width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.11.21.

2016. november 21., hétfő

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet. Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került. Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával. 

A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet.

A jobbikos módosítót nyolc kormánypárti nemmel elutasította a bizottság, csak hárman szavaztak a napirendre vétel mellett (két jobbikos és a független Kész Zoltán).

A fideszes Vas Imre azzal indokolta a javaslat elutasítását, hogy a Jobbiknak nem sikerült pontosan megfogalmazni a letelepedési kötvényről szóló mondatot. A többi mondatba nyilván nem is köthetett bele, hiszen az szóról szóra megegyezik Orbán Viktor javaslatával.

A Fidesz és a Jobbik csatája hetek óta tart a kvóta elutasításáról szóló alkotmánymódosításról. A kvótanépszavazás után maga Orbán Viktor nyújtotta be a hetedik alkotmánymódosítást a kvóták elutasításáról. A Jobbik ezt alapvetően támogatta, de Vona Gábor elnök azt a feltételt adta Orbán Viktorral folytatott egyeztetésén október 18-án, hogy a Jobbik megszavazza az alkotmánymódosítást, ha a Fidesz beszünteti a letelepedési kötvények árusítását.

A kormány erre úgy reagált, hogy nem enged a zsarolásnak, ugyanakkor Orbán Viktor és Lázár János is utalt rá, hogy már nincs szükség a letelepedési kötvényre, úgyhogy kivezetik. A kormány ígérete a Jobbiknak nem volt elég, és nem szavazták meg a kormány alkotmánymódosítását.

Vona Gábor viszont pár nappal később szóról szóra benyújtotta Orbán javaslatát, megtoldva egy mondattal a letelepedési kötvények megszüntetéséről. Ezt kaszálta most el az igazságügyi bizottság fideszes többsége.

Frissítés: Jobbik: vagy hazudott a Fidesz, vagy a piszkos pénz fontosabb

https://www.youtube.com/watch?&v=yHaSXSR2DTs

A Jobbik az igazságügyi bizottság napirendjére szerette volna felvetetni alaptörvény-módosító javaslatát, amellyel egyúttal kivezetnék a letelepedési kötvényt. Erre azért lett volna szükség, hogy az Országgyűlés minél hamarabb (még idén) szavazzon róla. Ez a Fidesz képviselőinek mégsem volt annyira égető.

2. frissítés: Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került.

https://www.youtube.com/watch?&v=YbgEXmsJmCs

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja 

Kapcsolódó: A Jobbik betartotta ígéretét: nem szavazhattak a kötvénybiznisz megszüntetéséről, nem módosítottak alaptörvényt

A jobbikosok az alaptörvény-módosításról szóló szavazás közben egy molinót tartottak fel (Fotó: Huszti István)

"Magyarország nyomorog: nem engedhet meg magának egyhetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több, a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. A Jobbik egyik legfontosabb üzenete a dolgozói bérek emelése, és annak a középosztálynak a felemelése, amely becsületes munkája ellenére folyamatosan lejjebb csúszott az elmúlt években."

"Magyarország nyomorog: nem engedhet meg magának egyhetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több, a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. A Jobbik egyik legfontosabb üzenete a dolgozói bérek emelése, és annak a középosztálynak a felemelése, amely becsületes munkája ellenére folyamatosan lejjebb csúszott az elmúlt években."

http://www.tarki.hu/hu/publications/SR/2016/04tothi.pdf

A Tárki a közelmúltban adta ki a Társadalmi Riport 2016 című tanulmánykötetet. A Tóth István György által jegyzett tanulmány szerint, ha a magyar jövedelmi egyenlőtlenségeket összehasonlítjuk azzal amit az OECD, illetve az EU tagállamokban megtapasztalhatunk, akkor nem találunk sem extrém, sem kiemelkedő eltéréseket. Ennek a jelenségnek az oka az, hogy Magyarországon nem az egyik vagy a másik népességcsoport, hanem a magyar társadalom egésze tartozik az európai eloszlás aljához.

Miközben megállapíthatjuk, hogy a jövedelmi középrétegek aránya magas: 2014-ben a magyar népesség nagyjából háromnegyede tartozott a medián 60%-a és 200%-a közötti jövedelemsávba, hozzá kell tenni azt is, hogy a jövedelmi középréteg tagjai nem lesznek automatikusan részesei a középosztálynak, legalábbis szociológiai értelemben biztosan nem. A statisztikai adatok szerint egyértelmű, hogy az úgynevezett jövedelmi középréteg háztartásai gyengék, mérsékelt erőforrásokkal, tehát könnyen meginoghatnak.

Képtelen előre be nem tervezett kiadás fedezésére a teljes népesség mintegy kétharmada, a jövedelmi közép hetvenöt százaléka, de a jómódúak harmada is. Nem engedhet meg magának egy hetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. Összességében a magyarok negyvennégy százaléka anyagilag deprivált, azaz nélkülözni kényszerül legalább három ehhez hasonló anyagi-deprivációs (a fentieken kívül: mosógép, telefon, színes tévé, elmaradás nélküli számlabefizetés stb.) elemet.

A tanulmány szerint mindez megmagyarázható történelmi okokkal is. A két világháború közötti erős tulajdonkoncentrációjával, a kis- és középvállalatok alulfejlettségével, a Trianon utáni Magyarország funkció nélkül maradt bürokráciájával, a nagybirtokrendszerrel, a szovjet megszállással, a független középosztályt ellehetetlenítő szocialista rendszerrel, az államadóssággal, az elbaltázott magyar privatizációval, azzal, hogy a nagy, állami cégek külföldi multikhoz kerültek, tehát nem alakult ki a tömeges egzisztenciákat megteremtő erős kkv-szektor.

Tehát a tanulmány alapján mondhatjuk azt is, hogy trágyából nem lehet erődítményt építeni, de talán inkább arra kellene helyezni a hangsúlyt, hogy a gyógyulás első lépése a diagnózis meghatározása lenne, amire napjaink dübörgő kommunikációs kormányázása teljességgel alkalmatlannak látszik. http://alfahir.hu/hiaba_tagad_a_luxuskormany_bemutatjuk_a_magyar_nyomort

"Köszönhetjük az 1-kulcsos adórendszernek,meg a világbajnok 27%-os Áfának!..amit az a mocsadék szdsz nem mert megtenni 2006-ban,amikor a ciános kuncze a "LOP-STOP" táblájával kampányolt az 1-kulcsos adózásért,/ami részben igaz is volt,a "lop-stop"/ ezek a velejéig romlott gazemberek megtették!..ezért van több mint 4-millió majdnem éhező,főleg a kisnyugdíjasok,akiknek az a fideszes mocsadék zsiga kijelentette,hogy 47000-ből meg lehet élni!..szégyentelen gazemberek!..."

