width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jún. 19.

2015. június 19., péntek

RSS-Feed of Scall Fast

Learn How To Convert, Engage & Retain Your App Users With Truly Awesome Messaging Content
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Rekesszük ki őket, mert ők már ősidők óta kirekesztenek minket! Na a fidesz nem teszi : györgy péter...
6/18/2015 5:10:35 PM

Rekesszük ki őket, mert ők már ősidők óta kirekesztenek minket! Na a fidesz nem teszi : györgy péter még mindig taníthat, sőt igazgató lehet!
"komplett tantárgycsomag segítségével "vértezi fel a hallgatókat a kirekesztő eszmék és a populizmus ellen"
https://kuruc.info/r/2/144639/

 

Ez egy hsz, annyi hogy egy mocskos balliberális szélsőségesről van szó (eleve mind az), ezt a koszt ...
6/18/2015 8:24:38 AM

Ez egy hsz, annyi hogy egy mocskos balliberális szélsőségesről van szó (eleve mind az), ezt a koszt németh gábornak hívják és egyenlítő blogot alapított / szerkeszt. Diszkrimináld ahol tudod, rekeszd ki minden jóból bármilyen módon, ha módod van rá! :P :D

Libernyákok, hagyján hogy utolsó gerinctelen kommunista házmester szarok vagytok, de még teljesen idióták is hogy random embereket rágalmaztok már. Meg hogy ti akartok itt megszabni bárkinek bármit, pláne a politikai véleményét. A magyar gyerekeket akkor ilyen alapon pl ne tanítsa hellerági, györgypéter, ormosmária meg a többi szélsőlib 68-as szarházi. Sőt, senki se aki nemzetellenes neolib eszméket vall + ráadásul ezen érdekkörök tagja is. Mint a fizetett vadliberrált bloggerek, mondjuk akinek az oldaláról az idézett hsz van.

Akkor ugye lehet közülük is mazsolázni, levadászgatni pár libtard "hipszter" görénypofájú hazugsággyáros, nemzetgyűlölő, politikai kampány célú hamisítás-guru szennyújságírót. Az ilyenekből csináltak kápót, amúgy.

Jóérzésű ember különben azért sincs a nemzetellenesek közt, mert akkora nyomással működik a legszarabb szarember - szelekció arrafele, hogy aki kicsit is normális lelkületű nem marad meg cinikus, aljas bűnbandájukban. Vagy alapból sohase jelentkezne hozzájuk be, elvből.

"De mi a gond azzal, ha magánemberként más a véleménye, mint a hivatalos vonal? Tegyük fel, hogy van egy anarchista, az államot gyűlölő pasas, aki megélhetését közszolgaként teremti elő. De munkahelyén nem rombol, gyújtogat, robbant, csak éppen szerinte az államnak el kell halnia, meg kell dönteni, el kell törölni. Ez egy csomó államellenes bűncselekményt kimeríthetne, amennyiben komolyan vennék.

Vagy hasonló furcsa helyzetbe kerülhet egy meggyőződéses kommunista, aki egy nagy multinak dolgozik, mert amíg eljön az osztály nélküli társadalom, addig is élni kell valamiből. Ellátja munkaköri kötelességeit, szabadidejében meg marxista-leninista blogot szerkeszt. És?

Lehet persze gondolatrendőrséget játszani, csak ez minden jóérzésű emberben az üldözött iránt fog szimpátiát kiváltani, akkor is, ha a holokausztról vagy anarchizmusról, rasszikról, vallásról, bevándorlásról vallott nézeteivel nem értenek egyet.

A holokauszt ma egy dogma. Vallási révületben mantrázzák a tételeit a felkent megmondóemberek, ellenvéleménynek, bizonyítékoknak, kérdéseknek nincs helye. Tudományos területről rég kilépett ez a témakör, bőven elcsúszott már vallásos, szektás irányba. Erre utal az üldöztetés is azok ellen, akik alternatív módon szemlélik a történelmet.

