width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 24.

2014. január 24., péntek

Aki oroszellenességre épít, nem csak a választási kampányban... Annak egy rohadt szava se legyen az antiszemitizmusra!

Ezért kommunistáztak karácsony gergőék a Fidesz székháznál.
Együtt a szadesz újgén, pár mandátumért próbálkoznak.
Aki oroszellenességre épít, nem csak a választási kampányban...
Annak egy rohadt szava se legyen az antiszemitizmusra!

http://www.deres.tv/20140124/ettol-fognak-megorulni-zsidok-palesztinok-egymilliard-dollaros-energiauzletrol-targyalnak

Baloldalisága, jobboldalisága miatt diszkriminál embereket a liberális! - ha teheti!

Véget vethetünk a megfélemlítésnek, tehát ne féljünk dönteni a sorsunkról!

2014-01-24 16:28 jobbik.hu

Kimondjuk és megoldjuk! – hangzik a Jobbik 2014-es jelmondata. Földi István a 3-as számú, Kisvárda központú országgyűlési egyéni választókerület képviselőjelöltje a problémák felvázolása mellett a Jobbik általi lehetőségekről beszélt sajtótájékoztatóján.

Ki kell mondanunk, hogy nemzetünk állampolgárai, de legfőképpen a tisztességes adófizető állampolgárok, akik dolgozni és megélni próbálnak, megfélemlítésben élnek! Az elmúlt 24 év politikája oda vezetett, hogy a magyarság zöme már nem mer véleményt nyilvánítani. Miért? Mert féltik megélhetésüket, családjukat, és ezzel jövőjüket. Az elmúlt bő két évtized politikáját ugyanis az ígérgetés, hazudozás, és főleg a megfélemlítés jellemezte. A magyarság egy jelentős része ezért nem mer, nem kíván állást foglalni a politikai életben, hiszen csalódtak.

Továbbá jellemző az erőszakos befolyás, a suttogó politika, ami a munkahelyeken is fenyegeti őket. Sok személyes megkeresés a példa rá, hogy a munkavállalók félnek részt venni a politikai megmozdulásokon, lakossági fórumokon, mivel ezek miatt, de mondvacsinált okokra hivatkozva könnyű szerrel kirúghatják őket. A mai Magyarország politikai bűnözésének legerősebb jellemzője mindez.

Földi István üzenete ennek kapcsán: Magyarok! Ne féljetek, hiszen 2014-ben a szavazófülke magányában ti magatok dönthettek a sorsotokról, ezzel megálljt parancsolva a megfélemlítésnek, kilátástalanságnak, az elmúlt 24 év rombolásának és a kiskirályságok hatalmának! Tehát a saját, és ne mások önös érdeke alapján döntsünk, hiszen magunk, gyermekeink, és hazánk jövője a tét! A képviselőjelölt úr Wass Albert szavaival zárta gondolatait: „Az üzenetem az, hogy ébredjetek fel magyarok, s legyetek újra nemzet, váljatok újra nemzetté!"

http://jobbik.hu/hireink/veget-vethetunk-megfelemlitesnek-tehat-ne-feljunk-donteni-sorsunkrol

Innentől én. >3

Baloldalisága, jobboldalisága miatt diszkriminál embereket a liberális! - ha teheti!

Igen, a tényleg balost is, a "Thürmeristát" is.

Nem üres szavak, társadalmi beágyazottságukat jobbosok diszkriminálására használó szoclibek miatt főleg a közalkalmazottaknak "ajánlott" távol maradni a jobboldalhoz, pláne a Jobbikhoz köthető rendezvényektől, és szervezetektől. Lehet túlzásnak gondolni, és szerencsére nincs mindenhol így - de ahol ez igaz, ott igen feltűnően épp ez a réteg marad távol a jobb fajta közéleti szerepléstől, politizálástól.

Fordítva nem fordul elő, akár egy szoci majális meglátogatásáért nem részesült senki hátrányos megkülönböztetésben. Nem is kell, egyrészt bunkóság lenne, másrészt az a MÉG ballibpárti kisember meggyőzhető, mivel világos tényekkel igazolható hogy az ő személyes érdekei ellenére való társaság lenézi és kihasználja.

Aki ballib érdekű, kapcsolati tőkéjéből él, az keményen pártkatona, ott és akkor is, ahol és amikor abszolút nem oda-illő (=bunkóság) a pártpolitika! Orbánozás, kormány !sajnos kevés ilyen van! helyi érdekű, kisembereket segítő intézkedésein való erőltetett poénkodás, Jobbik lenácizás... akár egy iskolai évnyitón, vagy könyvtári rendezvényen!

Aki nem hiszi, nézzen liberális blogokat, fórumokat pl 168 óra, index, nol, vagy - bár erre kevesebb lehetőség van, fizikailag keresse fel találkahelyeiket, mintha egy lenne közülük, és hallgassa a csevegésüket - ott majd meglátja hogy beszélnek a tipikus Kádár nosztalgiás, akkori kiszámítható és nyugodt életét visszasíró BALoldali szavazóról ! akik "befogása" nélkül a neoliberálisok 5-6%-os pártja örökké egyedül maradna ! :

"nyuggerek" , "minek nekik nyugdíj", "radikális nyugdíjcsökkentést", "panelprolik", "csóró szarok megérdemlik", "unom a devizahitelesek nyivákolását", "tanuljanak meg öngondoskodni", "nincs ingyen ebéd", "tőlem ezért nem kapsz munkát", szociopata és végtelenül cinikus liberálisok tömény negatív energia - manifesztációinak hosszú sora.

A tettes hibáztatja az áldozatot, maximálisan igaztalanul, hisz ezek a liberók, vagy inkább liberátorok (szőnyegbombázás) zömmel olyan helyeken tevékenykednek, ahol különféle erőforrások végleg kiáramlanak a magyar gazdaság vérkeringéséből (pénzzel kapcsolatos foglalkozások főleg), vagy ahol bulvárszeméttel lehet rombolni az emberek tartását - a társadalom egészséges szövetét!

Mert ilyenek az ellenségeink.

Ez a valódi arcuk.

A ragadozó is álcázza magát!

Nem azt kell nézni, amit hivatalosan hirdetnek, pláne kampányidőszakban.

Hanem amit egymás közt beszélnek.

http://reakcio.wordpress.com/2010/10/07/nehany-alom-problemarol-ami-most-eszembe-jutott/#comment-82

"Nem volt szívem még lerövidíteni a véleményedet pedig, – hat évnyi fórumozás alatt sem olvastam még ilyen kiváló megfogalmazást, mint a piac-bolsevik. Ehhez képest a szarfaszú teljesen igénytelen, és semmitmondó, udvarias jelzőcske csak! Nem rövidítettem, mert a többiben is – sajnos – tökéletesen igazad van. Azért – engedd meg feltételeznem -, hogy ezek nem ingyen firkálják tele a fórumokat. Szervezetten, falkákba összeállva, mint szellemi elődeik, a fasiszta tengeralattjárók farkas falkái. Várják ki az, aki valamiben lemarad, és azt, le lehet vadászni! Egyébiránt valóban; ezek nem hisznek semmiben sem. Három műszakos elvtársak sztahanovista szombaton, a lopott uzsonnaidőben összehozott, janicsárképzőkben nevelődött, társadalmi melléktermékei."

"Hát igen, az index fórumon edződtem, olyan csodálatos topikokban, mint a "Radikális nyugdíjcsökkentést!", az "Unom már a devizahitelesek nyivákolását" és hasonlókat, ahol a nyugdíjasokat, rokkantakat, betegeket, időseket, munkanélkülieket, hitel károsultakat szokás minden mocsokkal nyakon önteni. Ott aztán van aki a nap 24 órájában szórja a mocskot, s közben egy-egy elejtett megjegyzésében felmagasztalja Gyurcsányt, Bokrost, Oszkót, Bajnait nem beszélve a hitelminősítőkről és bankvezetőkről. Egyik például leírja, hogy mennyire unatkozott a minisztériumban, mindig csak a számítógépes játékok meg az internet, már ínhüvelygyulladást kapott. De most boldog mert remek munkája van: egy kintlevőségkezelőnél, ahol aznap is éppen elárverezett két otthont."

Egy másik arról írt, hogy akkor lenne jó ha…

De ezt szó szerint kell idéznem:

Nincs minimálbér
nincs nyugdíj
nincsenek szakszervezetek
nincs munkanélküli segély
nincs szociális segély
Tökéletes, mindenkinek van munkahelye

"Szóval volt alkalmam kiismerni ezeknek a pszichopatáknak a hasadt személyiségét. Szívfájdalom nélkül agyonveretnének, lecsukatnának embereket, csak mert ki merik nyilvánítani a véleményüket. De ha egy hozzájuk hasonlót csak bírálni merészelnek, az emberi jogok élharcosává válnak "hirtelen"! Egyik perceben lelkes baloldaliak, a következőben undorodnak, és féltik a gyereküket a melós gyerekétől, mert két nap egymás után ugyanabban a nadrágban van. És nem látnak ám ebben semmi ellentmondást! Ugyan mi ez ha nem hasadt személyiségük két megnyilvánulása: a piac-bolsevik és a liberál-fasiszta. Mindkettő veszélyes, gátlástalan bármire képes."

"Egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy forrást jelöltem meg egy liberál-fasisztának. Akkor meg a forrást szapulta lelkesen, velem együtt persze. Mert ugye forrásnak is csak az elfogadható, aki a piac-bolsevik, liberál-fasiszta hazugságokat szajkózza. Egyébként is a liberál-fasiszták, piac-bolsevikok megálmodtak egy virtuális világot, és csak abban hisznek, függetlenül a valóságtól. Nincs olyan tény, amely ebben megingatná őket. Ha a szemük előtt játszódik, elfordulnak és letagadják. Ha ölnek előbb tagadják, mikor bebizonyosodik, akkor meg az áldozatot mocskolják. Ilyen a pszichopata természetük."

Lesz-e végre rendszerváltás? A leszerepeltek, bűneikkel lebukottak helyett Jobbik választás? Hogy ne a legsötétebb ötvenes évekbe jussunk vissza - az eu tele van komcsival, nem segítenének! - legalább a gyurcsótány - szarházy - libajnai hármastól óvakodjunk

Lesz-e végre rendszerváltás? A leszerepeltek, bűneikkel lebukottak helyett Jobbik választás?

Nagy úr a megszokás, na de ennyire? Eszünk azért legyen már, következtetéseket levonni, kiktől mi várható. Szocionistáktól semmi jó, soha, CSAK addig ígérnek amíg hasznuk származik belőle - szavazat - aztán jön a magyarázkodás, na meg a vízágyú - gumilövedék ha utóbbi nem hatásos, és mégis lázad a nép. 2006 tavaszán még 14. havi béreket és nyugdíjakat ígértek, sok más mellett! Aztán a 13. is megszűnt, pedig lenne létjogosultságuk : télen több a kiadás. :P

Ez az "összefogás 2014" ráadásul nem is baloldal, a gazdasági patriotizmus vörös posztó nekik, hisz a neoliberalizmus szolgái. De kommunista mentalitásúak. ÉS a legelaljasultabb erők, régi szdsz-esek vezetik ezt a kényszerkoalíciót : fodor, kuncze, szinte mindenki visszajött az első vagy a második arcvonalba - azaz már megint a törpepárt szadesz irányítaná a nagy böhöm tehetetlen melák maszopot! Mint halflájfban az arctámadók. :D

Hogy ne a legsötétebb ötvenes évekbe jussunk vissza - az eu tele van komcsival, nem segítenének! - legalább a gyurcsótány - szarházy - libajnai hármastól óvakodjunk, mert igaz ugyan, hogy a fidesz sem számoltatta el őket, és nem is sokkal jobb náluk, de az a bosszúvágy, ami a ballib bűnbandát fűti, Charles Bronson filmeket idéz.

"Az, hogy rendszerváltás nem történt politikai értelemben, ma már elvitathatatlan. Akik a változásra szavaznának az idén, megtehetik, hiszen van alternatíva. Volt alternatíva 2010-ben is, de az emberek már csak olyanok, hogy egy sárdobálós mocskos kampányban nem a szemüknek és a tapasztalataiknak, hanem a média által közölt szólamoknak hisznek, és szeretik visszaszavazni a hatalomba azokat, akik már "bizonyítottak". "Bizonyítottak" a kommunistákból kapitalistává átvedlett szocialisták, akárcsak a liberálisokból lett "nemzetiek".

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/20/lesz-e-vegre-rendszervaltas/

"Eközben több újságcikk és internetes komment felemlegette a törökországi látogatásomat, valamint az iszlámmal kapcsolatos békülékeny véleményemet. Ezzel kapcsolatban fenyegető leveleket is kaptam, amelyek iszlámbarátságom miatt helyezték kilátásba a megtámadásomat."

Vona Gábor a nemzetállami szabadság megtestesítője lehet Európában

"A világmédiumok gyűlöletkampánya a fiatal magyar politikus ellen ismét csak a saját farkába harapó kígyó tipikus este, és pont az ellenkező hatást érik el vele, mint amit szeretnének. Az euroszekticizmus erősödése, a fejlett nyugatot szabadon elárasztó keleti cigány élősködők és segílyvadászok elleni társadalmi követelések idején állítólagos
rasszizmusa és romaellenessége miatt támadni egy politikust nem elutasítást, hanem szimpátiát kelt a londoniak többségében."