"A megváltozott munkaképességűek 46 rugójából szívfájdalom nélkül lenyúl az állam 25 százalékot. Hogy rohadnának meg. nekem évente emelte a cég a pénzemet mégis egyre kevesebbet kaptam kézhez"


A 27%-os áfánál százszor aljasabb és kifosztóbb az ingatlanadó. (sajnos, ezt is kivetették, pedig 2010-ben hogy kampányoltak ellene) Ugyanis a 27% áfa mondjuk 15%-kal szemben csupán annyit jelent, hogy 1,27kg kenyér helyett 1,15 kg-ot ehetek. Vagy 38,1 liter benzin helyett 34,5 literrel kell beérnem. Ez még elviselhető, szóval ne TÚLOZZUK el az áfa szerepét. Kétféle adó van: az egyik onnan von el, ahol pénz van (forog), a másik onnnan, ahol valamilyen vagyontárgy van, de egyáltalán nem biztos, hogy ott van miből kifizetni azt az adót! És ilyenkor jön a megadóztatott PUSZTA ÉLETÉNEK A TOTÁLIS ELLEHETETLENÍTÉSE! Ez a vagyonadó.
Ha túl nagy hangon óbégatunk az áfa ellen, akkor kaphatunk a nyakunkba vagyoni jellegű adókat, és ne legyenek senkinek kétségei: NEM A LEGGAZDAGABBAK VAGYONÁRA (pl. a tőzsdei spekulációs "érték" papírokra!!!!!) fogják kivetni, hanem a középosztály által birtokolt mindennapi vagyonra"

"Alanyilag kivetett 8 ezer forintos életbenmaradási adó a tb járulék havonta, amit a jövedelem nélkülieknek is fizetni kell maguk után. Gyurcsány bevezette, a fidesz nem vezette ki. Mint még sok más megszorítást!"

"Velejéig romlott,korrupt gazemberek teszik tönkre az országot,1989-óta többszörösen leraboltak bennünket,és tudatosan tartanak feudális körülmények között,ne-hogy a magyar jól érezze magát Magyarországon!..ezért menekülnek el a gyermekeink ebből az élhetetlen disznóólból!..mocskos velejéig romlott gazemberek,akik csak büntetni tudnak!.."

"Ennek ellenére a balliberálisok azt akarják hogy fogadjunk be migránsokat,hogy még több nyomorgó legyen. Hol az ésszerűség? Mit akarnak? A nyomorgó magyarok tartsák el a nem létező pénzükből a migráns nyomorgókat?
Vegyen fel az ország kölcsönt amiből a migránsokat eltartja és a nyomorgó magyarok meg fizessék vissza uzsorakamatra? A bank meg a hitelt adó intézet,személyek meg nyerészkednének a nyomorgókon.Szép. Nem zavarja a balliberális oldalt az, hogyha beengednénk a migránsokat még nagyobb nyomor lenne? Kicsit ellentmond egymásnak a két dolog."

"Bizony így mennek a dolgok nálunk ahogy a folyamatot is szépen összefoglalta a szerkesztő.

Az úgynevezett középosztály tagjai bármikor a leejtő szélére kerülhetnek. 3 millió emberről pedig hallani sem akar a keresztény polgári kormány. A fizetések az alamizsna kategóriába tartoznak, a szociális ellátások (például rokkantnyugdíj gyakorlatilag megszüntették) színvonalát szépen fogják demonstrálni télen a lakásukban megfagyott emberek százai. A kormány tulajdonképpen népirtást folytat cinikusan EMMI-k nevezik az elesettekkel foglalkozó intézményüket.

A múlt század közepébe csöppentünk kis módosításokkal, már meghalhatnak a szerencsétlenek otthon nem gyűjtik össze őket (így költséghatékony a rendszer) már nem várják meg, hogy az elfekvő halálkórházakban meghaljon ellátás nélkül az ember még életében kirabolják, hogy a kiváltságosok előbb jussanak hozzá kedvezményeikhez, már nem temetik el hazájában a szegényt ha nincs hozzátartozója egyszerűen szemétre dobják az embert mert kell a hely a jól fizetők kriptáinak ez történt például Pécelen az öregek otthonában elhaltakat egyszerűen kihantolták és egy "közös sírhelynek nevezett" gödörbe löktek! A lassan milliósra duzzadó külföldre menekülők sem kalandvágyból mennek el otthonról. A majdnem nyomorgók lassan irigyelt rétegei lesznek a társadalomnak"

"Nem csak neked szól, hanem az összes "reagálónak"

Első, hogy megjegyezzem.: Nem vagyok egyik pártól sem elájulva, csak és kizárólag a Magyar nép érdekei mentén gondolkodok. !!!

Az elmúlt 26 év pedig nem erről szólt. Ezt mindenkinek be kéne látnia. !!!

Azon elmélkedni, hogy melyik volt nagyobb gazember, (belátom) nem a legbölcsebb dolog... mert egyformán káros mindegyik.

Első számú kiinduló pont,: Magyarország nem zsidó-keresztény ország!!!

Minden további gondolat ebből indul ki, amit valaha is megfogalmaztam, és megfogalmazok. !!!

Tehát, javaslom, hogy mindenféle hókusz-pókusz agitációtól kíméljétek magatokat, és engem is, mert a részletekben való elmerülés nem vezet a megértéshez. Ellenkezőleg, még jobban össze kuszáljátok a saját gondolataitokat is. !!!

Magyarország jövője nem a zsidó-kereszténységben rejlik, hanem annak tagadásában. A Magyar elme, mindig az egészet bontja részletekre, és nem fordítva. A kiinduló pont tehát a gondolkodásban Isten, az univerzum Istene, és nem egy gyilkos parazita földön-kívüli entitás, aminek az elmúlt 26 év politikai elitje mind igyekezett megfelelni. Ebben a nézetben pedig, mindegyik politikus közül Orbán az, aqki a leggyalázatosabb elem. Pont."