Hinni kell, amit előírnak, hitedet nyilvánosan meg kell vallani mindenféle holokauszt emléknapokon (szerencsére lassan jut belőle minden hónapra) ellenkező esetben máglyára kerülsz, elbocsátanak, eltiltanak egy életre a pályádtól, hivatásodtól, megtörik a gerincedet és ezt mind a nyilvánosság előtt teszik, hogy okuljon belőle a többi alávetett, alember, moslékzabáló.

Tisztára olyan ez, mint a sztálinista észak-korea rendszere. Aki nem tapsol elég hangosan egy ünnepségen, azt légvédelmi ágyúval lövik cafatokra.

Gyomorforgató."

 

Védd magad magyar nemzet mert más nem véd meg, azért kell a határőrizet meg a kerítés is. A liberálisok...
6/18/2015 4:22:15 AM

Védd magad magyar nemzet mert más nem véd meg, azért kell a határőrizet meg a kerítés is. A liberálisok nem a nemzet részei hanem ellenségei, mindenben ezt bizonyítják nap mint nap.

http://bircahang.org/aztan/

 

Liberalizmus = halál. Peremegzisztencia, teljes kiszolgáltatottság és elnyomatás a 99% számára. http...
6/17/2015 5:06:51 AM

Liberalizmus = halál. Peremegzisztencia, teljes kiszolgáltatottság és elnyomatás a 99% számára.

http://hu.metapedia.org/wiki/Liberalizmus#A_gyakorlatban

 

Az idegen szép! Ja. Főleg a saját hazájában. De nem akkor ha ránk ront hogy megöljön, kifosszon és egyebek...
6/17/2015 4:39:10 AM

Az idegen szép! Ja. Főleg a saját hazájában. De nem akkor ha ránk ront hogy megöljön, kifosszon és egyebek. Csak multi de kultúrájuk nincs, azt elhagyták útközben. Úgy néz ki ez a valóság, azok az ökrök a liberális oldalon szintén tudják, nem mennének ők se pl Párizs bevándorlógettóiba csak úgy sétálgatni. Akkor nekünk miért hazudnak mondjuk a hvg-s vagy atv-s képmutató férgek?

Bevándorlók késeltek halálra egy lengyel kamionsofőrt

http://nemzetiarcvonal.net/2015/06/16/bevandorlok-keseltek-halalra-egy-lengyel-kamionsofort/

A franciaországi Calaisben, a belga határtól 50 km-re fosztogató hordák jelentek meg. Rátámadnak az autósokra és kamionosokra, megpróbálják kirabolni a gépjárművek utasait. Szó szerint elszabadult a pokol.

Kannibálok támadása az európai térségben

A rendőrség mindent megtesz, hogy uralni tudja a terrorisztikus állapotokat. Kamionsofőrök közösségi oldalára került fel a hír, hogy egy lengyel kamion vezetőjét halálra késelték az állatias brutalitásukról ismeretes lények. A bejegyzést azóta törölték, nehogy túl sok emberhez eljusson a szörnyűség híre. A liberális média és az azt ellenőrző cenzúra minden erőfeszítésével azon van, hogy a bevándorlók által elkövetett gaztettek rejtve maradjanak.

Egy kamionos így ír az eldurvult helyzetről: "Tankoláskor próbálnak feljutni az autóra. Lesből elvágják a torkodat s elszaladnak. A helyzet katasztrófa közeli."

Rioting migrants yesterday- Calais to Dover port

https://www.youtube.com/watch?v=syyl0gfNDRE

illegal immigrants entering the UK etc via lorries Clandestines. Calais

https://www.youtube.com/watch?v=ieo_Cz1NmNw

A lengyel sofőrt akkor késelték halálra, amikor megállt egy műszaki hiba miatt, cigarettát kértek tőle és vigyorogva szurkálták össze. A liberális fertő pedig tovább asszisztál a gyilkosságokhoz!

Ári Anna – NemzetiArcvonal.net

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions