width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. okt. 6.

2008. október 6., hétfő

Egy normális világban

Egy normális világban

Ha nem történik meg Magyarországon a "társadalmi önszerveződés", vagyis nem lesz társadalom Magyarországon, akkor az, ami 2006-ban volt a választásoktól kezdve, bármikor megismétlődhet.

Egy normális világban a társadalom közösségekből tevődik össze, lépcsőzetesen, a közösségek hoznak létre nagyobb intézményeket, és végül a szokás szüli a jogot. Ilyenkor az ember egy közösségben van, és annak a védelmét élvezi. Ilyenkor a központi hatalom igen korlátozott, mert az erő a társadalomban van.

Ehhez képest itthon a társadalom teljesen atomizált. Csak egyének vannak, akik egyedül állnak szemben a Központi Hatalommal, ami így óriásnak tűnik. És tömegbe verődve lehetnek csak együtt. Pontosan ezért járnak tüntetni sokan. A közösségi élményért, az összetartopzás érzéséért. És ez JÓ, mert ez az attitűdjük a mindennapokban is meg fog maradni!

A kádár rendszerben a közös tulajdon a senki földje volt, és az a szemlélet ma sem alakult ki, hogy a közös az enyém is, tehát felelősséggel kell iránta viseltetnem - nem is szólva arról, hogy ugye aki a közösből lop, az tőlem is lop. Ma az emberek túlnyomó többsége úgy gondolkodik, hogy a hatalmon levők uralkodnak, és mi valami alattvaló-félék vagyunk, nincs beleszólásunk, és nem is lehet. Ezért nem háborodnak fel sokan, ha a kormány szembe megy a néppel, mert azt hiszik, hogy az a természetes.

De hol az ellenzék? Sehol, mert a parlamenti ellenzéket ugyanaz az érdekszövetség tartja fenn, mint a most már egyes számban említhető kormánypártot. (koala bomlás)

Azt kell figyelembe venni,hogy mit nem tett,hol volt eddig?

Ők talán nem itt éltek le ellenzékben tizenkét évet?(három kormányzati ciklust)

Az ellenzék jófiú módjára egy ciklust vitt végig, majd háromszori négy évet élt meg úgy, hogy elejénte csak hagyta, aztán újabb hosszú évekig meg tétlenül nézte mindazt, amit ez ellen az ország ellen tettek!

A hazaárulás komoly fogalom ám vonatkozik nemcsak helytelen (nemzetellenes) cselekvésre, hanem a tartós cselekvésképtelenségre is!

Valahol olvastam az élet univerzalizmusról, azzal nagyon nem értek egyet, hogy a cionista-neolib hatalom majd csak úgy összeomlik magától. Egy frászt, sőt még tovább meg fog szilárdulni, pl. kiépül a totális megfigyelés hálózata, és az ehhez szükséges jogi háttér is életbe fog lépni.

A hatalom nem egy pattanás, ami majd magától elmúlik.

Azt el kell venni! Olyankor főleg, amikor a választójoggal visszaél tartósan egy párt. Mindig nyerni tudnak csalással, mindig meg tudják venni az általuk elszegényített emberek (elsősorban a cigányok) szavazatait.

A hatalom küzdelem árán cserél gazdát, azt önként nem adta át még senki. Ha látszólag önként távoztak mégis a hatalomból, akkor is volt háttéralku.

Schröder például beülhetett a Gazprom igazgatói székébe, Leonid Kucsma-t nem vonták felelősségre semmiért sem, és a gazdasági érdekeltségeit is békén hagyták, és így tovább.

Amikor egy párt hosszú - hosszú éveken át a saját népe ellen kormányoz, ott az ellenzék nem a tárgyalóasztal mögül figyeli az eseményeket, és főként nem példálózik vagy hivatkozik demokratikus jogi formulákra, hanem cselekszik és átveszi az irányítást, ehhez bármilyen eszközt igénybe vehet, akár polgári áldozatok árán, a modern forradalmak minden eszköze is megengedett.

Az is nyilvánvaló, hogy soha sem volt jogszerű forradalom, valamint az 56-os események idején is volt alkotmányos rend. A mai alkotmánnyal vagyis inkább tákolmánnyal pedig pont az a baj, hogy KEVÉS. A hazaárulásra, mint keményen szankcionálandó tettre, csak utal, de szó szerint nincs benne, például.