"Ezzel a hozzászólásoddal teljesen egyet értek.Mindegyik párt amelyik eddig hatalmon volt,csak a saját, a barátok és a rokonok zsebét tömték.Egyik sem különb a másiknál.A FideSS is épp olyan mint akik eddig voltak,csak ők sokkal nyíltabban lopnak.Hoztk jó pár törvényt,ami a legtöbb lopásukat legálissá teszik.Nem tudom pontosan megmondani,hogy hány új törvényt hoztak az eltelt 6 év alatt,de 100-nál többet,az biztos.Ebből a 100 törvényből 99 azért született,hogy a közöst nyugodtan legalizálva lenyúlhassák..Gyurcsány nem épített stadiont és kisvasutat,az igaz,de ettől még lehet,hogy ugyan annyit vitt el a közösből,mint Orbán.Egy a biztos.Az utolsó 26 évben a magyarok egyre szegényebbek lettek.Ma már több mint 4 millió Magyar él a létminimum alatt,vagy éppen azon egyensúlyozva.."

"A qurcsányi-libajnai rezsimnél rosszabb nem volt az ország élén, aki ezeket védi, az fontos tényekkel nincs tisztában, vagy ezek fizetett hozzászólója.
Magyarország keserves pusztulását A KÜLFÖLDI DIKTÁTUMOK OKOZZÁK FOLYAMATOSAN! Olyan politkai csoportot, amely hangosan óbégatva követelei ezeknek a külföldi kifosztó, ál-liberális, középosztály-pusztító, bűnözővédő, spekulánspénzhatalmi szargyalázatok diktátumainak való aláfekvést, nos annál a politikai disznóbandánál rosszabb nem volt, nincs és nem is lesz!
A Fidesz is eléggé aláfekszik újabban ezeknek, de ne feledjük, hogy amikor 2004-ben az eu-diktaturhához csatlakozásunkról kérdezték, akkor Orbán Viktor nagyon fanyalogva mondta ki, hogy "több előnye lesz, mint hátránya", de ennél többet nem mondott. És az akkori ballibrohadékfos sajtó azon óbégatott, hogy micsoda dolos ez a kényszeredett arc....
2010 és 2014 között egészen normális képet mutatott az Orbán kormány, de sajnos 2014 után a nyugatseggnyaló körök szemmel láthatóan nagyobb befolyást szereztek, és a nyugat is közben tovább rohadt, évről évre aljasabb és pusztítóbb erők kerültek hatalomra ott is."

"Nem azért mennek el a képzett fiatalok,mert nem akarják a nyugdíjasokat eltartani.Pont azért mennek ki külföldre,hogy az itthon maradt nyugdíjas szüleiket támogatni tudják.A Magyar állam által kiszámolt fizetések miatt mennek el.Amit itthon keresnének,az hidegvízre sem lenne elég.Szeretnének családot alapítani és hidd el ha itthon annyi lenne a fizetésük,hogy abból megtehetnék,akkor inkább itthon maradnának."

"Csak gondolkodj el,bár lehet,hogy a rendszerváltáskor még kicsi voltál.ha igen,akkor kérdezd meg a szüleidet,hogy milyen volt Magyarországon a mezőgazdaság.mennyi gyár volt Magyarországon,amiből már egy sincs meg,mert mindet aladták a gengszterváltás után feltörekvő politikai pártok.Itt nem emelik ki egyet sem,mert mind azt csinálta.Szerinted mitől lettek milliárdosok a politikusok? A fizetésük,bár 1 millió fölött van bőven,attól még sem lennének még milliárdosok.Akik nem ültek közel a tűzhöz,azok elszegényedtek.Akik az aktuális párt rokonai,barátai voltak,azokból meg milliárdos lett.Mit gondolsz,miért nem számoltattak még el egyetlen pártot sem a vagyonuk miatt? Pedig megígérték.4 évente mindig megígérik,hogy elszámoltatnak,elkobozzák a vagyonukat,börtönbe kerülnek és láss csodát.Szinte mind éli világát és bár már nem ők vannak hatalmon,de a milliárdok már megvannak.A FideSS most szedi be az ükunokájuk nyugdíj biztosítását"

"Nem a "szocializmus pénze" elfogyása volt a probléma.
A szocializmusnak nevezett valamit UGYANAZOK A KÖRÖK kényszerítették ránk (és a régióra), amelyek aztán a rendszerváltás példa nélkül álló mocskát is ránk trükközték, és NEMCSAK RÁNK: nyugaton is megvolt a rendszerváltás, csak nem nagy hangon, mint itt, hanem csendben, sunyin, és végtelenül aljasul: AZ EMBERKÖZPONTÚ, JÓLÉTI KAPITALIZMUST (amit szociális piacgazdaságnak is neveznek) FELVÁLTOTTA AZ A SPEKULÁNSURALMI RABLÓVADKAPITALIZMUS, amely aljasságát és pusztító mivoltát tekintve példa nélkül áll a világtörténelemben.
Magyarországon a 70-es évek elején vették fel az első adag hitelt Feket János és bandája, anit AZ ORSZÁG AKKORI HELYZETE NEM INDOKOLT! Ez a hitel annyira kevés volt, hogy Magyarországot semmiben sem segítette ki, BEVALLOTTAN NEM IS EZ VOLT A CÉLJA!
Annak a hitelnek a nyíltan bevallott célja a rendszerváltás előkészítése volt, azzal, hogy nem fogjuk tudni visszafizetni, legalábbis ilyesmit mondanak.
Ez azonban SZINTÉN NEM IGAZ!
Annak a hitelnek (kamatostól) semmi szerepe sem volt a rendszerváltás ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN, mert az anélkül is lezavarták volna a nemzetközi befolyásos körök és hazai csatlósaik.
ANNAK A HITELNEK A CÉLJA ÉS SZEREPE A RENDSZERVÁLTÁST KÖVETŐ LABILIS IDŐBEN MAGYARORSZÁG FÜGGŐSÉGÉNEK AZ ELMÉLYÍTÉSE VOLT, vagyis Magyarország függetlenné válásának a megakadályozása!
Nem véletlen, hogy Brzezinsky idejött és megmondta Antallnak, hogy szó sem lehet az adósság bármiféle könnyítéséről! El volt ez tervezve előre. És végre is hajtották.
Nem volt itt semmiféle "kapitalizmus pénze""

"Én még remélem, hogy megoldódik ez az igen sz*r helyzet. Remélem. Itt sajnos a Fidesz főemberei, élükön O.V-al igen nagy faszságot csináltak ezzel a hajlíthatatlansággal. Miért volt nekik annyira fontos a pénzért ide bejövő és a vagon pénzükkel Magyarországon akár több mecsetet is felépíteni tudó, és ezen a szegény Magyarországon a rengeteg pénzükkel komoly változásokat "megfinanszírozni" (korrupció) tudó valakik megjelenése?
Ráadásul off-shore cégeken keresztül. Ez nagyon gusztustalan volt.
Ráadásul a CETA aláírása, de nem kényszerből, hanem ujjongva. Mintha kicserélték volna az egykor reményteljes Fidesz-kormányt, akkorát változtak."

