width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 22.

2015. július 22., szerda

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Fölösleges levélféle rögeszmés idegenrajongókhoz Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben...
7/21/2015 4:05:11 PM

Fölösleges levélféle rögeszmés idegenrajongókhoz

Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni.

Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló idegenek érdekében. Akik naponta ezrével osonnak át a trianoni határon. Vannak köztük menekültek, szerencsevadászok és magukat menekülteknek álcázó terroristák egyaránt. Sokuk megsemmisíti iratait, nehogy azonosítható legyen. Tényleg így tesz egy üldözött, aki könyörületet, segítséget remél? A választ ti is tudjátok. Akinek nincs takargatnivalója, aki becsületes szándékkal érkezik, az nyíltan kér segítséget. Arról nem beszélve, hogy aki valóban az életéért menekül, az megkönnyebbülten megáll az első olyan országban, ahol nem dúl véres háború. Az idegenáradat útvonalán nem Magyarország az első ilyen ország.

De ezt is pontosan tudjátok.

A valóság azonban sohasem érdekelt titeket. Helyette – ki elmeorvosért kiáltó rögeszméitől hajtva, ki megfeketedett magyargyűlölettől fűtve – mindent megtesztek azért, hogy a magyarságnak, Magyarországnak ártsatok.

Ezért akarjátok megtagadni tőlünk az önvédelem alapvető jogát. Ezért hörögtök, vicsorogtok, visítoztok eszelősen belpesti komfortzónátokból most épp az idegenáradat megállítása ellen. Hogy hogyan élnek, mit éreznek, mit gondolnak a végek rettegésben élő magyarjai, akikre „Allah akbár!" csatakiáltással ront rá az idegen csőcselék, titeket ugyanúgy nem érdekel, ahogy a cigányügyben sem voltatok soha kíváncsiak a valóságra.
Ezért nincsenek illúzióim veletek kapcsolatban. Mégis felhívom a figyelmeteket valamire.

Naponta ezrével áradnak az idegenek Magyarországra. A pontos adatok megtekinthetők a rendőrség honlapján.

Átlagoljatok, és szorozzátok be háromszázhatvanöttel. Segítek: ennyi nap van egy esztendőben.

Ha megvan az eredmény, kezdjétek el végiggondolni, hogy ilyen mennyiségű Allah akbár-t ordító ember vajon mit gondol kedvenc témáitokról: a szivárványos „nászról" vagy épp a holokauszt-centrikus világnézetről!

Ha ez is megvan, akkor ideje, hogy elkezdjétek kihúzni a fejeteket a seggetekből, ahová még mélyebbre dugtátok 2004-ben, amikor a magatokfajta idióták magyarok milliói ellen uszítottak!

Ágoston Balázs

http://jobbegyenes.blog.hu/2015/07/19/folosleges_levelfele_rogeszmes_idegenrajongokhoz

 

Álcivilék Pécsett, Debrecenben, Budapesten vagy akárhol máshol "segítik" az irataikat szándékosan "elvesztő...
7/21/2015 4:03:58 PM

Álcivilék Pécsett, Debrecenben, Budapesten vagy akárhol máshol "segítik" az irataikat szándékosan "elvesztő" személyazonosságtalan, illegűális határátlépő népvándorokat, bizony hazaárulást követnek el. Önként és dalolva, azokat etetik akik aztán a nyakunkra teszik a kést. Szó szerint! Isis, boko haram! Buta balliberált barmok. Lakásuknak is minek zárható ajtó, kertjüknek se kell kerítés a sötét ballibeknek, személy szerint?

Családostól jönnek? Ezek is idegenek fognak maradni, kerülnek ki majd közülük felnőve a fehérgyűlölő, Európát elfoglaló, minket kiirtó vagy leigázó harcosok és gyilkosok. Az eddigi különféle iszlámállamos merényletek elkövetői közt 2-3-4 generációs bevándoroltak is voltak, ennyit a nem létező integrációról. A Római Birodalom se tudta integrálni a barbárokat, eleve azok nem tolerálták a birodalmat magát. :P

Amúgy nem a muszlimokról szól, most látom Törökországban is robbantott, gyilkolt az IÁ.

http://1.bp.blogspot.com/-Dt34sXqMA_s/Va6sD42p3AI/AAAAAAAABT0/kfjx3kJtHLI/s1600/10329081_930380477022086_5043164565723590384_n-770990.jpg

"Jó a magyar, itt marad" - A magyarok etetik, itatják és még ki is okosítják a bevándorlókat (Helyszíni riport a déli határszélről II/1. rész + fotók)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85133

"Jó a magyar, itt marad" - (Helyszíni riport a déli határszélről II/2. rész + fotók)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85167