Simán hozzá lehetne írni még vagy úgy legalább 5-6 oldalt, és ennek a megfogalmazásához nem is kéne jogi diploma, csak józan paraszti ész.

A cselekvésképtelenség nem magyarázható holmi választói jogokkal , vagy demokratikus eszmékkel.

Ez csupán addig létezhet, amíg a másik irányító erő is következetesen figyelembe veszik mindezeket.

Attól a perctől kezdve, hogy ő cinkelt kártyákkal játszva sanyargatja és pusztítja a saját nemzetét, le kell mondjon minden más erő is a természetes szabályokról, és újakat létrehozva kell felvennie a küzdelmet, azt pedig már nem demokráciának hívják!

Erre mondhatod azt, hogy akkor az is ugyanolyan diktatúra lenne. Igen, diktatúra, a magyarok érdekében! Mi diktálnánk a saját hazánkban!

Bár már ott tartanánk.

A nemzet-szocialista országokban az emberek életminőségét, vagy a piachoz való viszonyát - mert magántulajdon ott is van, sőt, ott azoké a magántulajdon, akik az államalkotó nép tagjai... Azoknak az államoknak a külpolitikája sikeres, ez is mutatja a saját magukban rejlő erejüket.

Nem nagyon van jövője a mostani rendszernek, a jelenlegi globális piaci világ új történelmet írt lassan több mint fél évszázada, de a bukása a küszöbön van, amit majd nagyon gyors újrarendezés követ.

Akik odafigyelnek azok már most külön utakat járva keresik a jövőt.

Akik későn ébrednek, azoknak is vissza kell majd zárni, de ők minél később fújnak visszavonulót, annál tovább maradnak megint vesztesek.

Mióta világtörténelem létezik, mindig arra törekszünk, hogy a hatalom egy kézben összpontosuljon.

De felmerül a kérdés,hogy hogyan kormányozna egy olyan hatalom, mely nem is törekszik arra, hogy az ő kezében legyen a gyeplő?

Arra gondolok, hogy a szoclibek tudatosan hoztak létre egy gyenge, "éjjeliőr" államot, ahol a piac szabályozás nélkül működik - és rosszul működik. Komoly monopóliumok és kartellek alakulnak ki, virágzik a korrupció. Éppen azért kellene az államnak beavatkozni, hogy egy rendezett, optimális helyzet álljon elő.

A kormámnyban bambán figyelik évek óta mindazt, ami körülöttünk a világban történik, miközben sokat beszélnek arról, hogy milyen komoly terveik vannak.

A parlamenti ellenzékiek pedig mondják, mindenre van gyógyír.

Mégis meddig várnak és azt,hogy főként mire várnak.

Mert a harmadik választási ceremónia ment le úgy,hogy mindenki FIDESZ-es de mégis más párt kormányoz?

Most akkor vagy nem volt többség, vagy csaltak.

Tekintve azt, hogy rengeteg fideszes, fidelitas-os blogot olvastam már, és nem egy ilyen fidesz-blogger vidáman kilinkeli az szdsz-esek blogjait, meg a judapestet, sőt oda jár hozzájuk egyetértő kommenteket írogatni, körvonalazódik a magyarázat : EGY ALOMBÓL VALÓK, levantei társaság - azaz hát zsidók, azon belül is budapesti zsidók.


Mi mindenre jó a web 2.0. XD

A saját véleményem a témával kapcsolatban így továbbra is az marad,hogy a cselekvésképtelenség kimeríti nálam a "hazaárulás" fogalmát és hozzá tenném hogy ez tizenkét éve változatlan.

Ami nekik kis siker, az nekünk talán ad minimális előnyt, de ha nem a szintentartás volna a cél, hanem valami más, akkor már rég nem az a narancsos párt lenne a meghatározó ellenzéki erő.

A fidesszel úgy vannak most sokan, hogy várják tőlük a sültgalambot.

Sokan reménykednek, de még többen vannak azok akik nem felejtenek. Liberális, atlantista, filoszemita, narancsos cionista álmagyar.

Viking klub, 1999 - ámokfutást rendezett kövér laca rendőrsége

http://www.geocities.com/ultradextra/becsnap99.html