"Igen, a CETA aláírása, a magyar termelők, fogyasztók, választópolgárok képébe röhögve."

"A fiatalok, a képzettek, egyáltalán a munkavállalók pedig minden eddiginél nagyobb tömegben menekülnek ebből a mutyiországból. Hiába könyörögtek a mutyielvtársaid: "Gyertek haza fiatalok, könyörgünk!!""

Mi Nem Azok vagyunk, Jobbik nem egyenlő MNA. Bumeráng. :D Az iráni nagykövetség rendezvényén, ahol egy fotós ifjabb Győrkös Istvánról és Vona Gáborról lőtt egy közös fényképet nem csak jobbikos, hanem fideszes politikusok is jelen voltak, az MNA tagjai velük is kezet ráztak. Akik amúgy a Fideszt támogatják, és a Jobbik megszüntetésén dolgoztak!

Mi Nem Azok vagyunk, Jobbik nem egyenlő MNA. Bumeráng. :D

Megszólalt az MNA korábbi csoportvezetője! A Fideszt támogatják, a Jobbik megszüntetésén dolgoztak

Megszólalt Sz. Gábor, a Magyar Nemzeti Arcvonal korábbi csoportvezetője. A mozgalomból kilépett férfi a Magyar Nemzetnek elmondta http://mno.hu/belfold/megszolal-az-mna-tag-fideszesekkel-is-kezet-fogtak-1372147 hogy az MNA két éve megszűnt, nem létezik. Kiderült, hogy az egykori tagság jelentős része a jelenlegi rendszert támogatja, nem érdekük a fennálló Fidesz-KDNP kormány gyengítése, de a jelenlegi "hecckampányból" elegük van.

Hangsúlyozta, hogy nyilvánvalóan hazugság minden az MNA és a Jobbik szoros együttműködéséről szóló hír, éppen ellenkezőleg: Győrkös István utasításba adta, hogy tagjai támadják a parlamenti néppártot és ennek eleget is tettek. http://alfahir.hu/ennyit_a_jo_kapcsolatrol_gyorkosek_szerint_a_jobbik_a_zsido_partokracia_kepzodmenye

Sz. Gábor kimondta, hogy

a Jobbik megszüntetésén dolgoztak.

A Ripost hu állításaival szemben a 2014-es Becsület Napja rendezvényt nem közösen szervezte az MNA és a HVIM, hanem azt Zagyva György Gyula és Sz. Gábor párhuzamosan, egymástól függetlenül jelentette be, de az MNA bejelentését a rendőrség elutasította. Elmondta, hogy az egyes emberek ugyan ismerték egymást, ha alkalomszerűen összefutottak, akkor köszöntek egymásnak, de ugyanúgy találkoztak fideszes politikusokkal is.

Az iráni nagykövetség rendezvényén, ahol egy fotós ifjabb Győrkös Istvánról és Vona Gáborról lőtt egy közös fényképet nem csak jobbikos, hanem fideszes politikusok is jelen voltak, az MNA tagjai velük is kezet ráztak. Mint azt korábban megírtuk:

http://alfahir.hu/ha_fideszes_politikusok_vannak_egy_tarsasagban_ifj_gyorkos_istvannal_az_rendben_van

Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, és Wittner Mária is megjelentek az eseményen.

Kifejtette, hogy a második Fidesz-kormány alatt „pozitív intézkedések történtek az országban", melyek miatt légüres térbe" kerültek. Több arcvonalas jelentkezett katonának, önkéntes műveleti tartalékosnak, határvadásznak, de „politikai megbízhatatlanság" miatt nem vették fel őket.

Hozzátette: a rendőrség nem csak az MNA tagjainál, hanem ahhoz nem köthető személyeknél is házkutatásokat tartott, de az arcvonalasoknál állítólag nem találtak fegyvert, hiszen azok kizárólag airsoft-játékokkal képezték magukat.

http://alfahir.hu/megszolalt_az_mna_korabbi_csoportvezetoje_a_fideszt_tamogatjak_a_jobbik_megszuntetesen_dolgoztak

Kósa: üldözni kell és be kell tiltani azokat a pártokat, amelyek kapcsolatot tartanak fenn a "szélsőjobbal" - a Jobbikra gondolt, de az államtitkár ki is mondta Nagyon félnek a '18-as megmérettetéstől. Nem bíznak a közvéleménykutatók által prezentált fölényükben. A szemkilövetővel nem voltak ennyire harciasak, meg az mszmp utódpártjával sem, azokat valamiért nem akarják betiltani. Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója!

Patkány kósa kosher, tiltsd be magad! Mondom, NINCSENEK ÉRVEIK. Érzik a fideszesek a vesztüket....

Akkor lesz itt bazdmeg amilyen még nem volt, ha ezt meglépni meritek! Legalább mindenkinek világossá válik az egypártrendszer!

Nagyon félnek a '18-as megmérettetéstől. Nem bíznak a közvéleménykutatók által prezentált fölényükben.
És mi következne ebből? Betiltanák a Jobbik tagságát, szavazóit is? Kitelepítések is lesznek? Újra nyílik a recski, hortobágyi munkatábor? Addig merítgettek (országosan), míg találtak némi régi halvány szálat a Jobbik felé. "Fegyverek tucatjait" a fidesz kizárólagos magánbandériumai tartanak. Tett és védelem alapítvány "zsidó állampolgároknak lehessen fegyverengedélye", - krav-maga, mazsihiszti /zugban/, moszad - fidemszp-s politikához közeli őrzővédő kft-k - soros féle alapítványok!

Kósa: üldözni kell és be kell tiltani azokat a pártokat, amelyek kapcsolatot tartanak fenn a "szélsőjobbal" - a Jobbikra gondolt, de az államtitkár ki is mondta

A szemkilövetővel nem voltak ennyire harciasak, meg az mszmp utódpártjával sem, azokat valamiért nem akarják betiltani.

