width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 4.

2007. augusztus 4., szombat

Olyan, hogy zsidózás, nincs

Olyan nincs hogy zsidózás, csak a zsidók számára sértő igazság van. De arről nem mi magyarok tehetünk... hanem azok akik a magyarság kárára bűnöket követnek el nap mint nap !!!

Az antiszemitizmus egy olyan betegség, amit a zsidóktól kapunk el. A talmudi gyűlöletirodalom hatása alá került zsidók (nem muszáj olvasni, elég olyanok hatására szocializálódni, akik tudatosan annak alapján vélekednek) mindent csak mocskolnak fröcsögve, ami nem ők. Mindent gyűlölnek, ami nem ők. Mert mint tudjuk, egy zsidó számára nincs sértőbb mint az igazság. És ez nem összetartás, hanem a gójok kirekesztése a jóból. A kapcsolati tőke és a ma nekem holnap neked ereje a pénznél ezerszer többet ér, nomeg egy jólműködő faji alapon kiépülő zsidó baráti körbe senki nemzsidót nem engednek be. Ezért nyerik meg a közbeszerzési pályázatokat szdsz közeli, mszp közeli, zsidó tulajdonú cégek! A kapcsolati tőke is azt jelenti, klubtag az illető, azaz hivatásos zsidó. ÉS a szdsz a legkorruptabb párt.
Erkölcs és kereskedelem összeegyeztethetetlen a neoliberális zsidók számára. Törekednek rá hogy a gojok minél több hitelt vegyenek fel, úgy az államaik, mind a magánszemélyek, mivel a kamatok nagyon magasak és az adósságok behajtása jelzálog és egyéb eszközökkel garantált. A jó öreg uzsora. Nem véletlenül bünteti a Korán halállal a kamatszedést : nyilván volt negatív tapasztalatuk a zsidókkal... A zsidók közül sokan, ha rendesnek is látszanak, bármelyik pilanatban elárulnak, ha ezzel egy másik zsidónak segíthetnek.

Fáklya 1947.május 11,II.évfolyam 18 szám
FELHIVÁS

Zsidók, Izrael népe! Hatalmas szövetségünké váltak a forradalmi idők. Ha mindnyájan összefogunk és nem tartjuk magunkat magyaroknak, hanem fajunk szívósságával védjük azokat a bástyákat, amelyeket most hiába próbál ostromolni bárki,megépithetjük Judeát. Arra törekedjetek,hogy a közhivatalokat és a kulcspoziciókat kizarólag a mi sorainkból töltsék be. Ne magyarosítsátok többé a neveteket. Átok a kikeresztelkedőkre! Jehova velünk van. Ezredéves vándorlásunknak vége van. Új hazát nyertünk a Duna-Tisza közén. Jelszavunk, minden zsidónak megfelelő helyet az új hazában.
Taki József a politikai hetilap vezetője

Moses Montefiore /1784-1885/ üzenete:

"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségén nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzettek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a Párizsi Szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és a magyarok kezéből kiragadjátok, s hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."
/Russiechen Invaliden, 1919.dec,30. 285. szám. Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek. A weimar Hist.-Gen. Taschenbuch, S XII. fordítása szerint./

A középosztályt amúgy a zsidó reform zsidó :-) azért akarják megsemmisíteni, mert a szegény emberek :
-nem tudnak szervezkedni, nem mernek szakszervezetbe belépni
-politikai meggyőződésük rugalmas : aki többet ígér nekik arra szavaznak, már ha nem éppen száraztésztával veszik meg a lánc-szavazataikat...
-nem jut el hozzájuk más információ mint amit a ballib zsidók médiája sugároz : a 3 tévéadós háztartások, ahol csak a házi antennával, ingyen nézhető adók jönnek be. (nincs pénz kábeltévére/ki sincs építve)
-szegény ember a fűszálat is komolyan veszi, és főleg nem internetezik, sőt valszeg gépe sincs hozzá. Az elmaradott régiókban sok helyen nincs adsl sem amúgy.