width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. szept. 6.

2015. szeptember 6., vasárnap

A rövidebb út, a biztonságos országok. Persze hazug csürhe, nem is onnét jönnek csak mióta idióta merkelkanca azt mondta minden szírt befogadnak mindegyik annak mondja magát. És lesz még Európában faji ÉS vallás háború, akár évtizedeken keresztük. Élhetünk majd folyamatos háborúban mi is, mert a háború, az iszlám állam ezekkel idejön. Köszönjük liberálisok, zöldek baloldaliak, egy szóval leírva : ZSIDÓK! Nagyon meg fogjuk köszönni több gondotok az életben nem lesz!

A rövidebb út, a biztonságos országok. Persze hazug csürhe, nem is onnét jönnek csak mióta idióta merkelkanca azt mondta minden szírt befogadnak mindegyik annak mondja magát. És lesz még Európában faji ÉS vallás háború, akár évtizedeken keresztük. Élhetünk majd folyamatos háborúban mi is, mert a háború, az iszlám állam ezekkel idejön. Köszönjük liberálisok, zöldek baloldaliak, egy szóval leírva : ZSIDÓK! Nagyon meg fogjuk köszönni több gondotok az életben nem lesz!

Lovas István: Levél Ban Ki Mun ENSZ főtitkárnak
Tárgy: A menekültügy megoldásáért

http://magyarhirlap.hu/cikk/34134/Level_Ban_Ki_Mun_ENSZ_fotitkarnak

Heinz Pazel, az AI osztrák szervezetének feje ki is jelentette, hogy a traiskircheni állapotok „szégyenletesek"…

Tisztelt Főtitkár Úr!

Ritkán adódik, hogy nem szóvivője útján, hanem személyesen nyilatkozik. Pénteken ez történt, miután elmondta, szíve szakadt, és rémülettel töltötte el az ausztriai Parndorfnál egy teherautóban talált hetvenegy szíriai és félezer, a tengeren odavesző, szintén főként szíriai menekült legutóbbi, fulladásos halála.

A világszervezet első embereként sürgette a kormányokat, legyenek sokkal megértőbbek és emberségesebbek a menekülőkkel. Akik, mint mondta, a háborúk, a politikai bizonytalanság, elnyomás és a közbiztonság hiánya miatt hagyják el otthonukat, jobb jövőt keresve maguknak.

Az elsődleges cél az életek megmentése legyen, tette hozzá, és kérte, adjanak humanitárius segélyt a menekülteknek. Majd ismét arra hívta fel a „világ valamennyi kormányát", hogy biztonságos és törvényes folyosókat biztosítson nekik, viselkedjen részvéttel, és közben tartsa magát nemzetközi kötelezettségeihez. Végül kilátásba helyezte, hogy szeptember 30-án, az ENSZ közgyűlése idején e „globális aggodalmak" ügyében külön konferenciát szervez.

Első ránézésre nyilatkozata igazán megható és emberséges. Olyan, mint amilyet a világon élő milliárdok elvárnak egy világszervezet vezetőjétől. Második, alaposabb ránézésre azonban ennek pontosan az ellenkezőjét fedeztem fel a nyilatkozatában.

Ugyanis abban nem volt szó olyan kézenfekvő megoldásról, amely hatalmas mértékben hozzájárulhatna a menekültkérdés és az azt magába foglaló népvándorlás orvoslásához. Ami megdöbbentő, hiszen az ön pozíciója kifejezetten alkalmas arra, hogy ilyen megoldás keresztülvitelét hathatósan elősegítse.

E megoldásról soha nem esik szó nem csak a nagyhatalmak vezetői körében, beleértve az Európát még több menekült befogadására biztató Barack Obama amerikai elnököt is. Angela Merkel német kancellár esetében pedig előfordulhat, hogy saját országának teljes megnyitásával a szíriai menekültek előtt nem csak újraválasztását teszi lehetetlenné, de Németországot is a felismerhetetlenségig megváltoztatja.

Erről a kiútról egyetlen újságíró nem tesz fel kérdést sem az említett vezetőknek, sem – többek között – Federica Mogherininek, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai vezetőjének.

Holott a megoldás olyan kézenfekvő.

Ön kiemelte, hogy Szíriából menekülnek a legtöbben. Az onnan menekültek legtöbbje muzulmán arab. Miért nem szólítja fel Ön vagy bárki más a világ legfontosabb vezetői közül a Közel-Kelet olajban és földgázban dúskáló államait, Szaúd-Arábiát, Bahreint, Katart, Bruneit, Kuvaitot, az Egyesült Arab Emírségeket (így Dubajt) vagy Ománt, hogy nyissa meg határait a menekültek előtt? Hiszen az említett országokban nem lennének beilleszkedési problémáik sem, nem is szólva a földrajzi közelség hallatlan előnyeiről.

Damaszkusz és Stockholm között a távolság négyezer-nyolcszáz kilométer. A szír főváros és például a szaúd-arábiai Tabuk között viszont mindössze ezerötszáz, az afganisztáni Kandahartól Kuvaitig kétezer-háromszáz kilométer. Berlinig Budapesten át – azaz a legrövidebb úton – csaknem a háromszorosa, hatezer-ötszáz.

Miért kell a közel-keleti menekültek elől elzárkózó országok helyett velük tovább terhelni a náluk jóval szegényebb Libanont, Jordániát vagy akár Törökországot, ahol eddig összesen három és fél millió szíriai talált menedékre? Akkor, amikor Libanon és Jordánia palesztin menekültek millióinak ad otthont az 1948-as Nakba (katasztrófa) óta? Arról a Jordániáról, Libanonról és Törökországról van szó, ahol az egy főre jutó GDP tizenegy-, tizennyolc- és tizenkilencezer dollár, szemben például a katari száznegyvenháromezer, a brunei hetvenhétezer vagy a kuvaiti hetvenegyezer dolláros egy főre jutó bruttó nemzeti jövedelemmel. Vagy akár az egyaránt negyvenötezer dollár értékű svéd vagy német, egy főre jutó GDP-vel.

Ön, Főtitkár Úr, tényleg azt akarja, hogy azt az Európát, amelyet Európának ismerünk, a felismerhetetlenségig megváltoztassák és feldúlják? Ön azt hiszi, ki lehet alakítani „európai" megoldást a menekültek fogadására akkor, amikor a kontinensünkön falakat építenek, Lengyelország és Szlovákia bejelenti, csak keresztény menekülteket fogad be, a szerbek azzal trükköznek, hogy hozzánk, Magyarországra lökik át a migránsokat a közelebbi Horvátország helyett, míg Nagy-Britannia, Magyarország és még nem egy EU-tagország kormánya elutasítja a Brüsszel által meghatározott befogadási kvótákat? Hogy míg Németország a menekültstátust kérők negyven, addig Franciaország nyolc, Nagy-Britannia négy százalékát fogadja be? Hogy az egyik európai uniós bíróság hol Görögországot, hol Magyarországot, hol mindkettőt mondja ki – minden ténnyel szembemenve – „nem biztonságos" országnak, miközben a magyar kormány még azt is megteszi, hogy a német és az osztrák rendőrséggel együtt „nem biztonságos" hazánkban löki ki még az osztrák határ elérése előtt a nyugat felé vonatozó migránsokat? Vagy az uniós előírásoknak eleget téve regisztrálja őket olyan buzgósággal az azonnali továbbengedés helyett, amelyen a görög hatóságok csak nevetnének?

Magyarországon már-már elviselhetetlenné válik a migráció okozta helyzet. Kérem, vessen egy pillantást a bécsi, a berlini és aztán a budapesti pályaudvarokra, hogy lássa, hol nincsenek, és hol vannak menekültek, sőt menekülttáborok! Nézze meg, hogy mennyire erőnkön fölül teljesítünk a hozzánk áramló menekültekkel, ami nyilvánvalóvá válik, ha összehasonlítja például a bicskei menekülttábort a traiskirchenivel, amely utóbbit a londoni az AI, azaz az Amnesty International, a világ legnagyobb emberjogi szervezete a napokban bírálta. Ausztria legnagyobb, a Bécs melletti Traiskirchenben található menekülttáborban az AI „embertelen" állapotokat kifogásolt. Ott ezerötszázan alszanak a szabad ég alatt. Heinz Pazel, az AI osztrák szervezetének feje ki is jelentette, hogy a traiskircheni állapotok „szégyenletesek, főként egy olyan gazdag országban, mint Ausztria".

Főtitkár Úr! Arra kérem tehát, szedje össze a bátorságát, bármennyire is annak az Egyesült Államoknak a rendíthetetlen barátja és támogatója, amelynek stratégiai partnerei a felsorolt, szupergazdag muzulmán arab országok. Szólítsa fel őket egyenként, ha már a világ valamennyi kormányához szólt: azonnal nyissák meg határaikat a muzulmán menekültek előtt!

E dúsgazdag országok vezetőit fel is hívhatja telefonon. Ha nincs meg a számuk, stábja készséggel áll rendelkezésére.

"A kurvára emberséges és rohadtul szolidáris Egyenlítő blog szerkesztője szerint pedig ez egy jó hír. Igen. Az, hogy leszakadt egy ember ujja. Jó hír." Osszátok, ha a balliberális bloggerek ujjainak számát sokalljátok. No ujjak, no balliberális szellemi szeméttermelés! Nem kell az nekik!

Osszátok, ha a balliberális bloggerek ujjainak számát sokalljátok. No ujjak, no balliberális szellemi szeméttermelés! Nem kell az nekik!

Ja és nyugodtan verje meg őket aki akarja, nem kár értük. Ünnep az a nap, amikor megszenvedik végre patkány nemzetellenes aljasságaik logikus következményét, elnyerik méltó jussukat e bacsó béla / somogyi béla díjas (mert pont olyan rohadtak, amúgy a róluk elnevezett utcákat se ártana átnevezni) antimagyar zsidrák seggarcok. El fog jönni az az idő.

Egy tévedés azért van a cikkben. József Attila egy álló vonat kocsijai közt kelt át, igaz szabálytalanul de az volt a rövidebb út - és viszont szintén szabálytalanul füttyjelzés nélkül elindították a szerelvényt. Nem öngyilkosság volt.

A sötét szemita barbár galiciai jöttmentek nem változtak, az 1919-es véres patkányköztársaságot levezénylő nemzetidegen népség ma is épp úgy közénk lövetne, és nem csak a futball szurkoló ultrákat gyűlölik hanem MINDEN magyar embert. Sőt minden gojt, a különféle illegális bevándorló arabokat csak eszköznek akarják felhasználni az európai nemzetállamok felszámolására.

Mivel az ellenség leállása nem várható, sőt a ballibernyákok egyre inkább megvesznek, folyamodni az erőszakhoz először éppen ők fognak. Hatalomra törnek, nem nekik dolgozik az idő és a világ politika alakulása se. Senki ne szégyellje megvédeni magát és családját + barátait adott helyzetben ezekkel szemben. Nincs az az eszköz vagy módszer. Annyira vagyunk "nácik" mint a történelemben bármely nép akik idegen hódítókkal szemben védték hazájukat, és igen, egyben életterüket is.

Szidják libsiék a kuruc féle oldalakat mert néha kikerülnek rájuk aztán részükről ugyanezt tapasztalhatjuk mi : karaktergyilkossági kísérletek és főleg folyamatos nácizás, hisztéria alapú lejáratókampányok, gondosan megszerkesztett fotó, videó, és idézet - hamisítványokkal dolgoznak.

Ha gyűlölöd a szurkolókat, nem liberális vagy, hanem egy seggfej

http://jobbegyenes.blog.hu/2015/09/05/ha_gyulolod_a_szurkolokat_nem_liberalis_vagy_hanem_egy_seggfej?token=c62e5e4ebdbde8d8ab9b7a0c56097569

Címkék: balhé szurkolók ultrák magyar-román

A szélsőbaloldali, korábban MSZP-közeli Egyenlítő blog sziklaszilárdan az emberség és a szolidaritás talaján áll. Borítóképük a török partoknál vízbe fulladt kisfiú angyalszárnyakkal. Civilizált, érző szívű, jó lelkű emberek - akik örülnek, hogy egy fiatal magyar srác elvesztette az ujjait.