Kezd beérni a Habony-híradók és a Terminátor-tévék suttogó propagandája a "szélsőjobboldali, paramilitáris szervezetek", "rendőrgyilkos hungaristák" és a Jobbik kapcsolatáról. A sugalmazás https://kuruc.info/r/6/165780/ félretájékoztatás https://kuruc.info/r/6/166206/ vagy éppen direkt hazugságok https://kuruc.info/r/6/166144/ után kellően megdolgozott közvélemény, a "zemberek" vadalásának következő foka az lett, hogy már a törvényhozó hatalom bunkerében (leánykori nevén a nemzet templomában) beszélhetnek nyíltan a kormány sameszai a Jobbik betiltásáról. Ez pedig már nem egy alkoholgőzös bekiabálás egy futsalmeccsen, esetleg egy ötezer forintos karcolat valamelyik kormánypárti faliújság remittendájában. Ez nem véleményrovat, ténylegesen itt születnek a törvények.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén felszólalásában arról beszélt, hogy meg kell vizsgálni, van-e tennivalója a törvényhozásnak a "szélsőjobboldali, paramilitáris szervezetek" és parlamenti pártok összefonódásának feltárásában. Szerinte komolyan kell venni a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) jelentette "fenyegetést". Annak ellenére, hogy az Országgyűlés szakbizottságában az MNA-ról az hangzott el, hogy mostani felszámolása előtt már csupán 7 aktív tagja volt a szervezetnek - emlékeztet rá a VS. (Illetve Győrkösnek sem volt semmi köze az MNA-hoz, hiszen a hungarista ideológiát korábban megtagadta https://kuruc.info/r/2/165495/ - a szerk.)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RqDX1yRfECs

Ezzel csodák csodájára Dömötör Csaba, a propagandaminisztérium (hivatalosan Miniszterelnöki Kabinetirodának csúfolják - a szerk.) államtitkára is egyetértett, ő meg is nevezte a Jobbikot mint olyan pártot, amellyel "az MNA kapcsolatot tartott fenn".

A Rogán-öleb megdöbbentőnek nevezte, hogy "ma már tudható: a Nemzeti Arcvonal egy parlamenti párttal is kapcsolatot tartott, együtt szerveztek rendezvényeket, és a párt elnöke még a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának fiával is kezet rázott".

Az ügybuzgó seggnyaló szintén nagyvonalúan elfelejtette, hogy az MNA és Győrkös útjai szétváltak, illetve hogy az általa és a kormányszócsövek által oly szívesen emlegetett 2011-es rendezvényen https://kuruc.info/r/6/165780/ melyet az iráni nagykövetség szervezett, számos akkori fideszes képviselő is bizony kezet fogott a "rendőrgyilkos fiával".

A Fidesz "szélsőjobboldali terroristái" név szerint: Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Monika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, Wittner Mária.

Ennek szellemében akkor csak be kellene tiltani a Fidesznek az SZDSZ utódpártját is, vagyis saját magát, ha a következetesség egyetlen szikráját is megőrizni kívánná.

Emellett persze - a kósai előéneklés dallamára - az államtitkár is a törvények szigorítása mellett érvelt a "szélsőjobbal kapcsolatot tartó politikai pártokkal" szemben.

Meg kell vizsgálni, kellően szigorúak-e a törvények abban az esetben, ha egy párt szélsőséges csoportokkal tart fenn kapcsolatot - közölte. "Nem engedhetjük, hogy a cukiság felszíne alatt olyan erők szervezkedjenek, akik fegyverek tucatjait tartják lakásokban törvénytelenül" - utalt az államtitkár a Jobbikra, összekapcsolván a pártot az elmúlt napok házkutatásai https://kuruc.info/r/2/166161/ során talált hatástalanított fegyverekkel, légpuskákkal és airsoft játékokkal. És ez mától kezdve valóban nem játék.

(Kuruc.info)

Frissítés: Jobbik: illusztris társaságba került a Fidesz frakcióvezetője

A párt reagálása a Fidesz-frakcióvezető felszólalására:

A Jobbikot az elmúlt évek során tett megnyilvánulásaik alapján az alábbi személyek kívánták betiltani: Vajnai Attila, Feldmájer Péter, Kende Péter, Nyakó István, Dániel Péter, Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a mai napon Kósa Lajos is. Milyen érzés velük egy akolban aludni, velük egy vályúból enni?

Teljesen érthető, hogy a korrupciós botrányokkal terhelt Fidesz vezetője kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet pártjának vállalhatatlan ügyeiről, ennek egyik megnyilvánulása volt mai, kritikán aluli megszólalása. Ha Kósa Lajos nem csupán Habony Árpád hírhamisító meseújságjaiból tájékozódna, hanem valóban követné a híreket, akkor nem kerülte volna el a figyelmét a Nemzetbiztonsági Bizottsági múlt heti ülésének megállapítása, mely szerint az – okiratokkal, anyakönyvekkel igazoltan – Áder János hozzátartozói által vezetett (az épp előzetes letartóztatásban ülő https://kuruc.info/r/2/166363/ ifj. Győrkös István Áder János köztársasági elnök másod-unokatestvére - a szerk.) MNA „parlamenti párttal nem áll kapcsolatban". De az sem kerülte volna el a figyelmét, hogy az iráni nagykövetség fogadásán, amelyen Győrkös fia is jelen volt, számos fideszes képviselő is megjelent. Kósa Lajos tehát ma ugyanazon hazug, ócska forgatókönyv alapján mondta el napirend előtti hozzászólását, amelyből a Habony Művek is „dolgozik".

És hogy hogyan is keveredhetett a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik betiltását követelő szélsőségesen liberális csapatba? Lehet, hogy a magyarázat épp Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója. A Jobbik a korrupciót fogja megszüntetni, amelynek járulékos eleme a korrupt fideszes politikusok kemény elszámoltatása lesz.

https://kuruc.info/r/2/166385/

Kép : Kósa Lajos a Jobbik betiltására célozgat az Országgyűlésben 2016. november 21-én - különösen beszédes, hogy mellette a Fidesz ex-SZDSZ-es zsidó szóvivője, Halász János bólogat

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója 2016.11.21. megalázó a kormány nyugdíjemelési javaslata. Ne szidjuk a nyugdíjasokat, se a fidesz se a ballib NEM az ő pártjuk. 0,5% után 0,9% nyugdíj emelés... az inkább nyög-díj így. Amúgy a minimál - nyugdíj összege : 28 000 Ft. Fidesz szerint nyilván elég, hát égjenek el ők a pokolban.