A liberalizmus segíti az ISIS útját Európába

http://kitartas.net/2015/07/15/a-liberalizmus-segiti-az-isis-utjat-europaba

"Amit őseink az életükkel fizetve védtek meg, ma csak átsétálnak ugyanott. Persze le kell szögeznünk, hogy ha nem az ISIS harcosai jönnének a migránsok között, azok önmagukban is veszélyt jelentenek az európai fajra - mert a valóság az, hogy az emberi rasszok között nem csak fizikális, de pszichikai, morális különbségek is léteznek. Mi hungaristák, nem a fajgyűlölet, hanem a fajvédelem szellemében mondjuk e sorokat. Hiszen ha az ember a családját gyilkosság szándékával megtámadó idegent arányos fellépéssel elhárítja, mi vezérli? Az idegen elleni gyűlölet, vagy a családja iránti szeretet? Egyértelmű, hogy a családja védelmében cselekszik. A nemzet viszont családok sokasága, így ha családunkért igazságos harcolni, akkor nemzetünkért, de fajunkért is az. És most van a gyökérvesztett Európa, mely nemhogy megvédeni nem képes családját, de ki is szolgáltatja családtagjait olyan veszélyeknek, mint az Iszlám Állam térnyerése, az erőszakos bűncselekmények (nemi erőszakkal az élen), zavargások és a demokratikus rendszereknek "hála" nem-európai választópolgárok millióinak akarata. Ezekben a rendszerekben így erőszakos mivoltukhoz és drasztikusan növekvő létszámukhoz mérten és a demokrácia működése alapján - megfűszerezve a fehérek csökkenő lélekszámával - a szó szoros értelmében kiszorítanak minket az afrikai és közel-keleti migránsok. Ráadásul ezek nem egyszerű bevándorlók, hanem népvándorlók. És ezek között a népvándorló tömegek között ott özönlenek az Iszlám Állam harcosai, a liberális államok meg tétlenül végignézik a folyamatot. Ha a tényeket nézzük, nem olyan fényes jövőkép, nemde?"

Bayer Zsolt: Három hír

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_harom_hir

Atyaúristen! Nem lennék meglepve, ha heteken belül kiderülne, hogy Angela Merkel gyerekkorában náci karlendítéssel üdvözölte a halárust. Vagy az apja náci tiszt volt. De ez legyen majd az ő problémája.Az első: „Menekültek ellen tüntettek Olaszországban".

Egy olasz kistelepülés, Quinto di Treviso lakói kivonultak egy épület elé, amelybe az önkormányzat menekült családokat akart betelepíteni. Sátrakat vertek fel és közölték, addig nem mennek haza, ameddig a menekülteket nem viszik el onnan. A televíziós beszámolók szerint az egyik tüntető ifjú hölgy ezt mondta: Egy éve munkanélküli vagyok. Egy éve nem kerestem egy vasat sem. Ezek meg napi harmincöt eurót kapnak. Hát jól van ez így? Remek kérdés. Ismételjük meg magunk elé dünnyögve: Jól van ez így?

Mialatt Quinto di Treviso lakói imigyen tüntettek a bevándorlók ellen, addig Rómában a tüntetők egy menekülteket szállító buszt vettek körül, illetve azt az épületet is körbevették, ahová a menekülteket be akarták költöztetni. A rohamrendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és hamarosan összecsapás lett a dologból. A rendőrök könnygázzal oszlatták a tömeget (nem a bevándorlókat, hanem a tüntetőket!). A lapok beszámolóiban kötelező jelleggel odaírták a cikkek végére, hogy a menekülteket szállító buszt feltartóztató tüntetők között „szélsőjobboldali aktivisták" is voltak.

Hát persze, hogy voltak. „Szélsőjobboldali aktivisták" nélkül manapság már semmit sem lehet csinálni, csak verejtéket törölgetni szegény, megfáradt bevándorlók homlokáról…

A második hír Bajorországból érkezett. „Menekültszállást gyújtottak fel Bajorországban" – így szól. Egy Ingolstadthoz közeli faluban, bizonyos Windenben akartak elszállásolni 125 menekültet egy használaton kívüli diszkóban. Ám a helyiek inkább felgyújtották. És ezek a helyiek – nyilván szélsőjobboldali aktivisták – már tavasszal tüntettek a bevándorlók ellen.

Ingolstadt amúgy Bajorország ötödik legnagyobb városa, és nem mellesleg itt van az Audi-gyár. Kőgazdag vidék ez, nem holmi lepukkant kóceráj az egykori NDK-ból. Aztán mégis…

Ugyan vajon mi lehet ennek az oka?

A harmadik hír egyenesen a német belügyminiszter szájából való. Thomas de Maiziere német szövetségi belügyminiszter nyilatkozatot adott a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak, amelyben többek között kifejtette: „Magyarországnak meg kell védenie a külső schengeni határt".

Nahát! Micsoda eretnek gondolat! De a belügyminiszter úr nem állt meg ennél az egy mondatnál, tovább is ment, egészen elmerülve az eretnekség fertelmes, már-már illiberális bűnében. Idézzük őt a Mandiner.hu beszámolója alapján:

„Magyarország azonban olyan állam, amelynek schengeni külső határa van, és mi azt igényeljük, hogy az ilyen országok biztosítsák külső határukat" – mondta a német belügyminiszter. „Ezenfelül Magyarországra súlyos teher nehezedik, az utóbbi hónapokban ott tízezrével vettek fel és regisztráltak menedékkérőket" – mondta Thomas de Maiziere.