Nem csak bennük. Angliában is az a bajuk a zsidóknak a Jobbikkal, hogy NEM arab, illetve iszlám ellenes. Ez alapján egyértelmű, kik gyűlölik a nemzetek ébresztőit annyira, hogy még egy Jobbikos szavazói gyűlést is szétveretnének a fizetett csőcselékkel.

"Eközben több újságcikk és internetes komment felemlegette a törökországi látogatásomat, valamint az iszlámmal kapcsolatos békülékeny véleményemet. Ezzel kapcsolatban fenyegető leveleket is kaptam, amelyek iszlámbarátságom miatt helyezték kilátásba a megtámadásomat."

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72115
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72110

Antifasiszta = terrorista zsidó, aki vállaltan kommunista - hiszen vörös csillaggal virít, csőcseléket toboroz és uszít a legkiválóbb hazafiakra, és akár fegyverrel is fenyeget. Vörös Hadsereg Frakció, Vörös Brigádok, Aldo Moro-t is ilyenek ölték meg. Szabadság, vagy bolsevizmus. A Jobbikot, a zsidók szervezett politikai törekvéseit reálisan látó embereket ezek ki is irtanák - ha tehetnék !!!

"Vona: egyre jobban durvul a helyzet - Lengyel hazafiak védik meg a pártelnököt Londonban"

Amikor a hazugság már nem működik az igazságtalan, hazug, életellenes rendszer védelmében, a nyers erőszak következik. Itt tart a demokratikusnak és fejlettnek hazudott eu-s cionizmus most már.

Antifasiszta = terrorista zsidó, aki vállaltan kommunista - hiszen vörös csillaggal virít, csőcseléket toboroz és uszít a legkiválóbb hazafiakra, és akár fegyverrel is fenyeget. Vörös Hadsereg Frakció, Vörös Brigádok, Aldo Moro-t is ilyenek ölték meg. Szabadság, vagy bolsevizmus. A Jobbikot, a zsidók szervezett politikai törekvéseit reálisan látó embereket ezek ki is irtanák - ha tehetnék !!!

"Vörös csillaggal kampányoló angol antifasiszta csoportok kilátásba helyezték, hogy meg fogják akadályozni a lakossági fórumot. Egyes hírek szerint erőszakos fellépésre készülnek az odaérkező magyar emberekkel szemben. Közben kint élő lengyelek bejelentették, hogy ha a magyarokra akarnak támadni, akkor ők is ott lesznek és közbe fognak lépni."

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72110

A Talmud népirtásra szólít fel. Kis értekezések.

Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta:"Tob shebe goyyim harog ", (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.) Ez az eredeti babilóniai Talmud eredeti héber része, ahogy 1907-ben a zsidó enciklopédia idézi Funk és Wagnalls kiadásában Isidor Singer összeállításában, a gójok címszó alatt (617. oldal)

Ezt az eredeti Talmud részletet a fordításban elrejtették.A zsidó enciklopédia azt mondja, hogy " a különböző változatokban az 'az egyiptomiak legjobbjait ' szövegváltozatot használták. A Soncinó változatban a 'a pogányok legjobbjait' fordul elő. (Kis értekezések., Soferim 41 a-b).

Az Izraeliek évente résztvesznek egy zarándoklaton Simon ben Yohai sírjához, hogy ennek a rabbinak tisztelegjenek, aki a nemzsidók kiirtását javasolta (Jewish Press = Zsidó Sajtó, 1989 június 9, 56B. oldal).

1994 február 25-én, purimkor az izraeli zsidó tiszt, Baruch Goldstein, egy ortodox zsidó Brooklynból lemészárolt 40 palesztin civilt, köztük gyerekeket, amíg a mecsetben térdeltek és imádkoztak.Goldstein a néhai brooklyni rabbi, Meir Kahane tanítványa volt, aki a CBS hírekben elmondta, hogy az arabok kutyák ahogy a Talmudban írva van.

A Jeruzsálemi Egyetemen Ehud Sprinzak professzor így írta le Goldstein és Kahane életfelfogását: "Azt hiszik, hogy az Isten akarata, hogy ők gójok ellen erőszakot követnek el, ahol gój a héber szó a nemzsidóra. " (NY Daily News, 1994 február . 26, 5. oldal).