Ne szidjuk a nyugdíjasokat, se a fidesz se a ballib NEM az ő pártjuk. 0,5% után 0,9% nyugdíj emelés... az inkább nyög-díj így. Amúgy a minimál - nyugdíj összege : 28 000 Ft. Fidesz szerint nyilván elég, hát égjenek el ők a pokolban.De ennek ellenére közülük is sokan oda szavaznak a zsideszre vagy a szocionistákra! arcpálma :PZ. Kárpát: megalázó a kormány nyugdíjemelési javaslatahttps://www.youtube.com/watch?v=1k_8SIHwFW8A Jobbik megalázónak tartja a kormány nyugdíjemelési javaslatát és az adórendszer átalakítását sürgeti.Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: halaszthatatlan beavatkozásra van szükség, mert a rendszer akkor is kedvezőtlen, ha az infláció nem lesz magasabb, mint emelés mértéke.Mint mondta, régóta hiányolják az egyéni nyugdíjszámlák szisztémáját, amely öngondoskodásra ösztönözne és kiszámítható lenne. Emellett továbbra is a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségét szorgalmazta, igazságtalannak nevezve a mostani rendszert.A kormány 10 milliárdokat "szór el felesleges infrastrukturális presztízsberuházásokra", a kevés költségvetési forrást megmozgató lépéseket pedig nem hajlandó keresztülvinni - összegzett a jobbikos politikus, aki újra kiállt az alapvető élelmiszerek és a gyermekneveléshez szükséges cikkek áfájának 5 százalékra csökkentése mellett. Z. Kárpát Dániel azt is kijelentette: nem a külföldi autógyártók szezonális ajánlataitól kell függővé tenni a gazdaság teljesítményét, hanem a termelést támogató adórendszert kell bevezetni, a multicégek helyett pedig a kis- és közepes vállalkozásoknak kell kedvezményeket biztosítani.https://kuruc.info/r/1/166384/Kapcsolódó:- Magasabb minimálbér-emelés, magasabb nyugdíjemelés - kampánymódba kapcsolt Orbán /- Nem vagyunk kommunisták, de jöhet a hatéves terv - Orbán nem fukarkodott a nagyotmondással a közszolgálatinak csúfolt rádióban 

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz - FIZESS. A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk. Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

Mi? Az "erős forint" miatt is csökkent az állam devizaadóssága?!?!

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz - FIZESS.

1 euro 310 forint, miről beszél ez a marha varga mihály + eltolcsy.

2004, Bencsicska bencsikratája : "medgyessy olcsítja a forintot, pedig az erős forint jó, többet ér Horvátországban" Továbbá minden árát megszabja ami importcikk!

Jelen : "a forint erősödése bedönti a gazdaságot, ezért helyeg hogy az MNB blabla" anyád, a sevizahitelesek nevében is, és milyen jó hogy a 300 forintos dollárért aranyáron beszerezhetők a műszaki cikkek!!!

Szaros nyelvű szélkakas. Igazi "polgári" á dehogy csak gerinctelen fideszbérenc újságíró ez.

A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk.

Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

"2008-ban, az átkosban az akkor 148 000 Ft-os nettó átlagbér az akkori árfolyamon megfelelt 604 eurónak, hála bölcs hazafias nemzeti kormányunk jócselekedeteinek, a jelenlegi 180 000-es átlagbér 308-Ft-os euro-árfolyamon. megfelel 584 eurónak. Még szerencse, hogy ilyen erős a forint. Több mézet a madzagra, elvtársak!!!"

"Mikor makogják az igazat, talán soha. Eddig a gyenge forint volt a kedvező a gazdaságnak, és azt is megmagyarázták!"

"Hú, gyerekek! Megyek is a boltba, ma biztos olcsóbb lesz a tej. Nehogy holnapra növekedjen az adósság és drágább legyen. Szóval ezzel azt akartam csupán mondani, hogy ezek a kalkulálgatások egyik pillanatról a másikra változhatnak, ezek csupán spekulációs lufik, de a mi kis életünkre nem hatnak. Viszont általuk be lehet adni a népnek, hogy miért rossz a helyzet, hogy miért nem lehet tisztességes béred, vagy jobb szolgáltatásod, jobb életed. Fent kell tartani a rabszolgasors-szerű szintet ahhoz, hogy egy szűk réteg a Világon dőzsölhessen. Ha majd egyszer egy tökös, minden anyagiaktól és hatalomvágytól mentes kormány azt mondja, hogy megszűnt az államadósságunk, sőt a hitelező tartozik nekünk, mert már a többszörösét kifizettük annak , ami jár, továbbá elkoboztuk azoknak a gazembereknek a vagyonát, akik abból gazdagodtak meg, hogy kiárusították és elárulták a hazát, na akkor majd lehet ujjongani. Addig csak színház az egész."

"Az egy dolog,de ez Bokrosnak is megy,hogy a bevételekből nem termelés lesz,sem M§..semmi, csak adósságcsökkentés valamennyi... A forintadósság megírása meg nem része ennek a csodának....hajhh"

Az NGM statisztikája szerint az "erős forint" miatt is csökkent az állam devizaadóssága

https://kuruc.info/r/1/166378/

Október végére 1448,9 milliárd forinttal 6286,9 milliárd forintra csökkent a tavalyi év vége óta a központi költségvetés devizaadóssága, ami a teljes államadósság 24,88 százalékának felel meg - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn közzétett részletes adataiból.

A devizaadósság aránya az első tíz hónapban 6,44 százalékponttal csökkent a tavaly év végi 31,32 százalékról.

A devizaadósság tízhavi csökkenése 1372,6 milliárd forint értékű nettó törlesztésből és a forint erősödésének köszönhetően forintban számított nyilvántartási értéke 76,3 milliárdos csökkenésének köszönhető.

A devizaadósság törlesztését a nettó forintkibocsátás, döntően a lakosságnak közvetlenül értékesített állampapírokkal finanszírozta az állam. A forintadósság emelkedése 1905,9 milliárd forint állampapír kibocsátásból és 170,9 milliárd hitelfelvételből eredt, az állampapírok több mint kétharmadát 1290,3 milliárd forint értékben a lakosság vásárolta meg. A devizaadósság csökkenéséhez hozzájárult a belföldön kibocsátott (PEMÁK) kötvények állományának 379,6 milliárd forintnyi csökkenése is.