A német menekültügyi helyzettel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy „elfogadhatatlan és Európára nézve szégyen", hogy a Németországba érkező menedékkérők több mint negyven százaléka a Balkánról származik. Ezt az arányt „drasztikusan csökkenteni kell", és ha már sikerült volna, akkor „egészen más hangulat" lenne az országban – mondta a miniszter a FAZ-nak. Hangsúlyozta: „teljesen érthető", hogy Németországban az emberek „kritikus kérdéseket" tesznek fel, hiszen azt hallják, hogy válságövezetekből érkező menekültekről van szó, és közben szinte minden második Szerbiából, Koszovóból vagy Albániából jön. Ez a jelenség „értetlenséget" vált ki – mondta Thomas de Maiziere a konzervatív lapnak.

Thomas de Maiziere belügyminiszter úr és a német nép értetlenségét meglovagolva emlékeztetett a múltkori magyarországi esetre, amikor a debreceni befogadóállomásról kitörő iszlám csorda flaszterrel és botokkal hajigálta az arra járók autóit, és Allah akbart üvöltözött. A „konfliktust" az váltotta ki, hogy egy mobiltelefonok adásvételére szakosodott török menekült összeveszett valakivel, és földre dobta annak Koránját. Ezt a halálos sértést pedig meg akarták torolni rajta, méghozzá úgy, hogy megölik, ugyanis azokban a körökben ez a természetes. Földre hulló Koránért halál jár. És a csorda azon háborodott föl, hogy a magyar rendőrök a törököt védték.

Ugye, kissé nehéznek tűnik az együttélés ezekkel? És egy jámbor kérdés: mit keres a debreceni befogadóállomáson egy török?

No de hagyjuk is, erre úgysem fogunk értelmes választ kapni odaátról.

Térjünk inkább vissza Németországba, a Frankfurter Allgemeine Zeitunghoz. Nevezett lap ugyanis a belügyminiszteri interjú mellett egy véleménycikket is közöl a bevándorlás kérdéséről. Ismét a Mandiner.hu beszámolóját idézzük:

„A Frankfurter Allgemeine Zeitung az ideiglenes műszaki határzárral kapcsolatban kommentárt is közölt szombati számában. A Menekülés és dölyfösség című kommentárban a szerző, Jasper von Altenbockum kiemelte, hogy az európai menekültügyi politikáról folytatott vitával ismét megjelent az a Kelet–Nyugat-konfliktus, amely már az Európai Unió bővítésének folyamatát is kísérte. A Nyugat azt mondja, hogy a Kelet még nem eléggé fejlett, ezért »meg kell nevelni, hogy fel tudjon kapaszkodni a multikulturális idők magaslataira«. Ebben a vonatkozásban Magyarország és a balti államok ugyanúgy jártak, mint a keletnémetek, hiszen azt feltételezik róluk, hogy »lelkületük idegenellenes, és ezt ki kell űzni belőlük«. Arról azonban a Nyugat nem vesz tudomást, hogy olyan országokról van szó, amelyekben az idegen uralom vagy a szisztematikus oroszosítás miatt Nyugaton ismeretlen félelmek keletkeztek, és a balti államok esetében arról is megfeledkezik, hogy ezek az országok az orosz lakosságuk integrációjával előrébb tartanak, mint egynémely nyugati országban a külföldiek integrációjával. Ezért a Nyugatnak nincs alapja a fennhéjázó, dölyfös viszonyulásra – fejtette ki a FAZ szerzője. Ugyanez érvényes a határkerítések építésére adott reakciókra is – tette hozzá. Kiemelte: a kerítés ugyan »nem jó ötlet, de van valakinek jobb ötlete?« »Könnyű mondani, hogy inkább a migráció kiváltó okai ellen kell küzdeni«, de »mindenki tudja, hogy ebből egyhamar nem lesz semmi« – írta Jasper von Altenbockum."

Hát így. És ne felejtsük el egy pillanatra sem, hogy a „multikulturális idők magaslatairól" Angela Merkel kancellár már évekkel ezelőtt kijelentette: „A multikulturalizmusnak vége". S a német kancellár asszony tegnapelőtt egy interjúban azt is kijelentette, hogy szerinte a házasság egy „férfi és egy nő együttélését jelenti".

Atyaúristen! Nem lennék meglepve, ha heteken belül kiderülne, hogy Angela Merkel gyerekkorában náci karlendítéssel üdvözölte a halárust. Vagy az apja náci tiszt volt. De ez legyen majd az ő problémája.

Mi annyit jegyezzünk meg az egészből: a Nyugat még túl idióta ahhoz, hogy alá tudjon szállni az antimultikulturális idők mélységeibe.

De meg fogja tanulni. Különben el fog pusztulni.

Bayer Zsolt - http://magyarhirlap.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions