width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017.04.09.

2017. április 9., vasárnap

A CEU ügyében tartott tüntetést övező általános megvetésről tanúskodik a liberális sajtó Facebook-bejegyzései alatt látható kommentáradat tekintélyes hányada. Miközben az Index.hu újságíróit nem foglalkoztatja a bedőlt devizahitelek miatt kilakoltatott családok ügye, azonnal megjelenési felületet biztosítanak minden olyan civil szervezetnek, ami közel-keleti migránsoknak akar segíteni, vagy a Soros-hálózat egy veszélyeztetett láncszemét védelmezi. "I had hoped a degree for left-wing liberal pointlessology, but now all i got is this lousy transparent"

Magyargyúlöletre agymosott birka.

"I had hoped a degree for left-wing liberal pointlessology, but now all i got is this lousy transparent"

Ki nem szarja le komprádorjelölt, helytartó-wannabe, hogy a vadkapitalista vadliberális kápóképző ahova ész híján jelentkeztél, odébb kell hogy álljon?!

A magyarokkal nem foglalkoznak, csak a milliomos külföldiekért tüntetnek

A devizahitelesek problémájával nem foglalkozott se a liberális sajtó, se az általuk felhizlalt álcivil szervezetek, de ha Soros György egyeteméről van szó, képesek azonnal több ezer külföldi állampolgárt toborozni a tüntetéseikre.

A CEU ügyében tartott tüntetést övező általános megvetésről tanúskodik a liberális sajtó Facebook-bejegyzései alatt látható kommentáradat tekintélyes hányada. Miközben az Index.hu újságíróit nem foglalkoztatja a bedőlt devizahitelek miatt kilakoltatott családok ügye, azonnal megjelenési felületet biztosítanak minden olyan civil szervezetnek, ami közel-keleti migránsoknak akar segíteni, vagy a Soros-hálózat egy veszélyeztetett láncszemét védelmezi.

A tüntetések jellegéből azonban egyenesen következik, hogy magyarok problémájával nem foglalkoznak; Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a vasárnap délutáni tüntetést egy külföldi ügynökhálózat szervezte, ami befolyásos nemzetközi csoportok érdekérvényesítésének részeként megtéveszti és felhasználja a magyar választókat.

„A Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek gründolták, azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott ügynökszervezetek átláthatóságáról szóló törvényt" – mondta.

Ez a szervezethálózat szemmel láthatóan csak saját tagjait védelmezi. Egymásért kiállnak a külföldi ügynökhálózat tagjai, pl. a nyugati liberalizmust képviselő egyetemek, liberális sajtóorgánumok, Soros alapítványai által pénzelt álcivil szervezetek – de nem állnak ki senki másért, aki nem része ennek az ügynökhálózatnak, vagy akit a hálózat nem tud a saját céljaira felhasználni.

Mivel a magyar emberek problémáival nem foglalkoznak és emiatt belföldi támogatottságuk minimális, kénytelenek voltak több ezer külföldi állampolgárt Budapestre hívni, hogy tüntessenek a kormány ellen. A CEU fennmaradásáért sok ezer olyan külföldi fiatal tüntet, aki több millió forintot fizetett ki Soros György egyetemének, és nem akarja veszni hagyni ezt a pénzt.

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-magyarokkal-nem-foglalkoznak-csak-a-milliomos-kulfoldiekert-tuntetnek/

Hát, nem egy bármiféle tudományokkal foglalkozó reáliskola... töbény szélsőségesen káros liberális agymosás, kulturmarxistza idomítás, indoktrináció.

A liberalizmus TEKINTÉLYELVŰ ideológia. Istentagadók, mert ők akarnak a helyébe lépni mint az abszolút igazodási alap. Lám most is mi van : fenyegetőzés, ez lesz meg az lesz, kizárnak innen-onnan, nem kapunk pénzt, szélsőségesek vagyunk. Kényszeríteni akar a libsi banda a hülye eszméi elfogadására mindenkit. Erővel. Aztán milyen alapon?! Tanszabadság azt jelenti, MI szabjuk meg. És az a mi bizony a liberalizmust és vele george soros-t elutasító többségi társadalom, nem pedig a belpesti liberális csürhe

Kiderült: a szado-mazochizmus és pedofília fellegvára volt a Soros-egyetem

http://www.truthandaction.org/legalizing-sexual-child-abuse-pedophilia-now-classified-sexual-orientation/

A szado-mazo-liberalizmus fellegvára volt Soros György egyeteme, az onnan kikerült liberális politikusok pedig a pedofíliát is megpróbálták legalizálni. Követőik már a végüket érzik, holnap ismét utcára vonulnak, hogy ne menjen kárba a befizetett tandíj.

