width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 25.

2014. december 25., csütörtök

A visszatámadás mindenképpen értelmes lépés, egyrészt a vizsgálatok tisztázzák a megrágalmazottakat a vádak alól, másrészt az alaptalan mocskolódás visszahullik szépen a cionista jenkik, és hazai libernyák kollaboránsaik magyarság iránti rosszindulattal teli hombár bibsi fejére! Ha kitér a per elől goodfriend, az is rávall, azaz rá vall a bűnösségére! Akkor meg innentől teljesen súlytalannak kell kezelni korrupcióról szóló kijelentéseit, akkor egyértelműen visszaél mentelmi jogával, mert rágalmait a bíróság előtt nem tudná megvédeni, konkrét bizonyítékokkal alátámasztani! Fene a pofáját a James Bondot játszó libsák zsidajának, azt hiszi gyarmat vagyunk, és itt neki mindent lehet. Hát nem, nem és nem!

A visszatámadás mindenképpen értelmes lépés, egyrészt a vizsgálatok tisztázzák a megrágalmazottakat a vádak alól, másrészt az alaptalan mocskolódás visszahullik szépen a cionista jenkik, és hazai libernyák kollaboránsaik magyarság iránti rosszindulattal teli hombár bibsi fejére! Ha kitér a per elől goodfriend, az is rávall, azaz rá vall a bűnösségére! Akkor meg innentől teljesen súlytalannak kell kezelni korrupcióról szóló kijelentéseit, akkor egyértelműen visszaél mentelmi jogával, mert rágalmait a bíróság előtt nem tudná megvédeni, konkrét bizonyítékokkal alátámasztani! Fene a pofáját a James Bondot játszó libsák zsidajának, azt hiszi gyarmat vagyunk, és itt neki mindent lehet. Hát nem, nem és nem!

Szijjártó kedden levelet küld Washingtonba Goodfriend miatt

http://www.flagmagazin.hu/akt/szijjarto_kedden_levelet_kuld_washingtonba_goodfriend_miatt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden levelet küld az Egyesült Államok külügyminisztériumához André Goodfriend, a budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivője diplomáciai mentességének felfüggesztéséről - tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint pénteken érkezett meg a tárcához Polt Péter legfőbb ügyész levele, amelyben a felfüggesztéshez szükséges lépések megtételét kérte. A külügyi tárca vezetője az ügyben kedden levéllel fordul az Egyesült Államok külügyminisztériumához - írta a KKM.

A Legfőbb Ügyészség hétfő délelőtt közölte az MTI-vel, hogy a KKM-nél kezdeményezte azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek szükségesek az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivője diplomáciai mentességének felfüggesztéséhez. Az ügyészség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökének feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt indult nyomozás kapcsán kezdeményezte ezt.

A budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője a Heti Válasz december 4-i számában megjelent interjújában arról beszélt, hogy az Egyesült Államoknak tudomása van a magyar adóhatóságon belüli csalásokról, és információi szerint ezekben az ügyekben nem indult nyomozás. André Goodfriend a lap kérdésére, hogy vannak-e bizonyítékaik, azt mondta: „azok a bizonyítékaink vannak, amelyeket megkapott a magyar kormány is". Arra a kérdésre, hogy arra a két lapra gondol-e, amelyet átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, azt válaszolta, hogy „nem, az a két papírlap nem bizonyíték". Az, hogy egyeseket nem engednek be az Egyesült Államokba, annyit jelent, „úgy hisszük, vannak olyan kormányalkalmazottak, akik korrupt cselekményekben vesznek részt" - mondta.

Az ügyvivő a kitiltási ügy konkrét érintettjeiről nem beszélt, de azt mondta: az az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapozták, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek a csalások ellen. Ha valaki jó szándékú, de nem tesz eleget a csalás megakadályozásáért, az természetesen nem minősül korrupt cselekménynek - jegyezte meg.

Futó Barnabás, Vida Ildikó ügyvédje december 11-én közölte az MTI-vel, hogy a NAV elnöke feljelentetést és keresetet nyújtott be André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője ellen. Futó Barnabás azt mondta: a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt jelentették föl az amerikai ügyvivőt, mert hivatalos személyi minőségében sértette meg a NAV elnökét. A Fővárosi Törvényszéken pedig jó hírnév megsértése miatt nyújtottak be keresetet - tette hozzá.

A NAV elnökének ügyvédje közölte: konkrétan a Heti Válasznak adott interjúban tett sértő kijelentése miatt tettek feljelentés.

A Központi Nyomozó Főügyészség december 15-én jelentette be, hogy nyomozást rendeltek el Vida Ildikó, a NAV elnökének feljelentése alapján, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt. Keresztes Imre főügyész az MTI-hez akkor eljuttatott közleményében azt írta: a büntető törvénykönyv szerint nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétsége valósul meg, ha valaki másról nagy nyilvánosság előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz.

http://www.valasz.hu

http://www.flagmagazin.hu

Felmérés: szinte csak a balliberális szavazók mentek ki az elvtársaik kormányellenes tüntetéseire! Január másodikán tüntessen csak szélsőliberális hitközségi fajtársaival az iwiwes drogdealer várady zsoltika! Magyar ember, aki normális és nemzeti érzelmű, nem vesz részt balliberós rendetlenkedésben!

