusztulniuk kellett. De hasonló adat a művi abortuszokról vezetett 1946-tól statisztika 7 milliós száma, mely természetszerűleg egy nemzetiszocialista államban elképzelhetetlenek. Ez a demokrácia : ölni szabad, csak jogilag meg kell indokolni, miért vitatható el az élethez való jog valakitől.

Demokráciában "mindenki számára igyekeznek a szabad beszéd es gondolat intézményeit biztosítani." Szép szavak, csak éppen nem igazak. Egyrészt, a zsidók rendre megpróbálják korlátozni a szólás és gyülekezési szabadságot. Valójában annak a beszédnek a szabadságát biztosítják a mi demokratáink, ami mögött hatalmas, és elsősorban zsidó tőke áll. Egyébként cenzúrázott újságok, feloszlatott szervezetek és pártok sora áll az én álláspontom mellett.

Egy demokratikus hatalom nem változtatható meg erőszak alkalmazásával, a többséget pedig félrevezetik -a médiák közreműködésével- a többségi vélemény elitéli és a demokrácia elleni támadásnak veszi és ez a többségi vélemény erős marad. Kivéve, ha az erőszak képes a magát a hatalmat megdönteni, és kellő, józan paraszti ésszel belátható alternatívát adni, amit a többség is elfogad - a többség ugyanis rendpárti.

Ennek az országnak a vezetői nem szeretik népüket. Magyarországon nem szeretik a magyarokat a kormányzó szocialista-liberális zsidó céguraságok. Gyűlölnek minket. És félnek tőlünk. 1956 óta csak az idegen katonai megszállás tartotta meg hatalmukban a kommunistákat, 1990 után pedig a pénzügyi nagytőke. Tévedés azonban azt gondolni, csak a pénzért, vagyonért vagy a puszta hatalomért van ilyen kormányunk, amelyik hazudik reggel, éjjel meg este. Ószövetségi gyűlölet vezérli ezt a bandát. Mert gyűlölik azokat, akiknek mindennap hazudnak és hazudnak azoknak, akiket minden nap gyűlölnek. Mert nekik a nemzet: ellenség. Az emberek: csőcselék. A demokrácia: hazugság. Zsidókrácia az.

A hatalmon lévők nem az emberekért, hanem az emberek ellen folytatnak harcot. A kormánynak a nép gyűlölt, lenézett, és félt ellenség. Az emberek nekik veszedelmesek lehetnek, megvezetni való balekok, kiskorúak, akiket azért kell szigórúan büntetni, mert „butaságot” csinálnak, de veszélyesek is, ezért le is gyengítendők, meg is osztandók. Olyan ez, mint a Kádár-kommunizmus idején: csak éppen, hogy biztosítani kell kenyeret, sört, cirkuszt, cserébe bármit el lehet hitetni a „lakossággal”. Ma már viszont már ez is egyre nehezebb: a kenyér penészes, a sör poshadt, cirkuszt meg mindenki keressen magának ahol, amilyet tud.

Ellenséget látnak a mai fiatalokban, csupán mert azok egyre inkább átlátnak primitív hazugságaikon. És látják azt is, kik miatt kétséges a jövőjük ebben az országban.

A zsidók rólunk olykor egészen hajmeresztő baromságokat is képesek hazudni. Többek közt a Fidesz nevű, és kifejezetten filoszemita hajlamú polgári pártról is. Íme :

A Fidesz ideológiáját valósítja meg a magát Hitler örökösének tartó, náci karlendítéssel köszönő antiszemita csoport - írja egy izraeli hírportál, majd hozzáteszi, hogy Magyarországon minden téren
erősödik az antiszemitizmus.

A héber nyelvû médium tudósítója Gyurcsány Ferencre, a harcos antifasisztára is hivatkozik, akinek zsidó feleségét gyakran érik antiszemita támadások.

A kaposvári zsidó temető sírköveire ismeretlenek néhány nappal ezelőtt festékszóróval ráírták A haza nem eladó és a héber sálom (béke) latin betûs változatát, valamint horogkereszteket rajzoltak.

A Báhádréj Hádárim nevû izraeli világhálós hírportál tudósításában közvetetten a Fidesznek tulajdonítja a sírkövek meggyalázását: "Ez a cselekmény csak alátámasztja a nagy szélsőjobboldali ellenzéki párt, a Fidesz ösztönzésére elkövetett, s egyre erősödő általános antiszemitizmusról szóló híreket" - írja a héber nyelvû portál tudósítója, majd fölemlegeti a Magyar Jövő nevû, "egymást karlendítéssel köszöntő, náci jelképeket használó, s Hitlert vezérének tartó szélsőséges magyar csoportot, amelynek tagjai mostanában nem nagyon szerepelnek a médiumokban, de a magyarországi zsidó hitközség szerint továbbra is mindent elkövetnek a zsidók zaklatására, s ártó cselekedeteik gyakorlati megvalósításakor a Fidesz eszméire támaszkodnak".

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökről viszont dicsérően szól az izraeli hírportál tudósítója, mint olyan emberről, aki "sokat támadja a Fideszt, s néhány hónappal ezelőtt kijelentette, hogy a Budapesten egyetemi előadó, zsidó felesége is sokat szenved a származása miatt az antiszemita megnyilvánulásoktól."

Héberről magyarra fordította : Hering József