Véletlenszerű mintavétellel is szinte kizárólag nemzetellenes és emberellenes ideológiát képviselő dokumentumokat lehet találni a Soros-egyetem által kitermelt szakdolgozatok közt – derült ki egy a Magyar Idők által idézett blog összesítéséből. A CEU-n végzett diákok a nyugati világban még "értékesnek" számító papírért cserébe többek közt a szado-mazochizmus, a homoszexualitás, az istentagadás és a tömeges bevándorlás áldásos hatásairól kellett értekezzenek. Illetve jó kérdés, hogy kellett-e értekezzenek ezekről a témákról, vagy önszántukból ferdültek el ilyen irányba. Amennyiben a Soros-egyetem ilyen, tematikailag egységes, a betegség és hanyatlás jegyeit egyaránt magán viselő témákkal foglalkozásra kötelezte a diákokat, az már önmagában is emberiségellenes bűn – de akár az is kiderülhet, hogy a Soros-egyetemen végzett diákok mind önszántukból foglalkoztak szinte kizárólag a társadalom hullafoltjainak népszerűsítésével. Utóbbi esetben pusztán a társadalom legaljának spontán gyülekező helye a holokauszt-túlélő és egyúttal a nácikkal kollaboráló Soros György által alapított egyetem. https://888.hu/article-tagadjak-hogy-soros-naci-kollaborans-lett-volna

A véletlenszerű mintavételből az is kiderült, hogy a CEU-n végzettek intenzíven foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehetne Európát elárasztani színesbőrű bevándorlókkal, emellett hogyan lehet őket tájékoztatni a fehér európai nőkkel közösülés lehetőségeiről anélkül, hogy akár egyetlen európai nyelvet is megtanulnának.

Pénzügyminiszter: azért engedjük be a migránsokat, hogy közösüljenek az európaiakkal http://www.hidfo.ru/2016/06/penzugyminiszter-azert-engedjuk-be-a-migransokat-hogy-kozosuljenek-az-europaiakkal/

Az előkerült szakdolgozatok alapján ugyanakkor a CEU tanárai intenzív ellenségkép-képzést is folytatnak, és az elítélendő, megsemmisítendő, társadalmilag nemkívánatos kategóriába sorolnak minden olyan ideát, ami akár a nemzetállamok fennmaradását támogatja, akár azt ellenzi, hogy a fehér európai nők a "testükkel szabadon rendelkezés" nevében magzatgyilkosságot kövessenek el, miközben a színesbőrű bevándorlók nyolc gyermekkel érkeznek Európába, és utána még hatot vállalnak állami támogatással.

Sajnos a Soros György által alapított CEU elég sokáig működhetett ahhoz, hogy kitermeljen annyi liberális ilyen-olyan hívő személyt, akik holnap harmincezren felvonulnának tüntetni az egyetem megmaradása mellett. Bár a CEU működését látszólag sikerül törvényes keretek közé szorítani (megszüntetni), a jogi környezet szempontjából az még mindig a szürke kategóriába esik, hogy törvényesnek számít-e, ha több ezer külföldi állampolgár (jelenlegi és volt CEU-s diák) tüntet Budapesten egy magyar törvénymódosítással kapcsolatban.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kiderult-a-szado-mazochizmus-es-pedofilia-fellegvara-volt-soros-egyeteme/