Január másodikán tüntessen csak szélsőliberális hitközségi fajtársaival az iwiwes drogdealer várady zsoltika! Magyar ember, aki normális és nemzeti érzelmű, nem vesz részt balliberós rendetlenkedésben!

Felmérés: szinte csak a balliberális szavazók mentek ki az elvtársaik kormányellenes tüntetéseire

https://kuruc.info/r/2/137478/

Ugyanazok, ugyanazért, ugyanúgy tüntetnek, nekik minden csak ürügy - a hatalom kéne, meg főleg az azzal járó pénz!. Antimagyar libernyák helytartó-wannabe janicsár neolib hipszter - bibsik! A demonstrálók hetven százaléka ment már utcára 2010 és 2014 között is , főleg a Milla, az ellenzéki pártok, illetve a HaHa szervezte diáktüntetéseken vettek részt, mindössze öt százalék volt békemeneten vagy devizahiteles tüntetésen. A válaszadók 90 százaléka idén október óta, azaz a netadós demonstrációk kezdetétől is volt tüntetni legalább egyszer. A válaszadók mindössze öt százaléka nyilatkozott úgy, hogy a decemberi volt az első tüntetése.

Ugyanazok, ugyanazért, ugyanúgy tüntetnek, nekik minden csak ürügy - a hatalom kéne, meg főleg az azzal járó pénz!. Antimagyar libernyák helytartó-wannabe janicsár neolib hipszter - bibsik!

A tüntetők tömege mérhető-e mollban?

http://www.jovonk.info/2014/12/23/tuntetok-tomege-merheto-mollban

"Tüntettek már korábban is

A demonstrálók hetven százaléka ment már utcára 2010 és 2014 között is , főleg a Milla, az ellenzéki pártok, illetve a HaHa szervezte diáktüntetéseken vettek részt, mindössze öt százalék volt békemeneten vagy devizahiteles tüntetésen. A válaszadók 90 százaléka idén október óta, azaz a netadós demonstrációk kezdetétől is volt tüntetni legalább egyszer. A válaszadók mindössze öt százaléka nyilatkozott úgy, hogy a decemberi volt az első tüntetése.

Szavazni is voltak

A tüntetők politikailag kifejezetten aktívak: zömük részt vett az idei országgyűlési választásokon, és az ellenzéki pártokra szavazott. A baloldali összefogásra és az LMP-re 82 százalék voksolt, míg volt fideszes szavazót nem találtak a felmérést végzők, de jobbikost is alig. A tüntetők 80 százaléka pedig „most vasárnap" is elmenne szavazni, tehát nem új pártokra vágynak az utcára vonulók."

Korrupció partnere a ballib volt! Alstom 200 millárdos büntetése. Igen, ezért szereti a liberális nyugat nagytőkés és bankár világa a hazafiatlan, gerinctelen balliberrált senkiháziakat. Eladják vagy idegeneknek kiszolgáltatják a népet és az ország kincseit kis megvesztegetésért, zsebpénzért cserébe! Ha még a liberális kapitalizmus "nem erkölcsös de jogszerű" mottójú közjó helyett jogtechnikusi szemléletű jogrendjében is lebuktak, akkor nagyon tisztességtelenek lehettek! Mint ahogy a ballib is az! :)

Korrupció partnere a ballib volt! Alstom 200 millárdos büntetése.

Ha még a liberális kapitalizmus "nem erkölcsös de jogszerű" mottójú közjó helyett jogtechnikusi szemléletű jogrendjében is lebuktak, akkor nagyon tisztességtelenek lehettek! Mint ahogy a ballib is az! :)

Igen, ezért szereti a liberális nyugat nagytőkés és bankár világa a hazafiatlan, gerinctelen balliberrált senkiháziakat. Eladják vagy idegeneknek kiszolgáltatják a népet és az ország kincseit kis megvesztegetésért, zsebpénzért cserébe!

200 milliárdos büntetést kapott korrupció miatt az Alstom

http://mno.hu/hirtvkulfold/200-milliardos-buntetest-kapott-korrupcio-miatt-az-alstom-1264797

2014. december 23., kedd 17:01

Politikusokat és cégvezetőket vesztegetett meg a budapesti metrók gyártója, a francia Alstom, egyebek között Szaúd-Arábiában, Tajvanban, Indonéziában és Egyiptomban vitte bőröndben a pénzt az érintetteknek. Az Egyesült Államokban rekordbírságot kapott a cég: 772 millió dollárt, átszámítva csaknem 200 milliárd forintot kell fizetnie.