Október végén a lakossági állampapírok állománya 4807,7 milliárd forintot tett ki, ami 1290,3 milliárd forint növekedést jelent tavaly december vége óta. A lakossági ügyfelek által vásárolható, egy évnél hosszabb futamidejű Prémium Magyar Államkötvény és a Bónusz Magyar Államkötvény együttes állománya 2016. október végén 237,0 milliárd forintos idei növekedéssel 1435,3 milliárd forintot tett ki, ami azt jelzi, hogy a lakosság a hosszabb futamidejű állampapírokat is keresi. A kamatozó kincstárjegyek állománya 2908,1 milliárd forint volt október végén, 1011,1 milliárd forinttal haladta meg az év végi állományt - közölte az NGM.

Szándékosan kiszámíthatatlan a török külpolitika? Mindig is az volt, így védekeztek? Lényeg, hogy tartsák ott a migriket maguknál. Alkudozni és színlelni azt nagyon tudnak. Oszmán birodalom utódai, végülis... Erdogan már nem akar feltétlen az EU-hoz csatlakozni

Szándékosan kiszámíthatatlan a török külpolitika? Mindig is az volt, így védekeztek? Lényeg, hogy tartsák ott a migriket maguknál. Alkudozni és színlelni azt nagyon tudnak. Oszmán birodalom utódai, végülis...

"Törökországnak nem kell mindenáron kötnie magát az EU-csatlakozáshoz, inkább beléphetne az Oroszországot és Kínát is tömörítő Sanghaji Együttműködési Szervezetbe (SCO) - írta a Hürriyet című napilap vasárnap Recep Tayyip Erdogan török elnökre hivatkozva. A török államfő erről a Pakisztánt és Üzbegisztánt érintő hivatalos útjáról hazaindulva, a repülőgépen beszélt török újságíróknak."

Erdogan már nem akar feltétlen az EU-hoz csatlakozni

Az államfő szerint Törökországnak inkább a Kínát és Oroszországot is tömörítő SCO-hoz kellene csatlakoznia

2016.11.20. 17:59 – http://magyarhirlap.hu/cikk/72060/Erdogan_mar_nem_akar_feltetlen_az_EUhoz_csatalkozni

Törökországnak nem kell mindenáron kötnie magát az EU-csatlakozáshoz, inkább beléphetne az Oroszországot és Kínát is tömörítő Sanghaji Együttműködési Szervezetbe (SCO) - írta a Hürriyet című napilap vasárnap Recep Tayyip Erdogan török elnökre hivatkozva.

A török államfő erről a Pakisztánt és Üzbegisztánt érintő hivatalos útjáról hazaindulva, a repülőgépen beszélt török újságíróknak.

Az SCO egy 2001-ben alapított kormányközi biztonsági szervezet Ázsiában, amelynek elsődleges célja harcolni a radikális iszlám jelentette fenyegetés, valamint az Afganisztánból kiinduló kábítószer-kereskedelem ellen. Tagjai Oroszország, Kína, Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán és Tádzsikisztán. A megfigyelő országok között találni Iránt, Mongóliát, Afganisztánt, valamint még Indiát és Pakisztánt is, de az utóbbi kettőnek 2015-ben már megkezdődött a felvételi folyamata.

Törökország és Fehéroroszország sajátos viszonyban áll a szervezettel, amelynek értelmében részt vehetnek a miniszteri szintű találkozókon, de nem rendelkeznek szavazati joggal.

A török államfő a repülőgépen azt is közölte, hogy már egyeztetett az SCO-csatlakozás ötletéről Vlagyimir Putyin orosz és Nurszultan Nazarbajev kazah elnökkel. Erdogan szerint az SCO-tagság sokkal szabadabb mozgásteret biztosítana hazájának. A lépés hatással lehet Törökország nyugati, különös tekintettel európai uniós kapcsolataira, illetve NATO-tagságára. Törökország hivatalosan 1987-ben kérelmezte csatlakozását az EU-hoz, amelyről 2005-ben kezdődtek meg a tárgyalások.

Az évtizedek óta húzódó folyamat miatt Ankara és Brüsszel viszonya a közelmúltban mélypontra jutott. Brüsszel ráadásul élesen bírálja a július 15-i puccskísérletet követő török kormányzati fellépést, arra kérve Ankarát, hogy tartsa tiszteletben az emberi, valamint a demokratikus szabadságjogokat. Még olyan európai politikusok is akadtak, akik a csatlakozási tárgyalások felfüggesztésére szólítottak fel.

Erdogan a héten arra figyelmeztette az EU-t, hogy év végéig döntenie kell Törökország csatlakozásának ügyében, különben Ankara népszavazásra bocsátja a kérdést.

Az Európai Unió és Törökország a márciusban kötött menekültügyi megállapodás keretében rendelkezett a csatlakozási folyamat felgyorsításáról is, de az a török hatalomátvételi incidens után jelentősen lelassult. A tömeges letartóztatások, munkahelyi elbocsátások, valamint a török sajtó elleni intézkedések uniós politikusok és jogvédő szervezetek aggodalmát váltották ki. Négy hónap alatt közel 37 ezer embert vettek őrizetbe és legalább 100 ezer embert függesztettek fel vagy bocsátottak el munkaköréből Törökországban közvetlen összeesküvés vagy a puccsistákhoz köthető állítólagos kapcsolataik okán. A török hatóságok bezártak továbbá több mint 170 sajtóorgánumot.

"Alárendelt helyzetben tartaná Európát a NATO főtitkára" Európai Unió saját hadsereget hozna létre, ez az európai védelmi ipar felpörgetésével járna; Európa saját fegyvereit vásárolná, nem az amerikai cégek termékeit venné meg. Az európai hadsereg létrehozása az amerikai katonai jelenlét szükségességét is megkérdőjelezné Európában; miért állomásozzanak itt amerikai fegyveresek, ha Európa önerőből megvédi magát, és az USA területén nem állomásozhat ugyanennyi európai fegyveres erő? Ameddig utóbbi feltétel nem teljesül (egyenlő arányú európai katonai jelenlét az USA területén), addig a NATO Európa alárendelt helyzetben tartását szolgálja, és Stoltenberg láthatóan ezt az állapotot akarja fenntartani.