A ceu és vele együtt a liberális politikai kasztjuk előjogaiért tüntetnek, akik mindig is szoktak a kormány ellen. Jár pár ballib helyről hírlevél nekem ide-oda, volt mozgósítás rendesen. Azért látni, hogy működik a hallgatói hálózat - oktatói hálózat, balliberális szülői hálózat, szabad és demokrata kezdeményezések hálózata. Tehát van demokrácia és SAJNOS sorosnak hasznos agyamosott hülyék is - és az őket megvezető, nemzetrombolásban tudatos érdekliberálisok. Csehország szabad ország, nem is kell nekik a soros egyetem. Ezeknek a megrögzött ballib törzsszavazónak se igazán, elnézve a korösszetételt a tüntetés képei közt. :P

"Berg Dániel, a CEU hallgatója"

Ennyi erővel egy ergerberger mózes is lehetne akár megnevezve a hírekben. Annak idején kuncze azért kelett, a szadesz lélre, mert nem volt zsidó. Már a látszatra sem adnak. Ez nem a gojok egyeteme, az viszont biztos. :)

A ceu és vele együtt a liberális politikai kasztjuk előjogaiért tüntetnek, akik mindig is szoktak a kormány ellen. Jár pár ballib helyről hírlevél nekem ide-oda, volt mozgósítás rendesen.

Azért látni, hogy működik a hallgatói hálózat - oktatói hálózat, balliberális szülői hálózat, szabad és demokrata kezdeményezések hálózata. Tehát van demokrácia és SAJNOS sorosnak hasznos agyamosott hülyék is - és az őket megvezető, nemzetrombolásban tudatos érdekliberálisok.

Csehország szabad ország, nem is kell nekik a soros egyetem. Ezeknek a megrögzött ballib törzsszavazónak se igazán, elnézve a korösszetételt a tüntetés képei közt. :P

Még mindig túl nagy a nagyorrúak befolyása, bármilyen nemzeti párt kormányozna túlságosan meg lenne kötve a keze, ugyanúgy mint most a kormánynak. Lám, a Jobbikot is hogy megvették még mielőtt bármit komolyabban beleszólhatott volna a politikai életbe...

Legyen már legalább annyi magunkhoz való eszünk mint a cseheknek.

A cseh államfő nem örülne, ha a CEU Budapestről Prágába költözne

A cseh államfő nem örülne, ha a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapestről Prágába költözne, mert George Soros nevéhez számos "legalábbis furcsa" tevékenység kapcsolódik, és ő a kormányokat döntő utcai tüntetések helyett a demokratikus választásokat részesíti előnyben.

Milos Zeman erről a Parlamentní Listy nevű cseh hírportálon vasárnap nyilvánosságra hozott interjúban beszélt. Kérdésre válaszolva, mit mondana Andrej Babis cseh kormányfőhelyettesnek, aki a Közép-európai Egyetem Prágába költözését felvetette, a cseh köztársasági elnök leszögezte: "Elmondanám neki, hogy George Soros nevéhez valóban egész sor, mint minimum furcsa tevékenység fűződik, illetve azt, hogy a majdanok helyett a demokratikus választásokat és a kormányok demokratikus cseréjét részesítem előnyben." Milos Zeman szerint ezen furcsa tevékenységek közé sorolható a Közép-európai Egyetem működése is.

"Nem zárható ki, hogy ez (az egyetem) egyfajta agytrösztként működik az ilyen típusú tevékenységek megszervezésekor" – jelentette ki. A cseh államfő úgy látja: miután a Közép-európai Egyetem vezetése közölte, hogy nem akar elköltözni Budapestről, Andrej Babis felvetése, illetve az esetleges erről folytatandó tárgyalások, ma már tárgytalanok. George Sorost és egyetemét már Václav Klaus, Zeman elődje is bírálta.

A Lidové Noviny című cseh napilapban pénteken megjelent interjúban a volt államfő kifejtette: George Soros neve jelképe a "polgári társadalom" fogalom totális félremagyarázásának, ezért támogatja Orbán Viktor magyar miniszterelnök fellépését az amerikai milliárdos ellen. Klaus kijelentette: meggyőződése, hogy a múltban és most is George Soros az általa alapított szervezeteken keresztül leplezetten megpróbálja befolyásolni a politikát és a közvéleményt.

Szerinte az 1991-ben Prágában alapított CEU azért távozott 1996-ban Budapestre, mert az általa vezetett cseh kormány nem volt hajlandó teljesíteni az egyetem által követelt privilégiumokat. "George Soros és az általa pénzelt intézetek későbbi politikai tevékenysége a világ számos országában bebizonyította, hogy ez a döntés (a cseh kormányé) helyes volt" – szögezte le Václav Klaus a pénteki Lidové Novinyben.