A francia cég 2006-ban, Demszky Gábor főpolgármestersége alatt nyerte meg a pályázatot, a kivitelezésnél azonban voltak gondok. A szerelvények típusengedélyét a műszaki hibák miatt sokáig nem adták ki a hatóságok, a javítások költségét, egymilliárd forintot az Alstom a BKV-val akarta megfizettetni. A szerződések újratárgyalása után az első utasokat szállító szerelvény 2012 szeptemberében indult el, később az Alstom gyártotta a 4-es metró kocsijait is.

Rekord összegű büntetést kapott az Alstom

Az óriáscég most rekordnagyságú bírságot kapott az Egyesült Államokban korrupció miatt. „Bejelentem, hogy az igazságügyi minisztérium azzal vádolta meg az Alstomot, hogy megsértette az amerikai korrupcióellenes törvényt azzal, hogy meghamisította a könyvelését, és nem hajtott végre megfelelő belső ellenőrzést. Az Alstom bűnösnek vallotta magát, és beleegyezett, hogy több mint 772 millió dollár büntetést fizet. Ez a legnagyobb bírság, amelyet külföldön folytatott megvesztegetések miatt valaha kivetettek az Egyesült Államokban" – közölte James Cole helyettes főügyész.

A vád szerint a társaság több mint egy évtizeden át politikusokat, cégvezetőket és szakembereket vesztegetett meg, hogy megrendelésekhez jusson. A kenőpénzt bőröndben juttatták el a cég strómanjai a szaúd-arábiai, tajvani, egyiptomi, indonéz és bahamai célszemélyekhez – ezzel mintegy négymilliárd dollár értékben nyertek üzleteket ezekben az országokban. Az Alstom ellen litvániai, lengyelországi, indiai és tunéziai ügyekben is eljárás indult csalás miatt, ezek a vizsgálatok még nem zárultak le.

Rekordbírságot fizet az Alstom

2014. december 23., kedd 15:55

Az ügy lezárása érdekében elismerte vétkességét és elfogadta a megvesztegetés vádjával ellene indított eljárásban kivetett 772 millió dolláros bírságot a Alstom SA francia energia- és gépipari konszern.

Az amerikai igazságügyi minisztérium által hétfőn bejelentett bírság a legnagyobb, amit külföldön folytatott megvesztegetések miatt az Egyesült Államokban egy vállalatra valaha kivetettek.

Az igazságügyi minisztérium közleménye szerint az Alstomnál bevett gyakorlatnak számított a megvesztegetés: a cég több tízmillió dolláros nagyságrendben fizetett le döntéshozókat Indonéziában, Szaúd-Arábiában, Egyiptomban és a Bahama-szigeteken.

Tíz ország hat éven keresztül nyomozott az ügyben

Az ügyet tíz ország bűnüldöző szervei hat éves összehangolt munkával göngyölítették fel. A nyomozás során megállapították, hogy a konszern összesen 75 millió dolláros megvesztegetéssel mintegy 4 milliárd dollár értékű megrendelésre tett szert.

Az Alstom és érdekeltségei a vád szerint több mint tíz éven keresztül, legalább 2011-ig folytatták a jogellenes gyakorlatot.

Megbékélni a gonosszal és semmit sem tenni ellene nem egyenlő a jósággal, se a keresztény, se a "pogány, eretnek" pl. gnosztikus, se más vallás szerint. A történelemből sokan mások is, ha ma tudnák kik és itt élnének köztünk, valamilyen módon harcolnának a kizsákmányolás, háborúk, korrupció, és háttérhatalmi érdekű ellenségeskedés ellen! Még olyanok is, akikről abszolút nem gondolnánk! Ez egészen biztos. Isten nem vette le a kezét a világról - én, mi magunk, és te aki olvasod bizonyítjuk azzal, hogy most élünk ;)

Megbékélni a gonosszal és semmit sem tenni ellene nem egyenlő a jósággal, se a keresztény, se a "pogány, eretnek" pl. gnosztikus, se más vallás szerint. A történelemből sokan mások is, ha ma tudnák kik és itt élnének köztünk, valamilyen módon harcolnának a kizsákmányolás, háborúk, korrupció, és háttérhatalmi érdekű ellenségeskedés ellen! Még olyanok is, akikről abszolút nem gondolnánk! Ez egészen biztos. Isten nem vette le a kezét a világról - én, mi magunk, és te aki olvasod bizonyítjuk azzal, hogy most élünk ;)

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!" (Margaret Mead)

"Sok ember csak arra vár, hogy Martin Luther King vagy Mahatma Gandhi visszajöjjön. - De ők már eltávoztak. Csak mi vagyunk. Rajtunk múlik. Rajtad Múlik." (Marian Wright Edelman)

en.KHAMENEI.IR
originally shared this post. Extended circles
If #Jesus Christ (pbuh) were among us today, he would not spare a second to fight the heads of oppression and global arrogance and he would not tolerate the hunger and puzzlement of billions of people who are being exploited and pushed towards war, corruption and warmongering by the big powers.
Ayatollah Khamenei, 12/28/1991
#Ferguson #Gaza