width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2010. febr. 16.

2010. február 16., kedd

Szövegkörnyezetéből kiragadva

Szövegkörnyezetéből kiragadva

A zsidómédia szokása : célja az elriasztás, ez által a lejáratás. Nem kedvelem kövér Lacát, de a 2002-es köteles szocilibsi médiahiszti is jó példa erre.

Vágó Sebestyén nem mondott ilyet, csak az ATV hazudott szokás szerint.

Ezt innentől  viszont én állítom :  van bizonyítékom, egy korabeli dokumentum, arra vonatkozólag, hogy kommunisták lőttek a csendőrökre, és ezek után lőtték le őket. Csak őket. Most is lelövik azt, aki rendőrökre lövöldözik. Az egész világon mindenhol.

”a tömeg részéről revolverlövés és tégladarabok estek a járőr elé”

A tömegből LŐTTEK a csendőrökre!

"A tatabányai csendőr karhatalmi parancsnokság jelentése alapján jelentem, hogy folyó hó 6-án Tatabányán mintegy 200-250 főnyi bányamunkás dorongokkal és tégladarabokakl felfegyverkezve a bányaigazgatóság elé vonult, a kijáratokat elállva követelte a csendőrség által letartóztatott kommunisták kiadását, az igazgatóságot az életbiztonságot veszélyeztető fenyegetésekkel illetőket a helyszínen megjelent csendőrjárőr szétoszlásra szólította fel. A tömeg a járőrrel szembehelyezkedett, a tömeg részéről revolverlövés és tégladarabok estek a járőr elé, a járőr erre a tüzelést megnyitotta, mamelynek következtében 4 munkás azonnal meghalt, 2 könnyebben, 26 nehezebben megsebesült, a csendőrség részéről 1 ember megsebesült, megerősítésről intézkedések megtétettek."

Tatabánya, 1919. szeptember 7.

Kommunista csőcselék, azt kapták, amit érdemeltek. Mikor az ország éppen hogy kiheverte a zsidó Kun Béla és bandájának bolsevista ámokfutását.

Michl Miklósról is hazudott az ATV :

“polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet ”

Ez is hazugság. De azért nézzük csak. Miért is? Mert már a népnek nincs hova hátrálnia, annyira nincsenek tartalékaik! Ez alatt a 8 év alatt lepusztult itt minden! Ő erre gondolt! Lófaszt akar polgárháborút! Már megint szövegkörnyezetből kiragadott mondatokkal manipulálnak a zsidók!

A fél országot végigakasztó, végiglincselő vörösök ellen anno 1919 után kellett is háborúzni, nagyon is helyénvaló volt a fehérterrornak hazudott igazságtétel.

“Február 8-án Vérterssomlón osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. A szokásos jobbikos körök után – „cigánybűnözés”, a politikusbűnözők elszámoltatása – a jelölt a hallgatóság kérdéseire is válaszolt. Mint kiderült, Michl szerint polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet."

Ő  NEM AKARJA EZT, CSAK MEGÁLLAPÍT EGY TÉNYT, AMI A MOSTANI KÖZHANGULATBÓL LÁTÓ EMBERNEK MÁR ELEVE NYILVÁNVALÓ

Úgy állítják be, mintha ő kifejezetten azt akarná, hogy a politikai elit még egyszer elárulja a népet

Ez benne a hazugság!