A baloldal eddigi legnagyobb ballépése a CEU melletti kiállás

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-baloldal-eddigi-legnagyobb-ballepese-a-ceu-melletti-kiallas/

A Soros-egyetem ügyében szervezett tüntetés mélypont az ellenzéki pártok számára: az Orbán-kormánynak további bátorítást jelent, hogy a politikai ellenfelek csak akkor tudnak egy nagyobb tüntetést összehozni, ha ahhoz több ezer külföldi állampolgárt importálnak.

Több ezer külföldi kormányellenes tüntető gyülekezik Budapesten, akik egy Facebook-csoport szervezésében a CEU melletti kiállás ürügyén kívánnak tiltakozni egy a magyar országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás ellen. A tüntetést – bár még egyelőre nem tudni, hányan jelennek meg rajta – az idei év eddigi legnagyobb demonstrációjaként, és a civil szervezetek számára hatalmas sikerként tálalja a külföldi titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező liberális sajtó.

Egy a CEU bezárása ellen tartott több ezres demonstráció azonban nem háttérbe szorítja, hanem épp ellenkezőleg; a középpontba állítja azt a tényt, hogy magyar civil szervezetek, ellenzéki pártok nem bírják a magyarországi választópolgárok olyan mértékű támogatását, hogy egy több ezer résztvevővel zajló tüntetést tartsanak.

Az első komolyabb tömegdemonstrációt akkor tudta összehozni az ellenzék, amikor végre sikerült több ezer külföldi állampolgárt utcára vinni a magyar kormány ellen.

Budapesten ugyanis ez zajlik: a CEU-n végzettek mintegy 80%-a külföldi állampolgár, őket sikerült mozgósítani kormányellenes tüntetés céljából, vagyis több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar kormány ellen. A megmozdulást szervező Facebook-csoport is két nyelven – magyarul és angolul – szervezi a megmozdulást.

Bár a tömegdemonstrációt sikerként kommunikálják, a történtek éppen arra hívják fel a figyelmet, hogy Magyarországon ma nincs olyan ellenzéki párt, amiben olyannyira hinnének a választók, hogy hívásukra több tízezer magyar állampolgár utcára vonuljon.

Az ellenzéki pártok szégyene a CEU melletti kiállás, amivel tovább rombolják saját támogatottságukat. Korábban Facebook-csoportokon keresztül próbáltak migránsokat bevonni a kormányellenes tüntetésekbe, ameddig még nem volt határkerítés. Most, hogy már van határkerítés, külföldi tüntetőket csődítenek Budapest utcáira. A megmozdulás szervezői azonban éppen ezzel adnak legitimációt a kormánypártoknak arra, hogy az összes balliberális ellenzéki párt és álcivil szervezet működését ellehetetlenítsék. Ezek a szervezetek ugyanis másra sem képesek, mint a magyar kormánnyal szemben külföldi hivatalokhoz fordulni, és külföldi sajtóorgánumok ágyútüze alatt több ezer külföldi kormányellenes aktivistával felfordulást csinálni Budapest utcáin, hogy utána a nyugati sajtó az erről készült fotókat mutogatva Magyarországot kritizálja.

A CEU melletti tüntetés lezajlása után fel lehet tenni a lényeges kérdést: kinek van szüksége olyan civil szervezetekre és olyan politikai pártokra, akik a magyar választók megszólítása helyett inkább több ezer külföldi aktivistával akarnak kormányt dönteni?

https://kuruc.info/r/4/171513/
https://kuruc.info/r/2/171506/

https://kuruc.info/r/50/171470/
https://kuruc.info/r/2/171461/
https://kuruc.info/r/6/171436/
https://kuruc.info/r/2/171425/
https://kuruc.info/r/2/171397/
https://kuruc.info/r/6/171400/
https://kuruc.info/r/2/171414/
https://kuruc.info/r/34/171341/
https://kuruc.info/r/2/171346/
https://kuruc.info/r/34/171339/
https://kuruc.info/r/2/171376/