width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 17.

2007. november 17., szombat

Rebasz bebasz :)

Rebasz bebasz

Szerintem ezeknek valami gyűlöletkeltő propagandát nyomatnak a kiképzéseken, eligazításokon, nyilván a tüntető azaz JOGAIKAT GYAKORLÓ állampolgárok ellen.

Erről ad jelt az is hogy állat módjára magukból kikelve üvöltenek akár a legártalmatlanabb járókelővel is. Nem emberi magatartás ez.

Olyan sincsen hogy az alkotmányos jogok és az Európai Emberi Jogi Bizottság teljes ssemmibevételével, és a laikus szem számára is láthatóan aránytalanul és erőszakosan lépnek fel a békés demonstrálók, sőt járókelők ellen. A rendőrség NEM ALKOTHAT JOGOT így a "műveleti terület" című átlátszó hazudozásuk sem állja meg a helyét.

Az is feltűnő hogy vidéken ha vannak tüntetések, azzal nem foglalkozik olyan sokat a hatalom. Kivéve ha az öszödi hazug rándul le road (rótmanó) - show-ra :-) mert akkor mégis. Akkor mindent lezárnak, és ugyanez van ott is. Brutális oszlatások. Valahogy így volt ez akkor is mikor a zsidó rákosi rosenfeld mátyás ment "a nép közé". Csak akkor nem engedték ki utána a begyűjtött embereket. Most se tennék, ha tehetnék. Nem rajtuk múlik.

Ha mégis van ilyen jogtalanság, mert van, akkor az elenállás minden formája megengedett. Hiszen a szocialista-liberális hatalom nem nemzeti alapokon áll, ezért nem ellenfél hanem ellenség.

A forradalom első halottai -ahogy 56-ban is- a hatalom pribékei közül kerülnének ki, de mostmár azt mondom, nem is volna kár értük. Úgysem emberi lények. Csak hústömegek azaz hát biorobotok akik parancsra bármit megtesznek.

Szerintem a rebaszes férgek ezzel a szintű brutalitással már kiiratkoztak a magyarságból, sőt még büszkék is rá, mint ahogy a linkből kiderül:

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=6732/

Jeles napokon, amikor különféle jogvédők figyelik az utcai eseményeket, nem vetemedik az ávó kirívóan durva dolgokra. Akkor viszont igen, ha azt hiszik, nem látja őket senki. (vagy max. a térfigyelő kamerák, aminek a felvételeit, mivel azt is ők kezelik, a rendőrség úgyis el tudja süllyeszteni)

Éppen ezért bármilyen rendőri brutalitásról készült felvételeknek CSAK A MÁSOLATÁT szabad odaadni bármilyen felülvizsgálati szervnek.

Ha nincs bizonyíték, mehet a jogsértés, a brutalitás. Ez az igazi patkánymentalitás. Rebaszosok kiáltották : "VIGYÁZZ! KAMERA!" -tavaly október 23, Astoria, ahol földön fekvő embert rugdostak az ávósok

Tanulhatunk aztán a régi kínaiaktól is tömegoszlató gorillák elleni fogásokat :

Mivel a rebaszes állatokból kinézem azt hogy forradalomhoz közeli helyzetben élessel a tömegbe lőnének, egy "don't try this at home" jellegű dolgot is leírok ide.

Azért az angol "ne próbáld ki a valóságban" szöveg, mivel ez már egy kialakult polgárháborús helyzetre vonatkozik, amikor már utcai harcok dúlnak, tehát nem azt mondom hogy egy sima tüntetésen ezt kellene csinálni, egy forradalomban lehet így védekezni a felfegyverzett karhatalom ellen, ahova viszont éppen a rendőri brutalitás jutatthatja az országot. Mert arra valószínűleg már felkelne a nép ha az ötvenedik 56-évforduló rendőri brutalitásai megismétlődnének.

"A következő összecsapásokra készüljetek kisebb-nagyobb tűzijátékokkal rakétákkal. Most is be lehet szerezni ha máshol nem felvidékünkön. A rakéta messze elmegy ha olyan akkor robban is egy kicsit. /Nem veszélyesebb mint a gránátjuk gumilövedéknél százszor enyhébb./ Lehet venni sorozatvetőset, és egyszerit. Csak nem 90, hanem távtól függően 20-40 fokos szögbe kell beállítni meggyújtani a zsinórokat ennyi a titka. Többet is össze lehet drótozni csak egy fele legyenek állítva (a rakéták). Sínről is lehet indítani, úgy biztonságosabb. Kocsi tetejére is lehet az indítósínt szerelni."

Egyébként ez már a Liberátorok kötelékei ellen is bejött... :) Feuerlilie-nek hívták, és a földről lőtték ki a bomberek útjába. Valamivel elé kellett célozni. Itt van róla infó : http://www.luft46.com/missile/rheinf55.html

(Right: The booster section of the F55 "Feuerlilie", showing the four solid rocket engines, látszik hogy négy rakétából van összerakva és az is látszik milyen az indítósín)

Ja és a rendőrló is elbotlik az utca 2 oldalán levő lámpa/villanyoszlopok közé alacsonyan kifeszített drótban/erős kötélben... A lovas meg esik egy jó nagyot. Úgy kell neki : kezet emelt a saját népére, vesszen hát.

Ha ezt akarjátok, ha kezet emeltek a magyar népre, arra a magyar népre akinek az adójából kapjátok a fizetéseteket, rebaszes állatok, nem érdemlitek meg a testi épségeteket sem :-D

Jó munkanélküli lesz belőletek majd, remélem, mert bár rendőrségre mindig szükség van, rebaszre -ami a szoci párt ökleként működik, tehát Állam Védelmi, azért hívják ávó-nak, ávh-nak a tüntetők, végül is helyesen!- a jelenlegi formájában biztos hogy nincs.

Ja és még valami : aki a sikkasztó, tolvaj államhatalom erőszakszervezetének a pártján van, az nem partizán, se nem ellenálló. :-D

Ellenállók kiskátéja

http://kuruc.info/reszletes.asp?MainID=32&HirID=6872

Ellenállók számára további hasznos tanácsok

https://kuruc.info/r/32/9169/