width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 16.

2014. március 16., vasárnap

Az európai gázvezetékek felrobbantásával fenyegetőzik Jaros. Az eddig nyugati érdekeket szolgáló neonáci Jobb Szektor vezetője azzal fenyegetőzik, - hogy felrobbantja azokat a gázvezetékeket Ukrajnában, melyek orosz gázt szállítanak az Európai Unió tagállamaiba.

Az európai gázvezetékek felrobbantásával fenyegetőzik Jaros. Az eddig nyugati érdekeket szolgáló neonáci Jobb Szektor vezetője azzal fenyegetőzik, – hogy felrobbantja azokat a gázvezetékeket Ukrajnában, melyek orosz gázt szállítanak az Európai Unió tagállamaiba.

http://szabadriport.wordpress.com/2014/03/16/az-europai-gazvezetekek-felrobbantasaval-fenyegetozik-jaros/

Totális megfigyelés és rendőrállam kiépítését megindokló terrorizmus, ha a háttérhatalomnak hasznos az ügy, akkor a célnak megrelelnek a terroristák is. Usraeli külügy jelmondata volt egy idáben "terroristákkal nem tárgyalunk" jaja, mert azok a mi embereink, azért nem kell külön tárgyalni velük. Nemzeti érdekünk a zavartalan gázellátás, ezért sem a banditák pártján kéne állnunk, cionista martonyiékról legalább kiderült most, mennyit is és a híres keleti nyitásuk.

TALPRA, MAGYAR! Csak a Jobbik választás a nemzeti érdek. Április 6-án nemcsak pártok közül választanak a magyar emberek, hanem a rabság és szabadság között. Ismét a függetlenségünk a tét. Csak a Nemzet!

 



TALPRA, MAGYAR!



Csak a Jobbik választás a nemzeti érdek. Április 6-án nemcsak pártok közül választanak a magyar emberek, hanem a rabság és szabadság között. Ismét a függetlenségünk a tét. Csak a Nemzet!