"Alárendelt helyzetben tartaná Európát a NATO főtitkára"

Az alternatív világrendi pólusok, például oroszok és kínaiak elleni uszulás a gerinctelen, tetteiben neoliberális és cionista fidesz miatt nálunk fog utoljára alábbhagyni?! Nato hozsannázás rendszeresen fordul elő fideszéktől... Utolsó csicskákká teszik az országot, még csak nem is csatlóssá - az kap is valamit. Ellenben a magyarok nem részesedhettek az iraki és afganisztáni újjáépítésekből, és egyéb megrendelésekből. Katonáink haltak meg ott, viszont. És pénzbe is került, nem kevésbe. Nem szolgált honvédelmi célokat sem. A felelőtlen és nemzetvesztő atlantista háborús hiszti miatt esetlegesen előálló új Don kanyarhoz menjenek egyedül a politikákól élő, torna alól felmentett fideszdsz káder nyomik, és az e kérdésben velük egyetértő ballibek + persze a ruszofób liberális médiások.

Technológiai fejlesztésektől kezdve mindent a hadiipar húzhatna maga után, ha lenne Európának saját. Messze nem csak háborúra hasznos a haditechnika... ÉS főleg nem Oroszországgal kell kakaskodni, buta atlantista cionista módra, és ez esetben a mi bőrünkre. Pont úgy lesz béke és az a jobb választás, ha eurázsiai gazdasági, katonai, és pénzügyi szövetség alakul ki a NATO helyén, lépésről lépésre akár. Közös érdekek és értékek + geopolitikai realitás! Hidegháború az komoly gazdasági kárral jár. A soviniszta nacionalizmust, pl.ukrajnai militáns sovéneket a háttérhatalom támogatja, a szélsőséges iszlamista "mérsékelt ellenzéki" szíriai lázadókat is. Aztán ha más térségeket kell destabilizálni, akkor az ottani hasonlóakat tápolják fel bankárék - nem mind szélsőjobb ami fénylik!

A hadsereg hasznos lehet a közismert nemkívánatos ősbarbár - migráció megfékezésére + ahonnan azok jönnek ott meg a rendteremtésre. A hadi technika maga is, mi van ha pont a Föld felé tart egy kisbolygó...

A bergek, bergerek jó eséllyel nem németek, hanem zs. Stolten az berg. Az magyarul hegyi is lehet. Rightpedia rulez, amúgy. ;)

"Alárendelt helyzetben tartaná Európát a NATO főtitkára"

Mindenféleképpen alárendelt helyzetben akarná tartani Európát Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára. Donald Trump megválasztásával megváltozhatnának az erőviszonyok a NATO-n belül, ám Stoltenberg az "amerikai vezető szerep" fenntartását szorgalmazza.

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok újonnan megválasztott elnöke márciusban azt mondta, a NATO egy elavult katonai gépezet, és nem érti, miért az USA fizeti be a katonai szövetség költségvetésének nagy részét. Az Amerikai Egyesült Államok vezető szerepet tölt be az észak-atlanti szövetségben, mert költségvetésének több mint 70%-át adja. Annak ellenére, hogy a NATO legtöbb tagja európai ország, az európai országok csak a katonai költségvetés kevesebb mint harmadát fedezik.

Miközben az amerikai hadsereg jelen van a NATO összes országában, más tagállamok fegyveres erőit nem bízzák meg az Egyesült Államok területének védelmével.

Ez egy torz, aszimmetrikus helyzet, ami Trump megválasztását követően megváltozhatna; ám kiderült, hogy a NATO főtitkára kívánatosnak tartja az amerikai "vezető helyzet" fenntartását.

Jens Stoltenberg azt mondta, Európa több pénzt kell fordítson a védelmi kiadásokra és biztonságra, – de eközben élesen ellenzi, hogy az európai országok saját hadsereget hozzanak létre, ami független hadmozdulatokat folytathatna, az USA bevonása nélkül. Stoltenberg november 18-án Brüsszelben, az Egyesült Államok Német Marshall Alapja által szervezett rendezvényen felszólalva kifejtette, hogy szerinte az Európai Unió a NATO keretein belül kellene többet költsön a védelemre és biztonságra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az európai országok – amellett, hogy engedélyezik az állandó amerikai katonai jelenlétet – több fegyvert kell vegyenek az USA fegyvergyártó cégeitől.

Stoltenberg felszólalásából egyértelműen látható volt, hogy a NATO főtitkára nem egy a szövetség egészének érdekeit szem előtt tartó vezető, ehelyett az USA nemzetbiztonsági érdekérvényesítésének akadálytalan fenntartására törekszik. Stoltenberg minden, az európai biztonságpolitikával kapcsolatos véleményének gerincét két tényező alkotja; fenntartani az amerikai katonai jelenlétet Európában, és megtartani az európai országokat az amerikai fegyvergyártó cégek felvásárló-piacaként.

Amennyiben az Európai Unió saját hadsereget hoz létre, ez az európai védelmi ipar felpörgetésével járna; Európa saját fegyvereit vásárolná, nem az amerikai cégek termékeit venné meg. Az európai hadsereg létrehozása az amerikai katonai jelenlét szükségességét is megkérdőjelezné Európában; miért állomásozzanak itt amerikai fegyveresek, ha Európa önerőből megvédi magát, és az USA területén nem állomásozhat ugyanennyi európai fegyveres erő? Ameddig utóbbi feltétel nem teljesül (egyenlő arányú európai katonai jelenlét az USA területén), addig a NATO Európa alárendelt helyzetben tartását szolgálja, és Stoltenberg láthatóan ezt az állapotot akarja fenntartani.

http://www.hidfo.ru/2016/11/alarendelt-helyzetben-tartana-europat-a-nato-fotitkara/

Dr. Grespik László: Itt mi vagyunk itthon, nem az idegen! Grespik László jogász beszélt hivatásáról, s hogy annak idején - budapesti közigazgatási vezetőként - hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitért a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte c. műsorban végbevitt performanszra is. "A Fidesz helyezte - nyilván félreértésből - pozícióba, majd mihelyt kiderült, hogy nem SzDSz gyökerű, hanem magyar, azonnal menesztették."

"A Fidesz helyezte - nyilván félreértésből - pozícióba, majd mihelyt kiderült, hogy nem SzDSz gyökerű, hanem magyar, azonnal menesztették."

Dr. Grespik László: Itt mi vagyunk itthon, nem az idegen! Grespik László jogász beszélt hivatásáról, s hogy annak idején - budapesti közigazgatási vezetőként - hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitért a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte c. műsorban végbevitt performanszra is.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-_6noE4dfVQ

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WunHF5Wqvs

https://kuruc.info/r/34/166348/