width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008.09.26.

2008. szeptember 26., péntek

Reakciós irónia

Reakciós irónia

Reakció WP

Reakciós irónia

leave a comment »

Reakciós irónia

Scall Fast ScallFast

Scall Fast ScallFast

A reakciósok ne merjenek gyülekezni! Ha mernének, azt nem engedélyezzük, ha engedélyezzük, feloszlatjuk! Azt meg ne is próbálják elképzelni, milyen, ha nem engedélyezzük, ők meg mégis felvonulnak.

A reakciósok ne sírjanak, ha kapnak a pofájukba. Ez a minimum. Majd csinálunk neki jogszabályt, nem kell ugrálni. Különben is, minek mentek reakciósnak.

Reakciós országgyűlési képviselő ne hadonásszon az igazolványával, még meg talál sérülni. Úgyse jó az semmire. Az igazi spílernek minimum MEH-es belépője van, és kormánytagokkal brókerbizniszben utazik. A reakciósok ne hadonásszanak nemzeti jelképekkel sem. Nem kifizetődő.

Reakciós sajtótermék vagy pláne reakciós blog helyszíni tudósítója pedig ne is reméljen…

A reakciósok ne merjenek közösen imádkozni. Aki imádkozik, az klerikális, aki klerikális, az fasiszta, aki meg fasiszta, annak Nürnbergben a helye. Örüljenek, hogy nem ülnek szvsz.

A reakciósoknak nincsenek legális ünnepeik. Ami van, az vagy közös, vagy a miénk, pl. május 1. Ami a miénk, ahhoz a reakciósoknak semmi köze. Kivéve április 4-ét, és november 7-ét, amit valami véletlen folytán nem kell a reakciósoknak is megünnepelni, de ezt még újragondoljuk. Nagy Imre csak azért nem reakciós, mert most Brüsszellel cimbizünk. De ki tudja, mit hoz a jövő. Jó lesz figyelni, koszorúzunk-e még a 301-es parcellában, vagy már nem.

A reakciósok ne próbáljanak úgy munkát vállalni, hogy napközben Magyar Nemzetet olvasnak, Magyar Hírlapot olvasnak, vagy nem otthon nézik a Hír tv-t! Az ambiciózus munkatársak nem olvasnak szennylapokat.

A reakciósok ne pofázzanak sokat telefonon, mert le lesznek hallgatva. Most még annál is gyorsabban. Igen, a reakciós országgyűlési képviselők is.

A reakciósok szervezetei (Gyógyszerészkamara, Orvosi Kamara, Liga Szakszervezetek, Magosz, stb.) ne hőbörögjenek, mert népnyúzóként bekerülnek az újságba. A reakciós traktorosok is otthon traktorozzanak. Budapesten csak kamionok, a meleg felvonulók, a Kendermag Egyesület, Bush elnök, Móse Kacav, és más áthaladó külföldi delegációk béníthatják meg napokra a közlekedést.

A reakción tettenért reakciósok ne apelláljanak a jogaikra. A reakciósoknak nincsenek jogai. Különösen nem a rendőrkapitányságon, a BV-intézetben, vagy a kórházban.

A rendszerrel csak a reakciósnak van baja. Mindenki más dolgozik. A Miniszterelnök Kúr is. Értelmező rendelkezések: Aki nem ért egyet Pártunk nagyívű reformjaival, vagy azok irányával, a gázáremeléssel, a bércsökkentéssel, az inflációval, a nyugdíjkorhatár-emeléssel, a fizetős felsőoktatással és egészségüggyel, az hőbörög. Aki hőbörög, az a reakciós. Népnyúzó: pofázó reakciós, akiről hamarosan valami nagyon csúnya dolog fog kiderülni a sajtóban.

Written by reakcio

September 26, 2008 at 10:42 pm