width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 7.

2008. június 7., szombat

Macskák gajdolnak

Macskák gajdolnak

Újsághír:

A KDNP Semjén Zsolt vezetésével z s i d ó műhelyt hozott létre.

Pár napon belül újab hír lát majd napvilágot: Izraelben keresztény műhely fog létesülni. Elsősorban fakereszteket fognak készíteni, amelyeket a Hanuka napjaiban a zsidó parlament, a Knesszeth előtt fognak felállítani. Konzultánsnak állítólag az egykori magyarországi, magyararcú főrabbit, Landeszmannt kérték fel.

Az Egerek Szervezete viszont MACSKAMŰHELYT alapított. A macskák cserébe megígérték, nem fognak egyetlen egeret sem elfogyasztani, ellensúlyozásul csak az volt a kívánságuk, hogy az egérlyukak az EU - szabványoknak megfelelően akkorák legyenek, hogy abba egy macska mancsa kényelmesen elférjen. (Erre a baráti kétfogások miatt volt szükség - áll a macskák indoklásában.)

Az egerek ezt természetesnek találták, nem akartak a kirekesztés vádjába esni tekintettel voltak a macskák érzékenységére és örömmel fogadták el azok javaslatát.
A macskák további jóindulatukat azzal tetézték, biztosítják, hogy az ő lakásuk ajtaján is beférnek majd az egérmancsok. Erre a politikai kiegyensúlyozottság, átjárhatóság miatt volt szükség.

Később valahogy a macskák erősen bánni kezdték ezt a számukra meglehetősen egyoldalú ígéretüket. Az egyik kék egeret ezért kinevezték Főegérnek. Ennek utasításai alapján minden nap megfelelő számú egeret küldtek a macskákhoz, a takarítási, csizmatisztítási és egyéb háztartási munkákat elvégzendő.

Az elromlott doromboló-készülékeket ingyér' javították.

Fel sem tünt, hogy ezek a takarító egerek soha nem térnek vissza családjukhoz.
Szívesen áldozták fel életüket - mert mint bűnös nép - ennyivel igazán tartoztak azoknak, akiknek oly sokat köszönhettek. Történelemórákon tanították és néhányperces filmbejátszásokon láthatták, milyen sok millió macska esett a bűnös egerek áldozatául.

Mert az egerek népe bűnös nemzet kérem szépen, ezért aztán kárpótlással tartoznak a gonoszok utódai.

Mitöbb, egyikük önként egész családjával a Főegér tudtával beköltözött - MACSKÁBA.
Ennek részleteiről legközelebbi jelentésünkben számolunk be... (majd akkor itt lesz egy update - by SF)

(Czékus Jób, Nemzeti Hírháló)