Péntek este a Körúton az egyik ultrának felrobbant a kezében a füstgránát, amely a fiú több ujját is letépte. Nem, ő nem azok közé a kretének közé tartozott, akik petárdát dobtak a Keletinél a migránsok közé. Csak egy szurkoló volt, aki - mint sok milliónyi más szurkoló szerte a világon - szeret pirózni. Ami az ostoba (és a média által kellően dédelgetett) közhiedelemmel ellentétben másokra nem veszélyes. Legfeljebb, ha balul ütnek ki a dolgok, arra, aki használja.

Tegnap ez történt egy magyar sráccal, aki talán egy életen át viseli majd ennek a nyomát. A kurvára emberséges és rohadtul szolidáris Egyenlítő blog szerkesztője szerint pedig ez egy jó hír.

Igen. Az, hogy leszakadt egy ember ujja. Jó hír.

Egy beteg lelkű blogger epehányása talán nem is érne megy egy cikket. Ha nem osztotta volna meg 151 kretén, és nem lett több, mint 450 olyan szarházi, aki lájkolta. És, ha tegnap este nem árasztották volna el a Facebookot az szurkolókra tűzparancsot követelő, kivétel nélkül mindannyuk halálát kívánó tahó, proli mocskolódások. Jelentős részben éppen azok billentyűzetéből, akik amúgy mélységesen sajnálják a migránsokat, és fel vannak háborodva azon, ha valaki mocskolja, vagy fenyegeti őket. Ez utóbbiban teljesen igazuk is van. De egy könnyező szír menekült család, meg egy szomorú szemű pakisztáni kisfiú között azért mégis csak elég bizarrul fest az üzenőfalukon, hogy magyar emberek tízezreit irtanák ki. Mert szerintük primitívek, erőszakosak, és nácik.

Egyébként igen, voltak kinn tegnap primitív arcok, voltak erőszakosak, és voltak nácik is (És e csoportok sokszor nem is fedték egymást). Meg volt kinn sok ezer egyszerű szurkoló, akik csak jó hangulatban akartak megnézni egy számukra fontos meccset. Köztük százszámra nők és gyerekek is. És ők pontosan ugyanúgy megkapták az arcukba a könnygázt, mint azok, akik dobálták a rendőröket. És, aki szerint ez rendben van, mert "minek ment oda", meg "ezek állatok úgyis mind" - az nem baloldali, nem liberális, nem humanista - csak egy frusztrált seggfej, aki a migránsokat is csak azért szereti, mert így lehet gyűlölni az országnak azt a felét, akiik meg nem.

Azt hiszem, még sokáig a fülembe fog csengeni annak a srácnak a hangja, akinek egy jó fél órán keresztül sem sikerült teljesen kimosni a szeméből a könnygázt: "Én csak szurkoltam, miért kaptam ezt? Miért!?" - kérdezte újra, meg újra, én meg nem nagyon tudtam, mit mondani neki, csak azt, hogy "itt egy másik zsepi, ne dörzsöld, attól csak rosszabb". Nem vagyok benne biztos, hogy a szeme nem csak a gáztól volt könnyes.

Nehezen fogom elfelejteni azt az asztmás rohamot kapott srácot is, akit mi vittünk ki a könnygáz felhőből. A félelem és a pánik a szemében egy ideig még biztosan kísérteni fog.

Lehet, hogy nem vagyok eléggé ideológiailag képzett elvtárs, de azt, hogy "Ő is ember!" nem csak a menekültek fotói alá lehet odaírni - hanem az ő fényképük mellé is. Ez a kettő csak együtt működik, ha vagy-vagy, akkor megette a fene az egészet, akkor lehúzhatjuk Európát, az emberséget, meg a szolidaritást a WC-n.

Emberek vagyunk, nem vadak - szerette hinni szegény József Attila. Aztán egy ponton túl már nem bírta tovább hinni, és onnan már egyenes út vezetett a szárszói sínekre. Ha már mi sem hiszünk ebben, akkor együtt fekszünk a vonat elé. Libsik, balosok, jobbosok, ultrák és migránsok. Együtt vagyunk emberek - vagy együtt leszünk vadak. Válasszatok...

Balogh Gábor