width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 9.

2007. augusztus 9., csütörtök

Zsidó nyomulás SEM pótolja tehetségük hiányát

A zsidók felfedezték maguknak a blogolást, zsidó módra : bérenceket fizetnek akik függetlennek álcázzák magukat viszont szélsőliberális baromságaik, és azok egybehangzó kórusként való zengése mindig is el fogja árulni őket. A zsidók mindig is a kultúra és a művészet élvonalába képzelték magukat, noha alkotni csak vackot tudnak, inkább a plagizálás megy nekik. A legundorítóbb, perverz posztmodern zsidó förtelmeket gondolom senkinek sem kell bemutatni, pl. bolgár györgy undorító pornóregényei is ise tartoznak. Landesmann főrabbi 1993-ban azt nyilatkozta egy napilapnak, hogy "ha kivonnánk Magyarországról minden kulturális értéket, amit a zsidók teremtettek, csak a fütyülős barack és a bőgatya maradna." Általában, a közéletben megfigyelhető jelenség az, hogy ha elterjed, megjelenik, népszerűvé válik valamilyen kulturális érték, művészeti irányzat, a zsidók azt hazudják, ők hozták létre azt, és a "'művészet közeli" zsidók közül páran a médiákban máris elkezdenek szerepelni, kulturális-művészi "munkásságukkal", mint aki épp feltalálta a spanyolviaszt! Ezek a zsidók lesznek a tévé és rádióműsorok sztárvendégei, meghívottai, ezek kerülnek a kulturális lapok címlapjára, és persze oldalaira is, ezek folynak a csapból is, ÉS AZ ÉRDEMI MŰVÉSZEK, ALKOTÓK NEVE FELEDÉSBE MERÜL, TEVÉKENYSÉGÜKRŐL A NAGYKÖZÖNSÉG MÉDIATUDÓSÍTÁS HÍJÁN SEMMIT SEM TUD. A valódi alkotókat, művészeket háttérbe szorítják, agyonhallgatják, leantiszemitázzák, illetve ha a magyar kultúrával és őstörténettel, szakralitással foglalkozott, leantiszemizázzák,lehülyemagyarozzák, leturbómagyarozzák, levadmagyarozzák. Ezért tudják bitorolni konrád spiró parti nagy lajos és esterházy szarházy a magyar irodalmi közélet magaslatait (nem szellemi, hanem anyagi magaslatok ezek). Ezt mondta egy zsidó 91-ben :
"van magyarországon 5000 értelmiségi aki ellenében nem lehet politikát csinálni, mert ha mégis, le lesztek fasisztázva, nemzetközileg hírbehozzuk az országot hogy itt micsoda antiszemitizmus van"

A blogok egyfajta szamizdat, ezért a zsidók rossz szemmel néznek rájuk. Ezért vannak bérenc bloggereik, akik bár tagadják, vér szdsz-es szellemi irányvonalat képviselnek. Akárhogy jópofáskodnak, meg szellemeskednek, akármennyire próbálnak görcsösen függetlennek látszani, én átlátok a szitán, remélem más is ! :-D
Hisz nekem jók a megérzéseim : mavot és egyéb emberkéket is felfedtem már :D
Igen, sokan írtak arról, a zsidó hvg golden blog zsidó blogverseny bunda és az is : a trychydts zsidó maradt állva a legvégére a közéleti blog kategóriában : fogalmam sincs azóta mi történt, de nem lennék meglepve ha megnyerte volna a kategória fődíját. Belterjes zsidóbanda! Buzi, fű, reform, abortusz, határontúli magyarok ügyében a freeblogon általam feltárt hálózati bloggerek mind rendre szdsz-es hazugságokat szajkóztak. xD
A hvg neoliberális neokon szennylap, dezinformatikai hetilap. Hazugságokért, félrevezetésért nem szabad még párszáz forintot sem kiadni : inkább a Front című hetilapot vegyétek! :))